profiili_nainen1-01

Erikoisosaaminen

  • Ennustus

  • Enkelin viestit

  • Meediointi

  • Viestit tuonpuoleisesta

  • Tarot tulkinta

Miina Valtosen Henkilökuva

Hei!
Olen Miina Valtonen ja toiminut tietäjänä sekä näkijänä useita kymmeniä vuosia. Aloitin jo 10-vuotiaana vatkaamaan kortteja. Suvussani on parantajia, näkijöitä ja tietäjiä aikaisemmissa polvissa! Lahja on sitä kautta periytynyt minulle.
Haluaisin tuoda teille kirjallisena rakkaudellisia enkelitulkintoja; voin myös syntymäaikasi perusteella tehdä sinulle elämästäsi tulkinnan. Eläimen sakroista ja väreistä annan kirjallista tietoa. Saat myös käyttöösi symbolit, joita käyttää esim. kadonneen eläimen etsimiseen. Minulta saat paljon kattavaa tietoa niin koti- kuin villieläinten kanssa kommunikointiin.
Halutessasi voin tehdä sinulle aktivoinnit, jolloin saat symbolit käyttöösi viideltä osa alueelta. Vihin etänä käyttöösi viidet symbolit ja niiden käyttöoikeuden. Viritys kestää suunnilleen 20 minuuttia. Olet kotona maaten, ja aktivoin samalla symbolit juuri sinulle.
Rakkaudella Miina…
Tämä on minun tieni ja haluan kulkea sitä teidän kanssanne auttaen, tukien, ymmärtäen. Kirjoita minulle, jos sydämesi niin sanoo.
Katso rajatieto.org profiilisivu

Miina Valtonen työskentelee myös rajatieto.org sivuston puhelinpalvelussa

Saat huomattavasti enemmän irti kirjallisista tulkinoistasi kun keskustelet tulkinnan laatijan kanssa kun tulkintasi on valmistunut. Keskustelu täydentää kirjallista tulkintaa ja saat tietoosi ne lähtökohdat jonka perusteella tulkitsija on tulkintansa tehnyt.
Katso rajatieto.org profiilisivu

Esimerkkituotteita verkkokaupassa