Enkelikorttitulkinta on kirjallinen tulkinta, joka tehdään intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt sinulle tarkoituksenmukaisesti.

Enkelit ovat erittäin korkeavärähteisiä olentoja. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja aidosti ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan ratkaista vain korkeammalla tasolla, kuin jolla ne on luotu, joten enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi ongelmat.
Korkeavärähteinen tieto on myös maanläheistä. Enkelikortit voivat ohjata sinua rakkaudellisesti myös vaikeissa elämäntilanteissa sekä vahvistaa päätöksiäsi ja tukea omia valintojasi. Enkelit eivät koskaan käske.
Voit kysyä enkelikorttitulkitsijalta mitä tahansa kuten työstäsi tai ihmissuhteistasi. Mitä enemmän kuvailet nykyistä tilannettasi, sitä helpompi tulevaisuutesi suuntaa on katsoa enkelikorteilla. Viestit ovat kanavoituja viestejä. Voit palata enkelikorttitulkintaan aina niin halutessasi.
Mihin sinun kannattaisi nyt keskittyä ollaksesi onnellinen? Tilaa enkelikorttitulkinta heti, niin pääset pian tarkastelemaan sitä. Voit kysyä parisuhteestasi, työstäsi tai muista akuuteista tilanteista.
 • Enkeleiden kertomaa – Hannele Ranta

  Enkeleiden kertomaa on viiden kortin enkelikorttitulkinta haluamaasi asiaan. Lyhyet taustatiedot asiaasi ovat avuksi. Enkelikorttitulkinta ohjaa sinua tulevissa askeleissasi.
  24.90 
 • Enkelikorttitulkinta (yksi kortti) – Siralli Hyvärinen

  Enkelikorttitulkinta välittää enkelin viestin tiiviissä paketissa. Enkelikortin lisäksi kanavoin siihen tilanteeseen välitetyn rakkaudellisen viestin enkeleiltä. Yhden kortin enkeliviestissä voit kysyä yhden kysymyksen miltä tahansa elämäsi osa-alueelta. Kuuntele sisintäsi ja anna sen tärkeimmän kysymyksen nousta pintaan. Enkelit vastaavat aina puhtaalla rakkaudella ja valolla. Enkelit välittävät positiivista energiaa ja ovat aina valmiita auttamaan sinua. Kysy rohkeasti, niin sinua autetaan!
  12.90 
 • Enkelin viesti – Miina Valtonen

  Enkelin viesti tuo lohtua ja on aktivoitu voimallisesti kauttani tähän hetkeen. Enkelin viesti voi auttaa voimaantumaan. Se voi auttaa sinua näkemään elämäsi ikään kuin enkelin silmin.
  12.90 
 • Enkelin viesti Sinulle – Johanna Mäenpää

  Enkelin viesti Sinulle tehdään enkelikorteilla. Enkelikorteista on nostettuna viesti sinulle. Kyseessä on neuvo, opastus tai kannustava kehotus. Enkelten viestit ovat aina kauniita ja hyvin osuvia. Viesti valikoituu jostakin tietystä syystä. Enkeliviestien pyrkimys on auttaa sinua löytämään mahdollisimman hyvä ratkaisu elämäntilanteeseesi. Esitietoja ei tarvita, viesti itsessään puhuttelee tarkoitetulla tavalla. Enkelin viesti Sinulle on ihana minienkelikorttitulkinta.
  7.90 
 • Rakkaudellinen enkelitulkinta – Miina Valtonen

  Enkelitulkinta tarkastelee rakkaudellisesti mennyttä, tätä hetkeä ja tulevaa. Teen tulkinnan enkelikortteja käyttäen. Saat tietää, mitä enkelit haluavat sinun tietävän elämäsi polusta. Tähänkin tulkintaan kanavoin sinulle voimaa. Kanavointi sisältää kaikkea sitä, mitä ylhäältä halutaan sinulle kertoa. Joskus esim. joku edesmennyt ihminen voi tulla kertomaan jotain tärkeää kauttani. Koskaan ei ennalta tiedä, mitä viestiä sieltä tulee, mutta tiedät, että saamasi viesti on vain sinulle tarkoitettu. Rakkaudellinen enkelitulkinta tuo rakkaudellisuutta elämääsi.
  64.90 
 • Vuositulkinta enkelikorteilla – Saga Malmi

  Vuositulkinta tehdään enkelikorteilla tässä tulkinnassa. Viestit kanavoidaan korteista ja korttien ulkopuolelta.
  Enkelikorttitulkinta sisältää enkelikortin kullekin kuukaudelle tilaushetkestä alkaen. Se kattaa 12 kuukautta antaen yksityiskohtaisen viestin jokaiselle kuukaudelle, kysymääsi asiaan. On suotavaa, että kerrot, mihin elämän osa-alueeseen tulkinnan haluat ja mielellään mainitset nykyisen tilanteen lyhyesti, kuten sen, oletko parisuhteessa vai sinkku, jos kysyt ihmissuhteista tai oletko nyt työssä vai et, jos kysyt työstä.
  Enkelikorttitulkinta on mahdollista tehdä myös ns. puhtaalta pöydältä, jos niin haluat, mutta mikäli haluat tarkkoja vastauksia, niin kysymysten on oltava hyvin muotoiltuja. Et voi paljastaa liikaa kertomalla nykytilanteestasi, koska enkelikorttitulkinta kertoo tulevaisuudestasi.
  Enkelikorttitulkinta voi kohdistua tietylle kuukaudelle tai tiettyyn vuodenaikaan. Siten esimerkiksi kesäkuulle noussut enkelikortti voi sävyttää koko kesän tunnelmaa, joten eri kuukausien viestit voivat olla limittäisiä.
  Vuositulkinta enkelikorteilla voi tuoda sinulle iloa pitkäksi aikaa. Voit palata siihen yhä uudestaan ja saada enkelikorteilta ajankohtaista ohjausta ympäri vuoden.
  64.90 
 • Yhden kortin enkelikorttitulkinta – Saga Malmi

  Enkelikorttitulkinta antaa suoran ja yksityiskohtaisen vastauksen yhteen kysymykseesi. Kanavoin viestejä myös korttien ulkopuolelta, joten kyseessä ei ole mekaaninen tulkinta, vaan sinulle henkilökohtaisesti tehty enkelikorttitulkinta. Voit kysyä mistä tahansa elämän osa-alueesta. Jos haluat tietää parisuhteesi tulevaisuudesta tai työtilanteestasi, niin ne voidaan katsoa. Tee mahdollisimman selkeä ja yksityiskohtainen kysymys, sillä muutoin vastauskin on yleisluontoinen.
  Välitän enkelikortein rakastavat ja näkemykselliset viestit sinulle, ja vapaa valinta jää edelleen sinulle toimia niin kuin parhaaksi katsot.
  Yhden kortin enkelikorttitulkinta voi tuoda uuden näkökulman tilanteeseesi ja saattaa paljastaa jotain sellaista, mitä et ole vielä ottanut huomioon.
  24.90 
Go to Top