Korttitulkinta on korteilla laadittu tulkinta

Kyseessä voivat olla perinteiset pelikortit, tarotkortit tai enkelikortit, miksei myös muut oraakkeli- tai viestikortit, jotka toimivat ponnahduslautana tulkinnan tekemiselle. Varsinaisen tulkitsemisen eli työn tekee korttitulkitsija, kuten tarottulkitsija tai enkelikorttitulkitsija. Usein viestejä välittyy intuitiivisesti korttien ulkopuolelta. Näkijälle kortit toimivat vain työvälineinä. Tietäjän oma ammattitaito on käytännön kokemuksen tulosta.

Korttitulkinta antaa parhaimmillaan ratkaisun avaimia oman elämäntilanteen tarkasteluun. Valmiita vastauksia ei välttämättä ole olemassa, vaan kyse on vapaasta valinnasta. Eli kortit voivat näyttää, että muutos on edessä tai että harkitset sitä vakavasti, mutta on vapaan tahdon asia, toteutuuko muutos tosielämässä, siis oikeasti. Tästä syystä korttitulkinta on visioitasi tulevaisuudestasi vahvistava tai heikentävä, ja siten se palvelee juuri sinua.

Korttitulkinta voi siunata tai varoittaa. Kyse on siitä, kannattaako jokin muutos, kuten työpaikan vaihto tai uusi ihmissuhde.

Henkilökohtaisesti laadittu korttitulkinta

Korttitulkinta edellyttää selvänäköä, -kuuloa, -tuntoa tai -tietämistä. Se ei onnistu opaskirjasta lukemalla. Korttitulkitsija tukeutuu selväkykyyn, joka hänellä on vahvin. Selvänäkeminen ja selvätietäminen taitavat olla yleisimmät tavat saada ylimaallista tietoa. Tiedon lähde ei ole korteissa, vaan korttitulkinta avaa tilanteen korttitulkitsijan tulkittavaksi. Tulkinta tapahtuu suhteessa kysyjän ja hänen elämäntilanteensa energiaan ja vuorovaikutukseen kysyjän kanssa.

Korttitulkinnan onnistuminen perustuu siihen, että kysyjä antaa näkijälle luvan katsoa hänen elämäänsä sekä kohtuulliset taustatiedot. Kysyminen itsessään on luvan antamista. Silloin kysyjä sallii tulkitsijan katsoa omaa elämäntilannettaan ja mahdollista tulevaisuuttaan. Korttitulkinnassa ei ole mitään pelättävää, koska se kuvastaa vain monia mahdollisuuksia – ei muuttamatonta kohtaloa.

Mitä korttitulkinta voisi kertoa sinulle rakkaudesta, työstä tai taloudesta? Kysymällä saat tietää. Kirjalliseen vastaukseen voi palata yhä uudestaan, ja sitä voidaan täydentää soittamalla Tajunnanvirta-palveluun: www.rajatieto.org. Kirjallinen tulkinta toimii myös pohjana puhelintulkinnalle.

Tutustu eri korttitulkintoihin

Henkilökohtaisesti laaditut korttitulkinnat

Oheisesta linkistä näet kaikki tulkinta.fi palvelussa tällä hetkellä olevat, henkilökohtaisesti laaditut kirjalliset korttitulkinnat.
Tutustu eri korttitulkintoihin

Esimerkkituotteita verkkokaupassa