Näin enkelikortit toimivat

Enkelikorttitulkinta on nimensä mukaisesti enkelikortein tapahtuvaa tulkintaa. Uskomuksellisesti enkelit toimivat näiden korttien kautta ja välittävät kysyjälle juuri ne viestit, jotka hän tarvitsee tässä hetkessä. Osa viesteistä välittyy enkelikorttien ulkopuolelta, joten kyse ei ole opaskirjasesta lukemisesta. Enkelikorttitulkinta perustuu enkelikorttitulkitsijan pitkäaikaiseen kokemukseen enkelikorttien käytöstä sekä enkelten kanssa kommunikoinnista. Enkelikorttitulkinta edellyttää tietotaitoa enkeleistä ja arkkienkeleistä – ylipäätään enkelityöskentelystä.

Keitä ne on ne enkelit?

Enkelit ovat puhtaita valon olentoja, jotka eivät ole eläneet ihmisinä. He toteuttavat Taivaan tahtoa ja välittävät vain rakkaudellisia ja rakentavia viestejä. Enkeleitä tavataan myös Uudesta testamentista, jossa arkkienkeli Gabriel tuo taivaallista viestiä, siinä missä ylienkeli Mikael suojelee ja taistelee. Mikaeliin liitetään turvallisuudentunne, siinä missä Gabrieliin viestinvälitys.

Enkelikorttitulkinnassa voi ilmestyä myös muita enkeleitä kuin arkkienkelit Gabriel ja Mikael kuten arkkienkelit Ariel, Azrael, Cassiel, Chamuel, Haniel, Jofiel, Metatron, Rafael, Raguel, Raziel, Sandalfon, Uriel ja Zadkiel. Tietty enkeli voi välittää enkelikorttitulkintaan ominaisviestinsä. Uriel tuo rauhaa, siinä missä Sandalfon maadoittaa. Ariel hoitaa lapsia ja luontoa, siinä missä Jofiel tukee opiskelua tai kauneudentajua. Enkelikorttitulkitsija osaa suodattaa enkelikorteista sen viestin, jonka juuri sinä tarvitset.

Henkilökohtaisesti laadittu enkelikorttitulkinta

Enkelitulkinta on enkelikanavointia, jossa kortit kanavoivat viestit tulkitsijalle ja vastaanottajalle ymmärrettävään muotoon. Kanavointi on yhteydenpitoa puhtaimpaan valoon ja rakkauteen, jossa ei ole käskyjä, tuomitsemista tai rajoitteita. Useimmat rajoitteet ovat oman päämme sisällä. Enkelten kuiskaukset ovat kannustavia ja voimaannuttavia. Tilaa enkelikorttitulkinta osaavalta enkelikorttitulkitsijalta. Voit palata kirjalliseen tulkintaan kerta toisensa jälkeen. Voit myös päivittää tulkintaa soittamalla Tajunnanvirta-palveluun: www.rajatieto.org

Kirjallinen enkelikorttitulkinta toimii kätevänä pohjana myös puhelintulkinnalle. Kuuletko sinä enkelten kuiskaukset? Haluaisitko kuulla sen, mitä asiaa enkeleillä on sinulle enkelikorttien kautta? Enkelikorttitulkinta voi olla hyvin konkreettinen sen mukaisesti, mitä enkelit haluavat sinun tietävän. Joskus tulkinnassa kerrotaan hyvin yksityiskohtaisesti tulevista muutoksista. Enkelikorttitulkinta toimiikin usein vahvistuksena ajatuksille, joita olet jo tullut ajatelleeksi, mutta mihin et ole oikein luottanut. Tällöin se toimii muutosta tukevana asiana ja jopa sen käynnistävänä voimana. Usein meidän on paljon helpompi toimia, kun tiedämme, että meitä tuetaan taivaasta ja että meillä on oikeus seurata omaa kohtaloamme parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Avaa enkelikorttitulkinnat

Henkilökohtaisesti laaditut tulkinnat enkelikorteilla

Oheisesta linkistä näet kaikki tulkinta.fi palvelussa tällä hetkellä olevat, henkilökohtaisesti laaditut kirjalliset enkelikorttitulkinnat.
Avaa enkelikorttitulkinnat