Unet kiinnostavat yhä useampia

Unet ovat alitajunnasta kumpuavia pelkoja, toiveita, tahtotiloja tai painajaisia. Ne voivat olla myös enneunia. Kiinnittämällä huomiota omiin uniin voidaan niitä alkaa muistaa ja tulkita merkityksellisellä tavalla. Unipäiväkirja yöpöydällä kannattaa täyttää avainsanoin unen pöpperössäkin aamuyöllä, koska aamulla yöllisistä seikkailuista ei ehkä muista mitään. Unet käsittelevät syvälle sisimpäämme hautautuneita pelkoja ja toiveita. Tästä syystä kielteiset ja ahdistavat unet eivät useinkaan ennakoi tulevaa vaan antavat viitteitä tästä hetkestä. Sama on toiveiden kanssa. Unessasi oleva toiveiden talo kuvastaa ennemminkin itsesi kanssa tekemää työtä kuin todellista asuntoa. Toki myös enneunet ovat mahdollisia vaikkakin hyvin harvinaisia.
Monesti nimenomaan enneunia näkevä muistaa enneunet. Joskus unen symboliikka voi peilata myös tulevaa. Esimerkiksi uni talon takaovesta livahtamisesta voi kertoa siitä, että olet kieltäytymässä jostakin sinulle tarjoutuneesta tilanteesta lähitulevassa. Unet voivat kertoa yllättävän paljon meistä itsestämme, meille itsellemme. Unien tulkintaa harjoittamalla voimme oppia ymmärtämään itseämme, mikä on itsessään arvokasta. Joskus unien tulkinta ei yksinkertaisesti onnistu unikirjankaan kanssa. Kyseessä voi olla toistuva uni tai uni, joka on syystä tai toisesta jäänyt mietityttämään. Tällaiset kummittelevat unet kannattaa selvittää pois päiväjärjestyksestä.

Henkilökohtaisesti laadittu unien tulkinta

Kuvailemalla untasi unien tulkintaa harjoittavalle tietäjälle voit saada yllättäviä ja aivan uusia näkökulmia nykyiseen elämäntilanteeseesi. Saatat ymmärtää jotakin tärkeää uniesi viesteistä. Unien tulkinta on ikivanha perinne, joka mainitaan jo Raamatussa. Jumalan uskottiin puhuvan ihmisille unten välityksellä ja ohjaavan kansakuntien kohtaloita. Apostolien teoissa sanotaan mm. seuraavaa: ”Viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, minä vuodatan Henkeni kaikkiin ihmisiin. Teidän poikanne ja tyttärenne profetoivat, nuorukaiset näkevät näkyjä ja vanhukset ennusunia.” Raamatun näyt olivat joko valveilla ollessa sattuneita näkyjä tai unia. Niiden perusteella unilla on jokin muukin kuin aivoja yön aikana puhdistava sisältö.

Unien tulkinta saa pohtimaan elämää syvemmältä kantilta, kuin se, mitä silmin näemme ja korvin kuulemme. Haluatko kysyä kokeneelta unien tulkitsijalta, mitä sinun unesi merkitsee? Kysy unien tulkitsijalta kertomalla lyhyesti unestasi. Unien tulkitsija ottaa huomioon elämäntilanteesi sekä unen eri merkityssisällöt sekä osoittaa alitajunnastasi asian, jota uni juuri sinulle mahdollisesti viestittää. Uniesi sisällön huomioon ottamalla saatat olla askeleen edellä paitsi itseäsi, myös muita. Sitä paitsi unien tulkinta on hauskaa! Tilaa unien tulkinta, kun haluat tietää, mikä oli unesi merkitys.

 

Avaa Unien tulkinnat

Henkilökohtaisesti laaditut Unien tulkinnat

Oheisesta linkistä näet kaikki tulkinta.fi palvelussa tällä hetkellä olevat, henkilökohtaisesti laaditut kirjalliset unien tulkinnat.
Avaa Unien tulkinnat