profiili_nainen1-01

Erikoisosaaminen

Tiina Kallion Henkilökuva

Olen toiminut astrologina päätoimisesti vuodesta 2001 alkaen, ja horoskoopit ovat sitä ennen olleet jo nuoruudesta pitäen mielenkiinnon ja tutkimusten kohteenani. Henkilökohtaisen tulkinnan, johon tarvitsen ko. henkilön syntymäaikatiedot, syntymäpaikkakunnan ja syntymähetken kellonaikaa myöten. Teen aina kullekin asiakkaalle omanaan, joten aivan samanlaista tulkintaa syntyy tuskin koskaan eri henkilöille.

Kuukausi- ja viikkohoroskoopit kullekin merkille ovat näin ollen aina yleisluontoisia ilman henkilökohtaisia tarkennuksia. Astrologiaa voi hyvin käyttää apuna, kun etsit uutta suuntaa elämälle tai olet jotenkin tienhaarassa. Astrologian avulla saa myös hyvin viitteitä siitä, kauanko jokin prosessi vaatii elämässä aikaasi ja huomiotasi, ennen kuin asiat alkavat olla järjestyksessä. Myös omista vahvuuksistasi ja työstämistäsi vaativista luonteenpiirteistä saa kartan avulla hyviä viitteitä. Elämä tuo aina uusia oppiläksyjä eteemme selvitettäviksi, ja astrologina voin olla apuna avaamassa kulloisenkin ajanlaadun merkitystä omalle elämällesi.

Katso rajatieto.org profiilisivu

Tiina Kallio työskentelee myös rajatieto.org sivuston puhelinpalvelussa

Saat huomattavasti enemmän irti kirjallisista tulkinoistasi kun keskustelet tulkinnan laatijan kanssa kun tulkintasi on valmistunut. Keskustelu täydentää kirjallista tulkintaa ja saat tietoosi ne lähtökohdat jonka perusteella tulkitsija on tulkintansa tehnyt.
Katso rajatieto.org profiilisivu

Esimerkkituotteita verkkokaupassa