Kirjallinen kanavointi antaa sinulle työkaluja asoihin, jotka askarruttavat mieltäsi. Tunnetko olevasi polun haarassa ja tarvitset pientä rohkaisua omilta henkioppailtasi ja auttajiltasi, jotta uskaltaisit ja osaisit tehdä päätöksiä näissä tilainteissa.
Kirjallinen kanavointi on konkreettinen apu ja voit palata kanavoinnin pariin aina kun siltä tuntuu. Sitä on myös hyvä tarkastella jälkikäteen ja tehdä oivalluksia siitä miten ihanasti ja valoisasti auttajat ovat olleet tukenasi.

Pohjimmiltaan kirjallinen kanavointi tukee sinun omia ajatuksiasi ja sydämesi ääntä, joka voi nyt tässä hetkessä olla jossain niin syvällä, ettet saa sisäistä ääntäsi kuuluviin. Kaikki vastaukset löytyvät kyllä sinulta itseltäsi, mutta toisinaan ne on vaikea saada kuuluviin, varsinkin jos elämäntilanne on hankalassa ja haastavassa vaiheessa. Kanavointi auttaa sinua uskomaan ja luottamaan itseesi ja tekemään juuri oikeat valinnat. Valinnat jotka ovat sinun parhaaksesi.

Minä autan sinua viestien välittäjänä näissä tilanteissa. Välitän ja kanavoin asioita, joiden avulla sinä itse teet päätöksiä elämässäsi. Minä en anna valmiita vastauksia tai ennustuksia, vaan sinä itse työstät asoita yhdessä henkimaailman auttajien kanssa. Käytän kanavoinneissa apuna myös kortteja, mutta pääsääntöisesti minulle kerrotaan asiat, jotka kanavoin sinulle kirjallisessa muodossa.
Sinulta en tarvitse kuulla elämäntarinaa. Voit lähestyä minua muutamalla tärkeällä kysymyksellä ja voisit kertoa nimesi. Oikeastaan muuta tietoa en tarvitse, koska olet yhteydessä omiin oppaisiin ja enkeleihin joka tapauksessa.

Istu siis alas. Hengitä syvään. Pyydä oppaasi ja enkelisi paikalle. Pohdi rakkaudella kysymykset ja ota minuun yhteyttä.

Rakkaudella Siralli