Tajunnanvirta-palveluista voit tilata nyt myös kirjalliset tulkinnat. Kirjallinen tulkinta voi antaa suuntaa omalle elämälle. Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta-tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta.

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet. Kirjalliset astrologiset tulkinnat sopivat myös suhteen kartoittamiseen astrologian avulla. Kirjallinen tulkinta on aina tallessa.

Enkelikorttitulkinta

Enkelikorttitulkinta tehdään kauniissa ja puhtaissa enkelienergioissa. Enkelikorttitulkinnat laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan ratkaista vain toisella tasolla, kuin millä ne on luotu. Enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi haasteita.

Tarottulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Tarottulkinta on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen hakattu etukäteen. Saat eniten irti tarottulkinnasta, kun taustoitat lyhyesti tilanteesi. Tarottulkinnat liittyvät tulevaisuuteen, eivät menneisyyteen. Kirjallinen tulkinta on siitä kätevä, että siihen voi aina palata. Sitä voi myös päivittää tarvittaessa.

Unientulkinta

Unientulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden käskystä. Unien tiedettiin kertovan tulevista tapahtumista. Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä ja ajankohtaisia asioita. Unientulkinta on hienovaraista ja edellyttää kokemusta unien tulkinnasta. Unientulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta. Nyt unientulkintaa voi saada myös kirjallisena tulkintana. Kirjallinen tulkinta jää talteen pitkäksi aikaa.

Kirjallinen tulkinta auttaa sinua pääsemään selville asioista ja voi antaa suuntaviittoja omalle elämällesi. Minkälaisen tulevaisuuden haluat luoda yhdessä enkelten kanssa? Mitä unesi viestivät? Mitä tarotkortit kertovat tulevaisuudestasi?

Astrologinen tulkinta taas kertoo synastrian avulla kumppanisi ja sinun tilanteestasi, mutta voit tilata myös henkilökohtaisen ennusteen tai luonneanalyysin. Myös vastasyntyneelle ja lapselle voit teettää tulkinnat lahjaksi.

 • Enkelin viesti Sinulle – Johanna Mäenpää

  Enkelin viesti Sinulle tehdään enkelikorteilla. Enkelikorteista on nostettuna viesti sinulle. Kyseessä on neuvo, opastus tai kannustava kehotus. Enkelten viestit ovat aina kauniita ja hyvin osuvia. Viesti valikoituu jostakin tietystä syystä. Enkeliviestien pyrkimys on auttaa sinua löytämään mahdollisimman hyvä ratkaisu elämäntilanteeseesi. Esitietoja ei tarvita, viesti itsessään puhuttelee tarkoitetulla tavalla. Enkelin viesti Sinulle on ihana minienkelikorttitulkinta.
  7.90 
 • Viesti menneisyydestä – Hannele Ranta

  Viesti menneisyydestä on yhden kortin viesti asiaan, joka on jäänyt vaivaamaan mieltäsi. Viesti on lyhyt, muutaman lauseen mittainen. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai taroteilla nostettuna. Viesti menneisyydestä kertoo, mitä Asiaa menneisyydelläsi on sinulle. Toistuuko jokin kuvio elämässäsi useasti?
  9.90 
 • Viesti rakkauteen – Hannele Ranta

  Viesti rakkauteen on yhden kortin viesti rakkausasiaan, jota pohdit mielessäsi. Viesti on lyhyt, muutama lause. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Voit halutessasi lyhyesti kertoa, mikä tilanteesi on nyt. Mitä haluat tietää omasta rakkauselämästäsi?
  9.90 
 • Viesti tähän hetkeen – Hannele Ranta

  Viesti tähän hetkeen on yhden kortin viesti tällä hetkellä mielessäsi olevaan asiaan. Lyhyt muutaman lauseen vastaus toimitetaan sinulle vastauksena omaan kysymykseesi. Intuitioni mukaisesti viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Viesti tähän hetkeen voi avata silmät.
  9.90 
 • Enkelikorttitulkinta (yksi kortti) – Siralli Hyvärinen

  Enkelikorttitulkinta välittää enkelin viestin tiiviissä paketissa. Enkelikortin lisäksi kanavoin siihen tilanteeseen välitetyn rakkaudellisen viestin enkeleiltä. Yhden kortin enkeliviestissä voit kysyä yhden kysymyksen miltä tahansa elämäsi osa-alueelta. Kuuntele sisintäsi ja anna sen tärkeimmän kysymyksen nousta pintaan. Enkelit vastaavat aina puhtaalla rakkaudella ja valolla. Enkelit välittävät positiivista energiaa ja ovat aina valmiita auttamaan sinua. Kysy rohkeasti, niin sinua autetaan!
  12.90 
 • Enkelin viesti – Miina Valtonen

  Enkelin viesti tuo lohtua ja on aktivoitu voimallisesti kauttani tähän hetkeen. Enkelin viesti voi auttaa voimaantumaan. Se voi auttaa sinua näkemään elämäsi ikään kuin enkelin silmin.
  12.90 
 • Voimaeläintulkinta – Miina Valtonen

  Kerron sinulle voimaeläimesi ja sen, mitä voimia sillä on tarjota sinulle. Voit vahvistaa näitä ominaisuuksia, kun tiedät ne. Voimaeläin kulkee kanssasi eri elämänvaiheissa. Tiedätkö, mikä on oma voimaeläimesi? Voimaeläintulkinta voi sen kertoa sinulle.
  12.90 
 • Yhden kortin tarottulkinta – Saga Malmi

  Yhden kortin tarottulkinta. Nostan sinulle yhden kortin kysymykseesi. Tarkoituksena on sallia kaikista korkeimman näkökulman nousta esiin vastauksena kysymykseesi.
   Saga Malmi on tehnyt tarottulkintoja toistakymmentä vuotta, joten tarotkortit ovat hänelle hyvin tutut ja rakkaat. Hän toivoo, että kysyjä tekee mahdollisimman tarkan ja yksityiskohtaisesti muotoillun kysymyksen sekä kertoo lyhyesti lähtötilanteen.
  Usein asiakkaat kysyvät aikoja, ja niitä on hyvin vaikea antaa, koska henkimaailmassa ei ole aikaa. Aika liittyy maanpäällisiin asioihin. Joskus Saga Malmi antaa kuitenkin aikoja, jotka toimivat viitteellisinä.
  Yhden kortin tarottulkinta kertoo lähitulevasta. Kyse on seuraavasta elämänvaiheesta tai tietystä tilanteesta sekä sen ratkaisusta.
  15.90 
 • Vapaamuotoinen kysymys (suppea) – Siralli Hyvärinen

  Vapaamuotoinen kysymys sisältää kirjallisen vastauksen. Voit kysyä kysymyksen koskien elämäsi mitä tahansa asiaa tai tilannetta. Onko parisuhteesi solmussa? Mietitkö uuden oven avaamista, mutta haluaisit saada vielä varmistusta asiaan? Vai askarruttaako mieltäsi jokin muu asia, mikä? Laita minulle kysymyksesi ja vastaan sinulle katsomalla asiaa korttien avulla sekä kuulostelemalla asiaasi intuitiivisesti. Voit halutessasi myös pyytää minua lähettämään Reiki-energiaa viestin yhteydessä. Terveisin Siralli
  15.90 
 • Palaute tiistain, torstain tai lauantain hoidosta – Miina Valtonen

  Jos haluat palautteen aikaisemmin tilaamastasi tiistain, torstain tai lauantain hoidosta, niin tilaa se nyt tästä.
  15.90 
 • Vapaamuotoinen kysymys – Saga Malmi

  Vapaamuotoinen kysymys. Voit kysyä Saga Malmilta vapaamuotoisen kysymyksen. Aiheena voi olla uuden suhteen löytyminen, vanhan suhteen jatkuminen, työllistyminen, työelämän muutokset ja niin edelleen.
  Voit siis kysyä vapaasti siitä, mistä tahdot tietää enemmän.
  Saga käyttää tarotkortteja. Hän ei vain käännä niiden merkityksiä sinulle, vaan hän saa usein tietoja korttien ulkopuolelta. Tällöin hän myöskään luettele kortteja. Katsominen on usein selvänäköistä, intuitiivista.
  Tarotkortit toimivat vain katsomisen apuvälineinä auttaen mm. keskittymään, mutta lopullinen tulkinta tulee tarottulkitsijalta.
  Saga Malmi on opiskellut tarotkortit Elina Kaarteen tarotkurssilla.
  Kirjalliseen tulkintaan voit palata yhä uudestaan ja päivittää sitä jatkossa, jos koet sen tarpeelliseksi.
  Muotoilethan asiasi kysymyksiksi, kiitos, jotta Saga Malmi saa kiinni asiastasi. Hän katsoo ennen kaikkea tulevia kehityskulkuja.
  Huom. Palautetta voi antaa hänelle sähköpostitse asiakaspalvelumme kautta.
  19.90 
 • Astrologinen vastaus kysymykseesi – Tiina Kallio

  Astrologinen vastaus kysymykseesi.
  Muutoksia elämässä?
  Kysymyksesi voi liittyä esim. siihen, milloin uusi mahdollinen työpaikka on avautumassa kohdallasi tai milloin on suotuisaa ryhtyä ammatillisesti johonkin uuteen hankkeeseen. Ihmissuhteisiin liittyvät tilanteet ja kunkin ajanjakson vaatimukset ihmissuhteissa ovat myös hyvin näkyvillä astrologian avulla.
  Eri painotusalueet, jotka vaativat nyt erityishuomiota elämän olosuhteissasi, näkyvät myös kartalla. Kartan avulla voit tähyillä eri hankkeiden aloittamisia kuin myös lopetuksia.
  Huom. Jos haluat tulkinnan koskien vain parisuhdetta, niin valitsethan tulkinnaksi siinä tapauksessa astrologisen parisuhdeanalyysin tästä, kiitos!
  24.90 
Go to Top