Astrologia on tähdistä katsomista

Astrologia yhdistää ihmisen universumin liikkeisiin eli tarkemmin taivaankappaleisiin ja tähtitaivaan tapahtumiin. Uskomuksellisesti ihmisen kohtalo ja tulevaisuus ovat sidoksissa hänen syntymähetkeensä ja siihen tähtitaivaan muodostelmaan, joka silloin oli vallitseva. Syntymäaika ja syntymäpaikka sekä mieluiten myös tarkka kellonaika ovat perustiedot, jotka astrologi tarvitsee tulkinnan tekemiseen kaikkien tulkittavien osalta. Myös parisuhteiden tulkinta on mahdollista. Astrologian avulla voidaan varautua tulevaisuuteen sekä tarkastella entistä tietoisemmin nykyhetkeä ja sen haasteita.

Tässä palvelussa ammattitaitoiset astrologit tulkitsevat tähtikarttaasi antamiesi tietojen perusteella. Synastriassa eli parisuhdeastrologiassa voidaan tarkastella samanaikaisesti kahden eri ihmisen syntymäkarttaa. Siitä katsotaan paitsi luonteenpiirteitä, myös haasteita ja mahdollisuuksia sekä suotuisia kuvioita. Esimerkiksi isommat muutokset voidaan usein ennakoida tähtikarttoja piirtämällä ja tulkitsemalla. Astronomian kehittyessä myös astrologia on kehittynyt, vaikkakin astrologia on vanhempaa tietoa. Se oli kreikkalaisten tiedettä ja taidetta, jota kreikkalaiset alkoivat soveltaa yksittäisiin ihmisiin kuninkaiden ja kansojen sijasta. Nyt alettiin puhua yksilön kohtalosta tai elämäntehtävästä.

Henkilökohtainen astrologinen tulkinta

Astrologinen tulkinta, joka tehdään henkilökohtaisesti tilauksesta, eroaa merkittävästi aikakauslehtien tietylle tähtimerkille tehdystä yleistulkinnasta. Astrologin ammattitaito vaikuttaa tulkinnan onnistumiseen ja osuvuuteen. Iloksemme astrologimme ovat asiansa osaavia tietäjiä ja alan ammattilaisia. Amerikkalainen uuden ajan profeetta Edgar Cayce totesi astrologiasta, ettei se koskaan ylitä ihmisen vapaan tahdon vaikutusta. Toisin sanoen vapaa tahto on olemassa ja toimii kaikkien taivaankaaren vaikutusten yllä. Vaikka tähtitaivas määrittääkin startin ja sen lähtöpisteen, jossa kehitys tulee tapahtumaan, niin ihminen voi omilla teoillaan muokata oman tulevaisuutensa muokkaamalla tätä hetkeä.

Tunnistaessaan omat syntymäkarttansa aspektit, haasteet, kehityskohteet sekä vahvuudet ja heikkoudet ihminen voi lisätä merkittävästi itsetuntemustaan ja ottaa oman elämänsä haltuun. Tilaa astrologinen tulkinta, jos haluat tietää enemmän. Hyvä puoli kirjallisessa tulkinnassa on se, että siihen voi palata yhä uudestaan ja tarvittaessa päivittää Tajunnanvirta-palvelussa: www.rajatieto.org – Kirjallinen astrologinen tulkinta toimii myös hyvänä pohjana myöhemmälle puhelintulkinnalle.

 

Avaa astrologiset tulkinnat

Henkilökohtaisesti laaditut astrologiset tulkinnat

Oheisesta linkistä näet kaikki tulkinta.fi palvelussa tällä hetkellä olevat, henkilökohtaisesti laaditut kirjalliset astrologia tulkinnat.
Avaa astrologiset tulkinnat

Astrologia ennen ja nyt

Astrologiaa on harjoitettu jo muinaisessa Babylonissa ja sen jälkeen Egyptissä. Tähtien palvonnasta on siirrytty niiden tulkintaan sekä merkityksiin syntymähetkellä. Astrologia ei sinänsä ole tähdistä ennustamista vaan niistä katsomista. Kyse on astrologisesta tulkinnasta.

Uudempi, psykologisempi astrologia palvelee myös nykyihmistä. Tietokoneet piirtävät astrologisen syntymäkartan, mutta edelleen ihminen on se, joka tekee tulkinnan. Astrologinen tulkinta on siis henkilökohtainen; ei koneellinen, mekaaninen tulkinta.

Esimerkkituotteita verkkokaupassa