Kirjalliset tulkinnat

Kirjalliset tulkinnat

Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Nyt uutuutena myös Intialaisten astrologian tulkintoja. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet yleensä.

Enkelikortti tulkinta

Enkelikorttien tulkinta laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt sinulle tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja aidosti ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi, nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan tiedetysti ratkaista vain korkeammalla, toisella tasolla, kuin jolla ne on luotu, joten enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi mysteerit.

Tarot kortti tulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Kyseessä on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen kirjoitettu. Mitä enemmän tietoa annat tämänhetkisestä tilanteestasi, sitä tarkemmin tulevaisuuttasi koskeviin kysymyksiin myös voidaan vastata.

Unien tulkintaa

Unien tulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden pyynnöstä tai käskystä. Unien tiedettiin kertovan myös tulevista tapahtumista.  Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä asioita. Unientulkinta on hyvin hienovaraista ja edellyttää kokemusta. Unien tulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta.

 • Ale!

  Vapaamuotoinen kysymys – Saga Malmi

  Voit kysyä Saga Malmilta vapaamuotoisen kysymyksen, johon saat ns. täsmävastauksen. Aiheena voi olla parisuhde, romantiikka, sinkkuuden päättyminen, uuden suhteen löytyminen, vanhan suhteen jatkuminen, työllistyminen, työelämän muutokset ja niin edelleen. Voit siis kysyä vapaasti siitä, mistä tahdot tietää enemmän.
  Saga käyttää Thoth-tarotkortteja. Hän ei vain käännä niiden merkityksiä sinulle, vaan hän saa usein tietoja korttien ulkopuolelta. Tarotkortit toimivat työskentelyn ja katsomisen apuvälineinä, mutta lopullinen tulkinta tulee tarottulkitsijalta, joka paneutuu asiaasi henkilökohtaisesti, eli kyseessä ei ole koneellinen tulkinta.
  Saga Malmi on enkelivaloselvänäkijä ja Angel Light Hypnosis -oppilas Elämänkehässä (Anu Wyskiel). Hän on opiskellut tarotkortit Elina Kaarteen tarotkurssilla. Tilaa tulkintasi heti tästä, niin pääset pian lukemaan sitä. Kirjalliseen tulkintaan voit palata yhä uudestaan ja myös päivittää sitä jatkossa. Muotoilethan kysymyksesi mahdollisimman tarkasti, kiitos. Kerro mieluummin liikaa kuin liian vähän, niin Saga saa kiinni asiastasi. Hän katsoo ennen kaikkea tulevia kehityskulkuja.
  19.90  14.90 
 • Astrologinen vastaus kysymykseesi – Tiina Kallio

  Muutoksia elämässä?
  Kysymyksesi voi liittyä esim. siihen, milloin uusi mahdollinen työpaikka on avautumassa kohdallasi tai milloin on suotuisaa ryhtyä ammatillisesti johonkin uuteen hankkeeseen. Ihmissuhteisiin liittyvät tilanteet ja kunkin ajanjakson vaatimukset ihmissuhteissa ovat myös hyvin näkyvillä astrologian avulla. Eri painotusalueet mitkä vaativat nyt erityishuomiota elämän olosuhteissasi, näkyvät hyvin myös kartalla. Kartan avulla voi tähyillä eri hankkeiden aloittamisia kuin myös lopetuksia.
  JOS HALUAT TULKINNAN KOSKIEN VAIN  PARISUHDETTA, NIIN VALITSETHAN TULKINNAKSI SIINÄ TAPAUKSESSA ASTROLOGISEN PARISUHDEANALYYSIN, KIITOS.
  24.90 
 • Viesti tähän hetkeen – Hannele Ranta

  Yhden kortin viesti tällä hetkellä mielessäsi olevaan asiaan. Lyhyt muutaman lauseen vastaus. Intuition mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla.
  9.90 
 • Vapaamuotoinen kysymys (suppea) – Carita Eklund

  Voit kysyä Caritalta mieltäsi askarruttavan kysymyksen mistä tahansa elämän osa-alueelta. Carita antaa sinulle rehellisen vastauksen, tutkiskellen asiaasi monelta eri kantilta. Esitä kysymyksesi mahdollisimman tarkasti ja kerro tilanteestasi mahdollisimman laajasti.
  12.90 
 • Enkelikorttitulkinta (yksi kortti) – Siralli Hyvärinen

  Tämä tulkinta välittää enkelien viestin tiiviissä paketissa. Enkelikortin lisäksi kanavoin siihen tilanteeseen välitetyn rakkaudellisen viestin enkeleiltä. Yhden kortin enkeliviestissä voit kysyä yhden kysymyksen miltä tahansa elämäsi osa-alueelta. Kuuntele sisintäsi ja anna sen tärkeimmän kysymyksen nousta pintaan. Enkelit vastaavat aina puhtaalla rakkaudella ja valolla. Enkelit välittävät positiivista energiaa ja ovat aina valmiita auttamaan. Kysy rohkeasti niin sinua autetaan!
  12.90 
 • Enkelin viesti Sinulle – Johanna Mäenpää

  Enkelikorteilla nostettuna viesti sinulle. Neuvo, opastus tai kannustava kehotus. Enkelien viestit ovat aina kauniita ja hyvin osuvia. Viesti valikoituu jostakin tietystä syystä. Enkeliviestien pyrkimys on auttaa sinua löytämään mahdollisimman hyvä ratkaisu elämäntilanteeseesi. Esitietoja ei tarvita, viesti itsessään puhuttelee tarkoitetulla tavalla.
  7.90 
 • Astrologinen vuosiennuste – Tiina Kallio

  Tarkan syntymäajan perusteella laskettu henkilökohtainen vuosihoroskooppi. Tähän tulkintaan katson vuoden mittaan vastaan tulevia haasteita ja mahdollisuuksia. Kuukausi kuukaudelta muuttuvat tilanteet joko mahdollistavat edistymistäsi tai vaativat vielä uudelleen harkintoja tai suurempia suunnitelmien muutoksia.
  Joinain vuosina ajanlaatu voi olla rauhoittava ja tasainen, jolloin on mahdollista rauhoittua omien suunnitelmien edistymisiin. Toisina vuosina muutosten tuulet edellyttävät uudelleen arviointeja ja uusien suuntien haltuun ottamisia. Astrologian avulla näitä kulkuja voidaan tarkastella hyvinkin aikatauluja ajoittaen.
  79.00 
 • Kolme kysymystä – Saga Malmi

  Kysy mitä tahansa, niin Saga Malmi katsoo vastaukset kolmeen kysymykseen. Kirjallinen tulkinta on luonteeltaan suppea, mikä tarkoittaa sitä, että kysymys kannattaa muotoilla mahdollisimman ytimekkäästi. Tällöin myös vastaus on sitä. Saga on katsonut korteista toistakymmentä vuotta ja työskennellyt Tajunnanvirrassa vuodesta 2014. Hän on saanut positiivista palautetta ja toivoo nyt, että asiakkaat, myös kanta-asiakkaat, tavoittavat hänet tätä kautta.
  Kolme kysymystä voivat olla miltä tahansa elämän osa-alueelta. Kysy pois, niin pääset pian lukemaan omaa tulkintaasi ja saat vastaukset kysymyksiisi. Saga Malmi pyrkii tarjoamaan sinulle ratkaisun avaimia, jotta teet parhaat mahdolliset päätökset. Tee valinta tietää ja olla tyytyväinen omiin valintoihisi. Tilaa heti kirjallinen tulkinta!
  29.90 
 • Astrologinen parisuhdeanalyysi – Tiina Kallio

  Tähän tulkintaan tarvitaan oman syntymäaikasi lisäksi myös toisen henkilön syntymäaika. Tässä kysymyksessä tarkastellaan suhteen mahdollisuuksia etenemiseen. Miten kunkin osapuolen luonteenpiirteet ja taipumukset sopivat toisilleen ja mitkä piirteet vaativat työstämistä ja tiedostamisia. Voin myös tarkastella kummankin henkilön vaateita elämässään ja kehityksessään ko. ajalle ja mihin on hyvä keskittyä kulloinkin.
  55.00 
 • Viesti rakkauteen – Hannele Ranta

  Yhden kortin viesti rakkausasiaan, jota pohdit mielessäsi. Viesti on lyhyt, muutama lause. Intuition mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla.
  9.90 
 • Vuositulkinta Tarot – Saga Malmi

  Vuositulkinta tarot tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Se sisältää viestit jokaiselle kuukaudelle erillisenä katsauksena. Saat tiedon vuoden aikaisista tapahtumista lineaarisena kirjallisena tulkintana, mutta muistathan, että elämän syklisestä luonteesta johtuen viestit voivat kohdistua myös koko vuodelle. Vuositulkintaa kannattaakin tarkastella kokonaisuutena, eikä vain odottaa jotakin tapahtuvaksi tiettynä kuukautena. Kun saat tilaisuuden toimia, niin toimi, samalla kun otat tarotkorttien ohjeistukset vastaan. Kortit itsessään eivät kerro mitään, vaan tarvitaan tarottulkitsija, joka avaa korttien viestit juuri sinulle. Kyseessä ei siis ole tietokonetulkinta vaan sinulle henkilökohtaisesti tehty kirjallinen tarottulkinta, koko vuodelle.
  Haluatko tietää, mitä kannattaa ottaa huomioon seuraavien 12 kuukauden aikana? Vuosikatsaus alkaa aina siitä kuukaudesta, josta alkaen teet tilauksen. Voit myös kertoa, jos haluat vuositulkinnan alkavan jostakin muusta ajankohdasta. Kysy pois, niin pian pääset lukemaan 12 kuukauden kuulumiset, ennakkoon. Tulevaisuutta ei voi tarkasti ennustaa, mutta sitä voidaan ennakoida. Vapaa valinta on aina sinun, eivätkä tarotkortit kerro ehdotonta kohtaloa. Yleensä ne vahvistavat sen, minkä sinä jo sydämessäsi tiedät, muttet usko.
  Tilaa heti kirjallinen tarottulkinta.
  69.90 
 • Katse tulevaan – Hannele Ranta

  Tulkinta enintään kolmeen kysymykseen. Taustatiedot kysymyksiin auttavat asiassa. Rakkauskysymyksiin tieto nykytilanteesta, elätkö parisuhteessa vai oletko sinkku.
  Työhön liittyvissä kysymyksissä oletko tällä hetkellä vakituisessa työssä jne. Tulkinta tehdään taroteilla sekä tavallisilla korteilla yhdistettynä intuitiivisesti tuleviin viesteihin.
  44.90