Astrologiset kirjalliset tulkinnat käsittävät seuraavat palvelut: astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Astrologiset tulkinnat Tajunnanvirrassa laatii ammattimaisesti astrologit, joista osa on jo kohta kolmen vuosikymmenen ajan perehtynyt länsimaiseen astrologiaan. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet (synastria) kuin elämäntilanteet yleensä.

Astrologiset tulkinnat voidaan toimittaa kirjallisina tulkintoina, jolloin saat vastaukset kysymyksiisi, kirjallisesti. Valitse parisuhdeanalyysi, jos haluat tietoa parisuhteesi tilasta ja tulevaisuudesta. Valitse astrologinen vuosiennuste, jos haluat tietää asioista vuodeksi eteenpäin. Transiitit kartallasi kertovat siitä, mitä kohtia ei kannata missata. Astrologinen vastaus kysymykseesi käsittää vastauksen vapaamuotoiseen kysymykseesi, miltä tahansa elämän osa-alueelta. Luonneanalyysi paljastaa luonteesi vahvuudet ja heikkoudet sekä kehityspisteet. Voit päästä selville ammatillisista vahvuuksistasi tiedustellessasi niistä. Tilaa heti, niin astrologinen tähtikartta on pian sinun tarkasteltavanasi.

Sovitteko te yhteen? Onko teillä yhteistä tulevaisuutta? Astrologia kuten astrologinen parisuhdeanalyysi vastaa kaikkiin ajankohtaisiin kysymyksiisi parisuhteestasi. Kysy pois!

Go to Top