Tajunnanvirta-palveluista voit tilata nyt myös kirjalliset tulkinnat. Kirjallinen tulkinta voi antaa suuntaa omalle elämälle. Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta-tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta.

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet. Kirjalliset astrologiset tulkinnat sopivat myös suhteen kartoittamiseen astrologian avulla. Kirjallinen tulkinta on aina tallessa.

Enkelikorttitulkinta

Enkelikorttitulkinta tehdään kauniissa ja puhtaissa enkelienergioissa. Enkelikorttitulkinnat laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan ratkaista vain toisella tasolla, kuin millä ne on luotu. Enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi haasteita.

Tarottulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Tarottulkinta on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen hakattu etukäteen. Saat eniten irti tarottulkinnasta, kun taustoitat lyhyesti tilanteesi. Tarottulkinnat liittyvät tulevaisuuteen, eivät menneisyyteen. Kirjallinen tulkinta on siitä kätevä, että siihen voi aina palata. Sitä voi myös päivittää tarvittaessa.

Unientulkinta

Unientulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden käskystä. Unien tiedettiin kertovan tulevista tapahtumista. Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä ja ajankohtaisia asioita. Unientulkinta on hienovaraista ja edellyttää kokemusta unien tulkinnasta. Unientulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta. Nyt unientulkintaa voi saada myös kirjallisena tulkintana. Kirjallinen tulkinta jää talteen pitkäksi aikaa.

Kirjallinen tulkinta auttaa sinua pääsemään selville asioista ja voi antaa suuntaviittoja omalle elämällesi. Minkälaisen tulevaisuuden haluat luoda yhdessä enkelten kanssa? Mitä unesi viestivät? Mitä tarotkortit kertovat tulevaisuudestasi?

Astrologinen tulkinta taas kertoo synastrian avulla kumppanisi ja sinun tilanteestasi, mutta voit tilata myös henkilökohtaisen ennusteen tai luonneanalyysin. Myös vastasyntyneelle ja lapselle voit teettää tulkinnat lahjaksi.

 • Yksisarvisviesti katsotaan yksisarviskorteilla. Viestit kertovat sinulle, miten virittäytyä luontoon ja vaikuttaa sen hyvinvointiin omalla panostuksella. Saat yksisarvisten ohjeita valoisampaan matkaan tässä ainutlaatuisessa elämässä. Luontoa ja itseäsi kunnioittaen. Tilaa yksisarvisviesti ilostuttamaan sinua itseäsi.
 • Yhden kortin tarottulkinta. Nostan sinulle yhden kortin kysymykseesi. Tarkoituksena on sallia kaikista korkeimman näkökulman nousta esiin vastauksena kysymykseesi.
   Saga Malmi on tehnyt tarottulkintoja toistakymmentä vuotta, joten tarotkortit ovat hänelle hyvin tutut ja rakkaat. Hän toivoo, että kysyjä tekee mahdollisimman tarkan ja yksityiskohtaisesti muotoillun kysymyksen sekä kertoo lyhyesti lähtötilanteen.
  Usein asiakkaat kysyvät aikoja, ja niitä on hyvin vaikea antaa, koska henkimaailmassa ei ole aikaa. Aika liittyy maanpäällisiin asioihin. Joskus Saga Malmi antaa kuitenkin aikoja, jotka toimivat viitteellisinä.
  Yhden kortin tarottulkinta kertoo lähitulevasta. Kyse on seuraavasta elämänvaiheesta tai tietystä tilanteesta sekä sen ratkaisusta.
 • Enkelikorttitulkinta antaa suoran ja yksityiskohtaisen vastauksen yhteen kysymykseesi. Kanavoin viestejä myös korttien ulkopuolelta, joten kyseessä ei ole mekaaninen tulkinta, vaan sinulle henkilökohtaisesti tehty enkelikorttitulkinta. Voit kysyä mistä tahansa elämän osa-alueesta. Jos haluat tietää parisuhteesi tulevaisuudesta tai työtilanteestasi, niin ne voidaan katsoa. Tee mahdollisimman selkeä ja yksityiskohtainen kysymys, sillä muutoin vastauskin on yleisluontoinen.
  Välitän enkelikortein rakastavat ja näkemykselliset viestit sinulle, ja vapaa valinta jää edelleen sinulle toimia niin kuin parhaaksi katsot.
  Yhden kortin enkelikorttitulkinta voi tuoda uuden näkökulman tilanteeseesi ja saattaa paljastaa jotain sellaista, mitä et ole vielä ottanut huomioon.
 • Vuositulkinta tarotkorteilla sisältää viestit jokaiselle kuukaudelle. Saat ennakoivat tiedot tulevan vuoden tapahtumista lineaarisena ja kirjallisena tulkintana. Huom. Kuitenkin elämän syklisestä luonteesta johtuen viestit voivat kohdistua myös koko vuodelle, erityisesti, jos kyse on jostain teemasta, jota parhaillaan työstät.
  Vuositulkintaa kannattaakin tarkastella aina kokonaisuutena, eikä odottaa jotakin tapahtuvaksi tiettynä kuukautena. Kyseessä on sinulle henkilökohtaisesti ja manuaalisesti laadittu kirjallinen tarottulkinta, koko vuodelle.
  Haluatko tietää, mitä kannattaa ottaa huomioon seuraavien 12 kuukauden aikana?
  Vuositulkinta tarotkorteilla sisältää tulevaisuuttasi ennakoivia asioita. Samaan aikaan tulee pitää mielessä, että tarotkortit näyttävät mahdollisuudet ja lukevat energiat, mutta ne eivät tee päätöksiä puolestasi.
 • Vuositulkinta tehdään enkelikorteilla tässä tulkinnassa. Viestit kanavoidaan korteista ja korttien ulkopuolelta.
  Enkelikorttitulkinta sisältää enkelikortin kullekin kuukaudelle tilaushetkestä alkaen. Se kattaa 12 kuukautta antaen yksityiskohtaisen viestin jokaiselle kuukaudelle, kysymääsi asiaan. On suotavaa, että kerrot, mihin elämän osa-alueeseen tulkinnan haluat ja mielellään mainitset nykyisen tilanteen lyhyesti, kuten sen, oletko parisuhteessa vai sinkku, jos kysyt ihmissuhteista tai oletko nyt työssä vai et, jos kysyt työstä.
  Enkelikorttitulkinta on mahdollista tehdä myös ns. puhtaalta pöydältä, jos niin haluat, mutta mikäli haluat tarkkoja vastauksia, niin kysymysten on oltava hyvin muotoiltuja. Et voi paljastaa liikaa kertomalla nykytilanteestasi, koska enkelikorttitulkinta kertoo tulevaisuudestasi.
  Enkelikorttitulkinta voi kohdistua tietylle kuukaudelle tai tiettyyn vuodenaikaan. Siten esimerkiksi kesäkuulle noussut enkelikortti voi sävyttää koko kesän tunnelmaa, joten eri kuukausien viestit voivat olla limittäisiä.
  Vuositulkinta enkelikorteilla voi tuoda sinulle iloa pitkäksi aikaa. Voit palata siihen yhä uudestaan ja saada enkelikorteilta ajankohtaista ohjausta ympäri vuoden.
 • Kerron sinulle voimaeläimesi ja sen, mitä voimia sillä on tarjota sinulle. Voit vahvistaa näitä ominaisuuksia, kun tiedät ne. Voimaeläin kulkee kanssasi eri elämänvaiheissa. Tiedätkö, mikä on oma voimaeläimesi? Voimaeläintulkinta voi sen kertoa sinulle.
 • Villit kortit -tulkinta auttaa näkemään oman ympäristömme itsemme lisäksi.
  Elämä on täynnä erilaisia haasteita. Olemme usein keskittyneet vain siihen, mikä meitä parhaillaan koettelee. Tällöin emme huomaa muita tapahtumia ympärillämme.
  Tämä tulkinta ilmaisee viestit, jotka halutaan tuoda sinulle huomioitavaksi. Se sopii myös yleiseen tarkasteluun siitä, mitä universumi haluaa sinulle viestittää.
  Tulkinta tehdään Marie-Anne Lenormandin (1772-1843), ”Pariisin Sibyllan”, mystisillä ennustuskorteilla. Tulkinnassa ei tarvita tilanteesi esitietoja, vaan pyritään saamaan informaatiota vapaasti.
  Villit kortit on tulkinta, joka sopii henkilölle, joka ei oikein tiedä, mitä hänen tulisi kuulla. Haluamme tietyt vastaukset, mutta se, mitä saamme, on se, mitä tarvitsemme. Uskallatko kokeilla?
 • Viisas neuvo -korttitulkinta. Tämä viiden pelikortin pöytä antaa neuvon tai opastusta käsillä olevaan asiaan.
  Voit esittää täsmäkysymyksen tai antaa aihealueen, mihin neuvoa haemme.
  Pieni pohjustus nykytilanteesta auttaa asiaa, kiitos.
 • Viesti tähän hetkeen on yhden kortin viesti tällä hetkellä mielessäsi olevaan asiaan. Lyhyt muutaman lauseen vastaus toimitetaan sinulle vastauksena omaan kysymykseesi. Intuitioni mukaisesti viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Viesti tähän hetkeen voi avata silmät.
 • Viesti rakkauteen on yhden kortin viesti rakkausasiaan, jota pohdit mielessäsi. Viesti on lyhyt, muutama lause. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Voit halutessasi lyhyesti kertoa, mikä tilanteesi on nyt. Mitä haluat tietää omasta rakkauselämästäsi?
 • Viesti menneisyydestä on yhden kortin viesti asiaan, joka on jäänyt vaivaamaan mieltäsi. Viesti on lyhyt, muutaman lauseen mittainen. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai taroteilla nostettuna. Viesti menneisyydestä kertoo, mitä Asiaa menneisyydelläsi on sinulle. Toistuuko jokin kuvio elämässäsi useasti?
 • Vapaamuotoinen kysymys. Voit kysyä Saga Malmilta vapaamuotoisen kysymyksen. Aiheena voi olla uuden suhteen löytyminen, vanhan suhteen jatkuminen, työllistyminen, työelämän muutokset ja niin edelleen.
  Voit siis kysyä vapaasti siitä, mistä tahdot tietää enemmän.
  Saga käyttää tarotkortteja. Hän ei vain käännä niiden merkityksiä sinulle, vaan hän saa usein tietoja korttien ulkopuolelta. Tällöin hän myöskään luettele kortteja. Katsominen on usein selvänäköistä, intuitiivista.
  Tarotkortit toimivat vain katsomisen apuvälineinä auttaen mm. keskittymään, mutta lopullinen tulkinta tulee tarottulkitsijalta.
  Saga Malmi on opiskellut tarotkortit Elina Kaarteen tarotkurssilla.
  Kirjalliseen tulkintaan voit palata yhä uudestaan ja päivittää sitä jatkossa, jos koet sen tarpeelliseksi.
  Muotoilethan asiasi kysymyksiksi, kiitos, jotta Saga Malmi saa kiinni asiastasi. Hän katsoo ennen kaikkea tulevia kehityskulkuja.
  Huom. Palautetta voi antaa hänelle sähköpostitse asiakaspalvelumme kautta.
Go to Top