Unientulkinta kiinnostaa aina

Unet ovat alitajunnasta kumpuavia pelkoja, toiveita, tahtotiloja tai painajaisia sekä viestejä. Ne voivat olla myös enneunia. Kiinnittämällä huomiota omiin uniin voidaan niitä alkaa muistaa ja tulkita merkityksellisellä tavalla. Unipäiväkirja yöpöydällä auttaa muistamaan unet, koska aamulla yöllisistä seikkailuista ei enää muista mitään.

Unet käsittelevät syvälle sisimpäämme hautautuneita pelkoja ja toiveita. Tästä syystä kielteiset ja ahdistavat unet eivät välttämättä ennakoi tulevaa, vaan antavat viitteitä tästä hetkestä. Sama tilanne on omien toiveiden kanssa. Joskus unen symboliikka voi peilata omaa elämäntilannetta. Esimerkiksi uni talon takaovesta livahtamisesta voi kertoa siitä, että olet kieltäytymässä jostakin sinulle tarjoutuneesta tilaisuudesta tai suunnittelet paikalta poistumista.

Unet voivat kertoa meistä itsestämme, meille itsellemme. Unientulkintaa harjoittamalla voimme oppia ymmärtämään itseämme, ja joskus myös muita ihmisiä. Joskus unientulkinta ei onnistu unikirjankaan kanssa. Kyseessä voi olla toistuva uni tai uni, joka on syystä tai toisesta jäänyt mietityttämään. Toistuvat ja kummittelevat unet kannattaa selvittää pois päiväjärjestyksestä.

Unientulkinta on henkilökohtainen asia

Kuvailemalla untasi unien tulkintaa harjoittavalle tietäjälle voit saada aivan uusia näkökulmia nykyiseen elämäntilanteeseesi. Saatat ymmärtää jotakin tärkeää unesi viestistä tai itsestäsi. Unientulkinta on ikivanha perinne, joka mainitaan jo Raamatussa. Jumalan uskottiin puhuvan ihmisille unten välityksellä ja ohjaavan kansakuntien kohtaloita. Apostolien teoissa sanotaan: ”Viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, minä vuodatan Henkeni kaikkiin ihmisiin. Teidän poikanne ja tyttärenne profetoivat, nuorukaiset näkevät näkyjä ja vanhukset ennusunia.”

Raamatun näyt olivat joko valveilla ollessa sattuneita näkyjä tai unia. Niiden perusteella unilla on jokin muukin kuin aivoja yön aikana puhdistava sisältö. Unientulkinta saa pohtimaan elämää syvemmältä kantilta, kuin se, mitä tavan silmin näemme ja korvin kuulemme. Kysy unientulkitsijalta kertomalla lyhyesti unestasi. Unien tulkitsija ottaa huomioon elämäntilanteesi ja unen eri merkityssisällöt sekä osoittaa alitajunnastasi asian, jota uni juuri sinulle mahdollisesti viestittää. Unientulkinta voi lisätä itsetuntemustasi. Sitä paitsi unientulkinta on hauskaa!

Avaa Unien tulkinnat

Henkilökohtaisesti laaditut Unien tulkinnat

Oheisesta linkistä näet kaikki tulkinta.fi palvelussa tällä hetkellä olevat, henkilökohtaisesti laaditut kirjalliset unien tulkinnat.
Avaa Unien tulkinnat