Toimitusehdot

Tilattuasi tuotteita saat tilausvahvistuksen ja mahdollisesti latauslinkin, jos tilaus voidaan toimittaa sähköpostina. Tilaus tallennetaan myös Tulkinta.fi-sivustolle, josta sen voi lukea heti, kun tulkinta on valmis. Tilaaja- ja toimitustiedot tallennetaan Lucentia Group Oy:n laskutusjärjestelmään ja tilaajarekisteriin. Tulkintojen keskimääräinen toimitusaika on 7 arkipäivää tilauksesta, mutta viimeistään 14 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Peruutusoikeus / Palautusoikeus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, sinulla on 14 päivän palautusoikeus, jonka aikana tuote tulee palauttaa myyjälle alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä kunnossa. Maksupalautuksen edellytyksenä on tuotteen saapuminen myyjälle edellä mainituin ehdoin määräajan kuluessa.

Palautusoikeus ei koske sähköisesti toimitettuja tuotteita tai puhelinpalveluun liittyviä aika- tai lahjakortteja.

Tilaajan yksityisyyssuoja

Tilauksessa annettuja henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Niitä käytetään vain toimitus- ja tulkinta.fi-verkkokaupan sekä rajatieto.org – sivustojen omaan tilastointiin sekä markkinointitarkoituksiin.

Toimitusajat

Verkkotuotteet: Ostos veloitetaan asiakkaalta tilauksen yhteydessä. Tulkintojen keskimääräinen toimitusaika on 7 arkipäivää tilauksesta ja maksu palautetaan viimeistään 14 vuorokauden kuluessa, jos tulkintaa ei syystä tai toisesta pystytä toteuttamaan valitun tulkitsijan toimesta.

Postitse kuljetettavat: Toimitusaikamme vaihtelee 3-8 arkipäivän välillä. Tuotteemme postitetaan viikoittain, tiistaisin 2. luokan postina, jonka toimitusaika on normaalistin noin 3 arkipäivää. Jos tarvitset pikatoimitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (09-75160180) arkisin klo 10:00 – 15:00 välisenä aikana.

Käytössä olevat maksutavat

1. Online maksuna Paypal-tilin kautta.

2. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Pay -maksupalvelusta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Jos sinulla on kysyttävää tai reklamoitavaa tilauksestasi:

Kuljetuksessa vioittuneesta, virheellisestä tai virheellisesti toimitetusta tuotteesta on ilmoitettava meille kohtuullisen ajan kuluessa. Pyydämme teitä olemaan meihin yhteydessä sähköpostilla tajunnanvirta@rajatieto.org tai puhelimiset 09 75 160 180 arkisin klo 10:00 – 15:00 välisenä aikana. Ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, ilmoita aina asiakasnumerosi, tilausnumerosi sekä muut tilaukseen liittyvät yksityiskohdat (laskulla maksettaessa myös laskun numero). Varaudu antamaan myös tilinumerosi IBAN-muodossa.

Suosittelemme: