profiili_nainen1-01

Erikoisosaaminen

Malla Monosen Henkilökuva

 Hei!
Olen Malla, näkijä ja tulkitsija jo kolmannessa polvessa.
Tulevan näkeminen, tulkitseminen ja nykytilanteiden ratkaisu sekä myös menneiden selvittäminen ovat olleet jo lapsesta asti läsnä elämässäni. Olen lapsesta asti kokenut asiat vahvasti, ja löytänyt Tarot-kortit välineekseni yli kymmenen vuotta sitten. Ne ovat pääasiassa työvälineeni, mutta mukana kulkevat myös selvänäkö, intuitio sekä vahvat kokemukset.
Tulkitessani sinulle haluan tietää jotakin siitä, mitä haluat minun katsovan sekä taustaasi, jotta saisin hahmoteltua sinulle tarvitsemasi ratkaisun ja tiedon mahdollisimman tarkasti. Sinun asiasi on minulle tärkeä ja teen kaikkeni, jotta saan sen ratkaistua!
Käänny puoleeni erityisesti silloin, jos sinua askarruttaa tulevaisuutesi suunta, parisuhteesi tilanne tai alitajuntasi viestit. Olen mukanasi elämässäsi ja niiden käännekohdissa ja lupaan ottaa sinun asiaksesi hoitaakseni kaikella sydämelläni ja ammattitaidollani.
Katso rajatieto.org profiilisivu

Malla Mononen työskentelee myös rajatieto.org sivuston puhelinpalvelussa

Saat huomattavasti enemmän irti kirjallisista tulkinoistasi kun keskustelet tulkinnan laatijan kanssa kun tulkintasi on valmistunut. Keskustelu täydentää kirjallista tulkintaa ja saat tietoosi ne lähtökohdat jonka perusteella tulkitsija on tulkintansa tehnyt.
Katso rajatieto.org profiilisivu

Esimerkkituotteita verkkokaupassa