profiili_nainen2-01

Erikoisosaaminen

Siralli Hyvärisen Henkilökuva

Hei!

Olen ”tiennyt” asioita jo ihan pienestä saakka. Kuitenkin vasta aikuisiällä uskoni siihen, että voin välittää viestejä muille on vahvistunut. Tällä auttajan ja viestien välittäjän tiellä auttoi paljon vuonna 2012 käymäni eläinpainotteinen Reiki 1 ja Reiki 2 -kurssit. Vuonna 2014 käymäni Valonpolun järjestämä enkelitulkitsijakoulutus niittasi kohtaloni ja tiesin, että tässä on minun tehtäväni. On suuri ilo välittää rakkaudellisia viestejä, iloa ja lohtua sitä tarvitseville.

Kanavoin viestejä henkimaailmasta ja enkeleiltä. Kuulostelen asioita tavallisista pelikorteista sekä enkelikorteista.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada ihana tulkinta, joka antaa sinulle uusia mahdollisuuksia ja voimaa elämääsi. Voit jakaa kanssani ilot ja surut. Voit lähettää kysymyksiä tai pyytää vaikka katsausta tähän hetkeen.

Eläimet ovat lähellä sydäntäni. Jos sinulla on jotain lemmikkeihin liittyviä kysymyksiä, niin vastaan mielelläni myös niihin.

Lähetä minulle avoimin sydämin kanavointipyyntö ja jää odottamaan, mitä enkeleillä ja henkioppailla on sinulle kerrottavana.

Katso rajatieto.org profiilisivu

Siralli Hyvärinen työskentelee myös rajatieto.org sivuston puhelinpalvelussa

Saat huomattavasti enemmän irti kirjallisista tulkinoistasi kun keskustelet tulkinnan laatijan kanssa kun tulkintasi on valmistunut. Keskustelu täydentää kirjallista tulkintaa ja saat tietoosi ne lähtökohdat jonka perusteella tulkitsija on tulkintansa tehnyt.
Katso rajatieto.org profiilisivu

Esimerkkituotteita verkkokaupassa