Mikä on tarottulkinta?

Nykyään tarottulkitsija voi valita lukuisista tarotpakoista sen, mikä häntä eniten vetää puoleensa. Palvellessaan asiakastaan tarottulkitsija ei käännä tarotkorttien viestejä sellaisenaan. Tarottulkinta tehdään tarotkorttien avulla, mutta tarvitaan selväkykyä tulkita korttien viestejä. Tarotkorteilla on useita merkityksiä, mistä syystä ammattitaitoinen tulkitsija pystyy sanomaan, mistä tietyssä tilanteessa on kysymys. Korttien viestien yhdisteleminen ja niiden ajallinen sijoittaminen edellyttävät tietoja ja taitoja, joita on hankittu vuosien ja jopa vuosikymmenten ajan. Mekaaniset tulkintaoppaat eivät voi antaa yhtä tarkkoja vastauksia, kuin selväkykyisen tarottulkitsijan antama tarottulkinta.

Henkilökohtainen tarottulkinta

Kysyttäessä ihmissuhteista, työstä tai taloudesta kannattaa oma kysymys muotoilla mahdollisimman tarkasti. Tilaus on itsessään lupa katsoa omiin asioihin. Tarottulkinta antaa neuvoja, ohjausta ja ratkaisuja, eikä vain ennusta lopputulosta.
Ei tule unohtaa, että kysyjällä on vapaa tahto, jota käyttämällä hän tai hänen läheisensä voivat muuttaa mitä tahansa tilannetta. Tarottulkinta onkin kuvaus kysytystä tilanteesta sekä sen mahdollisesta etenemisestä. Kyseessä on siis tarottulkinta, koska tarotkortit kuvastavat jotakin tilannetta. Tilannetta tulkitaan siten, että voimme päästä käsiksi elämämme käsikirjoitukseen, jonka olemme laatineet jo ennen syntymäämme.
Sinun on mahdollista tilata tarottulkinta aloittamalla yhdessä kysymyksellä. Muita vaihtoehtoja ovat mm. vuositulkinta ja kolme korttia. Sinun kannattaa esittää mahdollisimman yksityiskohtaisia kysymyksiä, koska silloin myös vastaukset ovat tarkkoja. Kirjallinen tarottulkinta toimii hyvänä pohjana puhelintulkinnalle Tajunnanvirta-palvelussa: www.rajatieto.org

Tarotkorttien historia ja nykyisyys

Tarot on satoja vuosia vanha oppisysteemi, jota on hyödynnetty niin hoveissa kuin sirkuksissa, niin yksityiskodeissa kuin selvänäkijöiden vastaanotolla. Nykyään siitä on apua yksityishenkilöille, jotka haluavat päästä selville omasta elämäntilanteestaan sekä tulevaisuudestaan. Tarot kuvastaa mahdollisuuksia, joita meillä on suhteessa oman elämämme käsikirjoitukseen, jota toisinaan myös kohtaloksi kutsutaan. Se kunnioittaa vapaata tahtoa, joka on aina vahvempi kuin tehty tulkinta.

Tarotkorttien taustalla ovat tavalliset pelikortit, ja ilmeisesti alun perin myös tarotkortit ovat olleet pelkät pelikortit. Nykyään tarot liittyy sellaisiin teemoihin kuin itsetuntemus, henkinen kehitys ja ennustus. Kirjallinen tulkinta on siitä kätevä, että voit palata siihen yhä uudestaan ja päivittää sitä puhelimitse. Narrin tavoin aloitamme oman matkamme nollapisteestä ja päädymme tajuamaan jo kuljetun matkan tarkoituksen.

Tutustu Tarottulkintoihin

Henkilökohtaisesti laaditut Tarot -tulkinnat

Oheisesta linkistä näet kaikki tulkinta.fi palvelussa tällä hetkellä olevat, henkilökohtaisesti laaditut kirjalliset Tarot tulkinnat.
Tutustu Tarottulkintoihin

Esimerkkituotteita verkkokaupassa