Enkelihoito hoidon kuvauksella – Saga Malmi

49.90 €

Enkelivalohoito kestää noin 15 minuuttia. Hoitohetkeä ei tarvitse erikseen sopia. Voit itse päättää, milloin haluat vastaanottaa tilaamasi enkelivalohoidon. Voit istua tai maata lattialla tai sängyssä tai tuolilla, mikä vain parhaalta tuntuu. Voit sanoa, että ”otan nyt enkelivalohoidon vastaan, kiitos”. Ei haittaa, vaikka ottaisit hoitoa vastaan pidemmän ajan kuin vartin.
Parantamista ei voi luvata, koska hoidon tekijä toimii vain välittäjänä parantaville energioille. Parantumiseen vaikuttavat monet tekijät kuten karma ja hoidettavan valmius päästää irti katkeruudesta ja anteeksiantamattomuudesta itseä tai toisia kohtaan sekä menneisyyden asioista. Kaikki pitkäkestoiset ajatukset ja tunteet näkyvät tai tuntuvat kehossa. Usein ne ilmentyvät kipuina.
Huom. Enkelivalohoito tai enkelihoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Parhaimmillaan se käynnistää kehon oman paranemisprosessin, jonka aikana hoidettava voi kokea puhdistumisoireita, kuten kuumia tai kylmiä väreitä, tarvetta käydä tiheämmin WC:ssä tai muuta vastaavaa. Hoitopäivänä vettä tulisi juoda vähän tavallista enemmän.
Lähetetään toiveesi paremmasta terveydestä yhdessä maailmankaikkeuteen ja henkimaailmalle! Itseä ei saa missään tapauksessa syyttää sairauksista. Voimme tehdä vain oman osuutemme parantumistapahtumassa, eli ottaa vastaan. Lue lisää alta.
Tuotetunnus (SKU): 37:SMEVHW:20 Osastot: ,
  • Kerro alla olevassa kentässä kaikki oleellinen tieto mitä arvelet tulkitsijan tarvitsevan tähän kysymykseen vastaamiseksi. Sinulla on käytettävissäsi 3000 merkkiä jokaisen kysymyksesi esittämiseen.

    Kysymys 1*

    Lisätiedot ja tarkennukset kysymyksiisi liittyen

    Nämä kysymykset ovat vapaaehtoisia, mutta mahdollisesti helpottavat Tulkitsian tulkinnan tekemistä.

    Jos arvelet tulkitsijan tarvitsevan tätä tietoa

Kuvaus

Enkelihoito sisältää lyhyen hoidon kuvauksen.
Saga Malmi on ammatillinen valotyöntekijä ja enkelivaloselvänäkijä (EVS), joka on käynyt Angel Light Hypnosis (ALH) -koulutuksen ja Reiki-kurssin sekä tehnyt healing-opintoja. Hän pyytää parannustapahtumaan mukaan Jumalan, Jeesuksen Kristuksen ja arkkienkeli Rafaelin, joka on parantajaenkeli. Myös henkimaailman valo-olennot voivat olla mukana.
Saga on koulutukseltaan myös teologi. Hän hyväksyy jokaisen ihmisen oman henkisen etsinnän ja omakohtaisen kokemusmaailman. Ketään tuomitsematta raamatullisen periaatteen mukaisesti: »Se teistä, joka ei ole tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven.»
Jokainen enkelihoito tai enkelivalohoito on yksilöllinen ja ainutlaatuinen sekä hyvää tarkoittava, ja juuri sinulle rakkaudella tehty. Jos haluat antaa palautetta saamastasi enkelihoidosta, voit toimittaa sen asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@tulkinta.fi Kiitos palautteestasi!
Go to Top