profiili_nainen1-01

Erikoisosaaminen

Kaisa Koskisen Henkilökuva

Olen tamperelainen näkijä ja autan selvittämään tulevia aikoja elämässäsi tarot-korttien avulla. Kanavoin myös henkioppaita.
Tulkitsen rehellisesti, suoraan ja inspiroivalla tyylillä. Kortit näyttävät minulle tapahtumasarjoja, joista kerron kirjallisessa tulkinnassa. Henkioppaat viestittävät minulle kuvilla ja sanoilla, joista kirjoitan henkioppaiden kanavointitulkintaan.
Olen ollut selvänäköinen aina, mutta suljin kanavat lapsuudessa pelosta johtuen. Uskalsin avata ne reilu 10 vuotta sitten uudelleen. Näkemiseni on vahvistunut viime vuosina energiaopintojen myötä, kun oma järjestelmäni on puhdistunut ehdollistumasta. Saan intuitiivisia viestejä niin korteilla kuin ilman ja keskustelen eri energiatasoilla olevien hahmojen kanssa sujuvasti.
 Haluan rohkaista ja tukea sinua polullasi.
 Iloa, Kaisa
Katso rajatieto.org profiilisivu

Kaisa Koskinen työskentelee myös rajatieto.org sivuston puhelinpalvelussa

Saat huomattavasti enemmän irti kirjallisista tulkinoistasi kun keskustelet tulkinnan laatijan kanssa kun tulkintasi on valmistunut. Keskustelu täydentää kirjallista tulkintaa ja saat tietoosi ne lähtökohdat jonka perusteella tulkitsija on tulkintansa tehnyt.
Katso rajatieto.org profiilisivu

Esimerkkituotteita verkkokaupassa