Enkelikorttitulkinta avuksi: Näin enkelikortit toimivat

Enkelikorttitulkinta on nimensä mukaisesti enkelikorttien avulla tapahtuvaa tulkintaa. Enkelit toimivat viestikorttien kautta ja välittävät kysyjälle juuri ne viestit, jotka hän tarvitsee tässä hetkessä. Osa viesteistä välittyy enkelikorttien ulkopuolelta, joten kyse ei ole opaskirjasesta lukemisesta. Enkelikorttitulkinta perustuu enkelikorttitulkitsijan kokemukseen enkelikorttien käytöstä sekä enkelten kanssa kommunikoinnista. Enkelikorttitulkinta edellyttää tietotaitoa enkeleistä – enkelityöskentelystä ja valotyöstä.

Keitä ne on ne enkelit?

Enkelit ovat puhtaita valo-olentoja. Ne toteuttavat jumalallista ja taivaallista tahtoa. Ne välittävät vain rakkaudellisia ja rakentavia viestejä. Enkeleitä tavataan myös Raamatusta, jossa arkkienkeli Gabriel tuo taivaallista viestiä, siinä missä ylienkeli Mikael suojelee ja taistelee. Mikaeliin liitetään turvallisuudentunne, siinä missä Gabrieliin viestinvälitys.

Enkelikorttitulkinnassa voi ilmestyä muitakin enkeleitä kuin arkkienkelit Gabriel ja Mikael kuten arkkienkelit Ariel, Samuel, Jofiel, Metatron, Rafael, Sandalfon sekä Uriel ja Zadkiel. Tietty enkeli voi välittää enkelikorttitulkintaan ominaisviestinsä. Uriel tuo rauhaa, siinä missä Sandalfon maadoittaa liian korkealla liitelevää. Ariel hoitaa lapsia ja luontoa, siinä missä Jofiel tukee opiskelua ja kauneudentajua. Enkelikorttitulkitsija osaa suodattaa enkelikorteista sen viestin, jonka sinä tarvitset. Kyseessä onkin henkilökohtainen, kirjallinen enkelikorttitulkinta.

Henkilökohtaisesti laadittu enkelikorttitulkinta

Enkelitulkinta on enkelikanavointia, jossa tulkitsija kanavoi viestit vastaanottajalle ymmärrettävään muotoon. Kanavointi on yhteydenpitoa puhtaimpaan valoon ja rakkauteen, jossa ei ole käskyjä, tuomitsemista tai rajoitteita. Useimmat rajoitteet ovat oman päämme sisällä. Enkelten kuiskaukset ovat kannustavia ja voimaannuttavia. Tilaa nyt enkelikorttitulkinta osaavalta enkelikorttitulkitsijalta. Voit palata kirjalliseen tulkintaan kerta toisensa jälkeen. Voit päivittää tulkintaa soittamalla Tajunnanvirta-palveluun osoitteessa www.rajatieto.org

Kirjallinen enkelikorttitulkinta toimii kätevänä pohjana myös puhelintulkinnalle. Kuuletko sinä enkelten kuiskaukset? Haluaisitko kuulla sen, mitä asiaa enkeleillä on sinulle enkelikorttien kautta? Enkelikorttitulkinta voi olla hyvin konkreettinen sen mukaisesti, mitä enkelit haluavat sinun tietävän. Joskus tulkinnassa kerrotaan yksityiskohtaisesti tulevista muutoksista. Enkelikorttitulkinta toimiikin usein vahvistuksena ajatuksille, joita olet jo tullut ajatelleeksi, mutta mihin et ole oikein luottanut. Se toimii muutosta tukevana asiana ja jopa sen käynnistävänä voimana. Usein meidän on paljon helpompi toimia, kun tiedämme, että meitä tuetaan yläkerrasta ja että meillä on oikeus seurata omaa polkuamme.

Avaa enkelikorttitulkinnat

Henkilökohtaisesti laaditut tulkinnat enkelikorteilla

Oheisesta linkistä näet kaikki tulkinta.fi palvelussa tällä hetkellä olevat, henkilökohtaisesti laaditut kirjalliset enkelikorttitulkinnat.
Avaa enkelikorttitulkinnat