Enkelikorttitulkinta on kirjallinen tulkinta, joka tehdään intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt sinulle tarkoituksenmukaisesti.

Enkelit ovat erittäin korkeavärähteisiä olentoja. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja aidosti ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan ratkaista vain korkeammalla tasolla, kuin jolla ne on luotu, joten enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi ongelmat.
Korkeavärähteinen tieto on myös maanläheistä. Enkelikortit voivat ohjata sinua rakkaudellisesti myös vaikeissa elämäntilanteissa sekä vahvistaa päätöksiäsi ja tukea omia valintojasi. Enkelit eivät koskaan käske.
Voit kysyä enkelikorttitulkitsijalta mitä tahansa kuten työstäsi tai ihmissuhteistasi. Mitä enemmän kuvailet nykyistä tilannettasi, sitä helpompi tulevaisuutesi suuntaa on katsoa enkelikorteilla. Viestit ovat kanavoituja viestejä. Voit palata enkelikorttitulkintaan aina niin halutessasi.
Mihin sinun kannattaisi nyt keskittyä ollaksesi onnellinen? Tilaa enkelikorttitulkinta heti, niin pääset pian tarkastelemaan sitä. Voit kysyä parisuhteestasi, työstäsi tai muista akuuteista tilanteista.
Go to Top