Enkelivalohoito lyhyellä hoidon kuvauksella – Saga Malmi

/, Saga Malmi/Enkelivalohoito lyhyellä hoidon kuvauksella – Saga Malmi

Enkelivalohoito lyhyellä hoidon kuvauksella – Saga Malmi

49.90 €

Enkelivalohoito kestää noin 15 minuuttia. Se sisältää enkelihoidon ja sen lyhyen kuvauksen. Hoitohetkeä ei tarvitse erikseen sopia. Voit itse päättää, milloin haluat vastaanottaa tilaamasi enkelivalohoidon. Voit istua tai maata lattialla tai sängyssä tai tuolilla, mikä vain parhaalta tuntuu. Voit myös sanoa, että ”nyt otan enkelivalohoidon vastaan, kiitos”. Ei haittaa, vaikka ottaisit hoitoa vastaan pidemmän ajan kuin vartin. Hoito vain aktivoi parantavat energiat, mikäli olet siihen valmis.
Parantamista ei voi luvata, koska hoidon tekijä toimii vain välittäjänä parantaville energioille. Parantumiseen vaikuttavat monet tekijät kuten karma ja hoidettavan valmius päästää irti anteeksiantamattomuudesta ja katkeruudesta sekä menneisyyden asioista. Kaikki ajatukset ja tunteet näkyvät tai tuntuvat myös kehossa. Hoito tehdään tavallisesti muutamassa päivässä tilauksesta. Enkelivalohoitoa ei voi tilata toiselle henkilölle, ellei tämä ole täysin estynyt tilaamaan hoitoa itse. Meillä on vapaa tahto, joten energia menee vain sinne, missä se vastaanotetaan.
Enkelivalohoito tai enkelihoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Parhaimmillaan se käynnistää kehon oman paranemisprosessin, jonka aikana hoidettava voi kokea puhdistumisoireita kuten hetkellistä lämmönnousua, kylmiä väreitä, tarvetta käydä tiheämmin WC:ssä tai muuta vastaavaa. Liikuntaa ei tulisi harrastaa 24 tuntiin enkelihoidosta, jotta kehon kaikki resurssit ovat käytössä. Hoitopäivänä ja sitä seuraavina päivinä vettä tulisi juoda runsaasti (noin 1,5 litraa) muttei liioitellusti.
Kerrothan tilauksen yhteydessä lyhyesti, mihin vaivaan tai tilanteeseen erityisesti toivot apua. Lähetetään toiveesi paremmasta terveydestä tai taloudesta maailmankaikkeuteen! Keskity itsekin vain positiiviseen aktivoidaksesi positiivisen vetovoiman lain, sillä mitä enemmän annat huomiota kivulle tai ongelmalle, niin sitä enemmän se saa siitä voimaa. Itseä ei saa missään tapauksessa syyttää sairauksista, koska osa asioista on oman vaikutusvaltamme ulottumattomissa. Voimme tehdä vain oman osuutemme parantumistapahtumassa.
tuotetunnus (SKU) 37:SMEVHW:20 Osastot: ,
  • Kerro alla olevassa kentässä kaikki oleellinen tieto mitä arvelet tulkitsijan tarvitsevan tähän kysymykseen vastaamiseksi. Sinulla on käytettävissäsi 3000 merkkiä jokaisen kysymyksesi esittämiseen.

    Kysymys 1*

    Lisätiedot ja tarkennukset kysymyksiisi liittyen

    Nämä kysymykset ovat vapaaehtoisia, mutta mahdollisesti helpottavat Tulkitsian tulkinnan tekemistä.

    Jos arvelet tulkitsijan tarvitsevan tätä tietoa

Kuvaus

Saga Malmi on Enkelivalo Selvänäkijä (EVS), joka on käynyt myös Angel Light Hypnosis- (ALH) -koulutusta ja Reiki-kurssin. Hän on parhaillaan Kultaisen Atlantiksen Enkelikoulussa. Hän pyytää parannustapahtumaan useimmiten mukaan Arkkienkeli Rafaelin, joka on parantajaenkeli, mutta myös muita arkkienkeleitä tai auttajia voi siihen osallistua. Jokainen enkelihoito on yksilöllinen ja ainutlaatuinen, juuri sinulle tehty. Jos haluat antaa palautetta saamastasi enkelihoidosta, niin voit toimittaa sen asiakaspalveluumme. Kiitos!