Kirjallinen kanavointi opastaa sinua etsimään vastaukset sieltä, mistä ne todella voivat löytyä. Sisimmästäsi. Saat tukea tai stoppia tietyille asioille sen mukaisesti, mikä palvelee sinua tässä hetkessä.

Välitän sinulle viestit, jotka auttavat sinua näkemään tilanteesi uudessa ja ”todellisessa” valossa. Siihen eivät vaikuta muiden mielipiteet tai tulkinnat sinun elämästäsi. Kirjallinen kanavointi voi johdattaa sinut todellisen itsesi äärelle kuulemaan sydämesi äänen. Sen tarkoituksena on tuoda tietoisuuteesi tiettyjä piilossa olleita ja käsittelemättömiä asioita.

Kirjallinen kanavointi voi purkaa rajoittavia uskomuksia ja toimia ponnahduslautana uudelle, entistä vapaammalle elämälle. Viestejä kanavoidaan valonauttajilta sen mukaisesti, mitä kanavoinnissa halutaan toisilta energiatasoilta sinulle välittää. Kanavointi on aina kannustava ja kohottava sekä rakkaudella tehty. Sen tehtävä on saada sinut tuntemaan olevasi elossa jokaisella solullasi.

Kirjallinen kanavointi on ajankohtainen katsaus tiettyyn tilanteeseen. Se voi toimia muutosvoimana elämässäsi tai inspiroida sinussa uusia ajatuksia. Muistathan kuitenkin sen, että sinulla on aina vapaa tahto.
Kanavointi ei ole ennustus, koska teet itse jatkuvasti valintoja. Vaihtoehtoja on valtavasti. Kanavointi on kuvaus elämäsi perusenergioista sekä siitä polusta, joka eteesi voi avautua, kunhan alat kuunnella itseäsi. Mikä polku olisi paras sinulle? Valonauttajat tuntevat sinut ja haluavat, että elämäsi on runsasta ja valontäyteistä.
Tilaa oma kirjallinen kanavointisi Saga Malmilta.