Vuositulkinta tehdään enkelikorteilla tässä tulkinnassa. Viestit kanavoidaan korteista ja korttien ulkopuolelta.
Enkelikorttitulkinta sisältää enkelikortin kullekin kuukaudelle tilaushetkestä alkaen. Se kattaa 12 kuukautta antaen yksityiskohtaisen viestin jokaiselle kuukaudelle, kysymääsi asiaan. On suotavaa, että kerrot, mihin elämän osa-alueeseen tulkinnan haluat ja mielellään mainitset nykyisen tilanteen lyhyesti, kuten sen, oletko parisuhteessa vai sinkku, jos kysyt ihmissuhteista tai oletko nyt työssä vai et, jos kysyt työstä.
Enkelikorttitulkinta on mahdollista tehdä myös ns. puhtaalta pöydältä, jos niin haluat, mutta mikäli haluat tarkkoja vastauksia, niin kysymysten on oltava hyvin muotoiltuja. Et voi paljastaa liikaa kertomalla nykytilanteestasi, koska enkelikorttitulkinta kertoo tulevaisuudestasi.
Enkelikorttitulkinta voi kohdistua tietylle kuukaudelle tai tiettyyn vuodenaikaan. Siten esimerkiksi kesäkuulle noussut enkelikortti voi sävyttää koko kesän tunnelmaa, joten eri kuukausien viestit voivat olla limittäisiä.
Vuositulkinta enkelikorteilla voi tuoda sinulle iloa pitkäksi aikaa. Voit palata siihen yhä uudestaan ja saada enkelikorteilta ajankohtaista ohjausta ympäri vuoden.