Enkelikorttitulkinnat

/Enkelikorttitulkinnat

Enkelikorttitulkinta on kirjallinen tulkinta, joka tehdään intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt sinulle tarkoituksenmukaisesti. Enkelit ovat erittäin korkeavärähteisiä olentoja, jotka palvelevat jumalallista luomista. He ovat seitsemännessä ulottuvuudessa tai vielä korkeammalla. Ihmiset opettelevat parhaillaan olemaan viidennessä ulottuvuudessa.
Enkelten viestit ovat lohduttavia ja aidosti ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi, nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan tiedetysti ratkaista vain korkeammalla, toisella tasolla, kuin jolla ne on luotu, joten enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi mysteerit. Korkeavärähteinen tieto voi olla myös maanläheistä. Enkelikortit voivat ohjata sinua rakkaudellisesti myös vaikeissa elämäntilanteissa.

Voit kysyä enkelikorttitulkitsijalta mitä tahansa kuten työstäsi tai ihmissuhteistasi. Mitä enemmän kuvailet nykyistä tilannettasi, sitä helpompi tulevaisuutesi suuntaa on katsoa enkelikorteilla. Viestit ovat kanavoituja viestejä enkeleiltäsi, valonauttajiltasi ja oppailtasi sekä korkeammalta itseltäsi. Voit palata enkelikorttitulkintaan aina niin halutessasi. Haluatko sinäkin avaimet oman elämäsi tietoiseen luomiseen? Se, mihin keskityt, lisääntyy. Mihin sinun kannattaisi nyt keskittyä, ollaksesi onnellinen? Tilaa enkelikorttitulkinta heti, niin pääset pian tarkastelemaan sitä. Voit kysyä parisuhteestasi, työstäsi tai muista akuuteista tilanteista.