Reiki- /energiakaukohoito – Helena Tiira

/, Reiki- /energiakaukohoito, Tulkitsijat/Reiki- /energiakaukohoito – Helena Tiira

Reiki- /energiakaukohoito – Helena Tiira

44.90 €

Reiki-hoito on täysin turvallinen ja luonnollinen energiahoitomuoto, jossa energia kulkee kanavana hoitajan välityksellä hoidettavaan. Hoidettava itse omatoimisesti vastaanottaa korkeamman tietoisuuden kautta hänelle tarvittavan energian. Hoidettava saa aina puhdasta ja valosta tulevaa rakkaudellista ja hoitavaa energiaa.

Hoito antaa voimaa arkielämään, helpottaa stressiä, parantaa unen laatua ja antaa elämän iloa sekä vahvistaa sisäistä energiaa ja hyvinvointia. Hoito aktivoi myös aineenvaihduntaa ja kuona-aineet lähtevät kunnolla liikkeelle. Veden juominen ennen ja jälkeen hoidon on suotavaa, näin keho puhdistuu ja energian virtaaminen lisääntyy.
Hoitokokemukset ovat yksilöllisiä, mihin aina vaikuttaa henkilön oma energian tarve ja valmius ottaa sitä vastaan. Hoito menee aina perille, vaikka itse hoidettava olisi jännittynyt ja epäilevä.

Valitse ajankohta valikosta, jolloin olet valmis vastaanottamaan hoidon. Hoito kokonaisuudessaan kestää 20-30 min, sisältäen alkuun tulevan energioiden ”puhdistuksen”. Voit halutessasi “pyhittää” hoitohetken itsellesi, jolloin saat rauhassa kuunnella hoidon aikana tulevia tuntemuksia ja rentoutua. Kaukohoidossa energia välittyy voimakkaammin, jolloin itse hoitohetki kestää n. 10-15 min. Hoidon mukana lähetettävä rakkaudellinen energia rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä, jolloin positiivinen mieliala valtaa hoidettavan. Hoidettavan oma intuitio myös syvenee.

Lisää tietoa hoidon kulusta alempana.

tuotetunnus (SKU) 600:HTREK:15 Osastot: , ,
  • Kerro alla olevassa kentässä kaikki oleellinen tieto mitä arvelet tulkitsijan tarvitsevan tämän hoidon toteuttamiseen. Sinulla on käytettävissäsi 1500 merkkiä.

    Kaukohoidon tarve*

    Lisätiedot ja tarkennukset kaukohoitoosi liittyen

Kuvaus

Hoidon kulku:

Valittuasi hoidon ajankohdan, menen energioihisi hieman varattua aikaa aiemmin ”valmistellakseni” hoitoa. ”Puhdistan” sinut, painolastinasi kulkevista huonoista energioista ja tarkistan chakrasi, jotka avaan tarvittaessa.
Hoidon aikana kehossasi saattaa tuntua tuntemuksia; pistelyä, kuumotusta, viluisuutta, pientä pyörrytystä tms. sekä mieleesi saattaa putkahtaa ajatuksia ja muistikuvia. Jotkut vanhat asiat tai pelot yms. saattavat tarvita käsittelyä ja ne nousevat alitajunnastasi esille, joten anna niiden tulla ja mennä vapaasti, ilman että pakotat ajatuksiasi muuhun. Jotkut eivät tunne mitään erityisiä tuntemuksia, se riippuu ihan herkkyydestäsi aistia energiaa, hoito kulkeutuu kuitenkin sitä tarvittavaan kohteeseen.  Hoidon lopuksi suojaan ja tasapainotan sinut omaan energiaasi. Kaikki tapahtuu rakkauden ja valon kautta, jolloin hoito on puhdasta ja hyvää.

Varsinainen hoito kestää n. 10-15 min. Voit varata itsellesi rauhallisen hetken, jossa istut lempi sohvallasi tai olet vuoteessa, jolloin voit nukahtaa niin halutessasi. Hoito kulkeutuu itsestään tarvitsemaansa kohteeseen. Hoidon tiedät olevan ohi, kun huomaat valpastuvasi kuulostelemaan joko hoito on ohi. Hoidon aika on yksilöllinen, riippuen minkä verran hoidettava tarvitsee energiaa. Hoito vaikuttaa sinuun vuorokauden verran, jolloin olotilasi voi olla unelias, ”sumuinen” tai aktiivinen ja toimelias. Yleisvire on kuitenkin rauhallinen ja levollinen. Toisinaan tunteet saattavat olla pinnassakin, jolloin mm. itku ja kiukku voivat yllättää. Kaikki tunnetilat ovat yksilöllisiä, joten ei ole väärää tapaa tuntea.