• Katse tulevaan – Hannele Ranta

  Katse tulevaan on tulkinta enintään kolmeen kysymykseen. Taustatiedot kysymyksiin auttavat katsomisessa sinulle. Rakkauskysymyksiin tarvitaan suuntaa-antava tieto nykytilanteesta, sekä tieto siitä, elätkö parisuhteessa vai oletko sinkku.
  Työhön liittyvissä kysymyksissä kerrothan lyhyesti, että oletko tällä hetkellä vakituisessa työssä. Siltä pohjalta katson tulevaisuuteesi, en siis tätä hetkeä. Tulkinta tehdään taroteilla tai tavallisilla korteilla yhdistettynä intuitiivisesti tuleviin viesteihin.
  44.90 
 • Kultaisen Atlantiksen viesti – Miina Valtonen

  Atlantiksen viesti tai Kultaisen Atlantiksen viesti on nyt saatavissa. Saamasi viestit kertovat, miten virittäytyä luontoon ja vaikuttaa sen hyvinvointiin omalla panostuksella. Saat ohjeita valoisampaan matkaan elämässäsi. Atlantiksen viesti on voimaannuttava. Viehättääkö Atlantiksen kulta-aika myös sinua?
  34.90 
 • Mustalaispöytä korteilla – Sanna Kujanen

  Mustalaispöytä korteilla. Hauska ja monipuolinen pöytä! Voidaan käyttää täsmäkysymyksen tai tietyn aihealueen kanssa. Pieni pohjustus asian nykytilasta on paikallaan, etenkin mitä laajempi on kysymyksesi, kiitos.
  54.90 
 • Muutoksen avaimet – tulkinta – Hannele Ranta

  Muutoksen avaimet on nimensä mukaisesti tulkinta, joka keskittyy antamaan sinulle avaimia tähän hetkeen ja siihen, mihin ehkä toivot muutosta. Usein toivomme ja odotamme jotain niin paljon, että meiltä jäävät huomaamatta tämän hetken mahdollisuudet. Asiat eivät aina tapahdu siinä järjestyksessä kuin itse toivomme. Mitä nämä tilanteet pyrkivät meille opettamaan? Mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota itsessämme, toisissa ja tässä tilanteessa? Tulkintaa varten tarvitsen mahdollisimman tarkan kuvauksen tilanteesta, jonka kanssa kamppailet. Muutoksen avaimet on tulkinta, joka voi auttaa sinut muutokseen. Uudenlainen ajanjakso saattaa tehdä tuloaan. Mitä on tiedossa?
  44.90 
 • Parisuhdetulkinta pelikorteilla – Sanna Kujanen

  Parisuhdetulkinta pelikorteilla. Kerro oma nimesi ja kumppanisi etunimi tai kutsumanimi, sekä kerro pieni tilannekatsaus nykytilanteestanne. Kiitos.
  Tämä pöytä kertoo vähän menneestä, nykyisyydestä, mahdollisista varoituksista tai neuvoo, ja valottaa tulevaa — siis sitä, mihin ollaan menossa.
  54.90 
 • Taikaneliö korteilla – Sanna Kujanen

  Taikaneliö korteilla: nostamme 9 pelikorttia + minuuden kortti sinua kuvaamaan.
  Tällä pöydällä saamme laajennettua näkemystä tiettyyn asiaan.
  Tulkitsen kortit yksitellen ja ryhmissä.
  Esitä minulle kysymys tai aihealue ja kerro pohjustus nykytilanteesta.
  Huom. Minuuden kortin valintaan tarvitsen horoskooppimerkkisi. Kiitos!
  54.90 
 • Viesti menneisyydestä – Hannele Ranta

  Viesti menneisyydestä on yhden kortin viesti asiaan, joka on jäänyt vaivaamaan mieltäsi. Viesti on lyhyt, muutaman lauseen mittainen. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai taroteilla nostettuna. Viesti menneisyydestä kertoo, mitä Asiaa menneisyydelläsi on sinulle. Toistuuko jokin kuvio elämässäsi useasti?
  9.90 
 • Viesti rakkauteen – Hannele Ranta

  Viesti rakkauteen on yhden kortin viesti rakkausasiaan, jota pohdit mielessäsi. Viesti on lyhyt, muutama lause. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Voit halutessasi lyhyesti kertoa, mikä tilanteesi on nyt. Mitä haluat tietää omasta rakkauselämästäsi?
  9.90 
 • Viesti tähän hetkeen – Hannele Ranta

  Viesti tähän hetkeen on yhden kortin viesti tällä hetkellä mielessäsi olevaan asiaan. Lyhyt muutaman lauseen vastaus toimitetaan sinulle vastauksena omaan kysymykseesi. Intuitioni mukaisesti viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Viesti tähän hetkeen voi avata silmät.
  9.90 
 • Viisas neuvo -korttitulkinta – Sanna Kujanen

  Viisas neuvo -korttitulkinta. Tämä viiden pelikortin pöytä antaa neuvon tai opastusta käsillä olevaan asiaan.
  Voit esittää täsmäkysymyksen tai antaa aihealueen, mihin neuvoa haemme.
  Pieni pohjustus nykytilanteesta auttaa asiaa, kiitos.
  54.90 
 • Villit kortit -tulkinta – Johanna Mäenpää

  Villit kortit -tulkinta auttaa näkemään oman ympäristömme itsemme lisäksi.
  Elämä on täynnä erilaisia haasteita. Olemme usein keskittyneet vain siihen, mikä meitä parhaillaan koettelee. Tällöin emme huomaa muita tapahtumia ympärillämme.
  Tämä tulkinta ilmaisee viestit, jotka halutaan tuoda sinulle huomioitavaksi. Se sopii myös yleiseen tarkasteluun siitä, mitä universumi haluaa sinulle viestittää.
  Tulkinta tehdään Marie-Anne Lenormandin (1772-1843), ”Pariisin Sibyllan”, mystisillä ennustuskorteilla. Tulkinnassa ei tarvita tilanteesi esitietoja, vaan pyritään saamaan informaatiota vapaasti.
  Villit kortit on tulkinta, joka sopii henkilölle, joka ei oikein tiedä, mitä hänen tulisi kuulla. Haluamme tietyt vastaukset, mutta se, mitä saamme, on se, mitä tarvitsemme. Uskallatko kokeilla?
  54.90 
 • Yksisarvisviesti – Miina Valtonen

  Yksisarvisviesti katsotaan yksisarviskorteilla. Viestit kertovat sinulle, miten virittäytyä luontoon ja vaikuttaa sen hyvinvointiin omalla panostuksella. Saat yksisarvisten ohjeita valoisampaan matkaan tässä ainutlaatuisessa elämässä. Luontoa ja itseäsi kunnioittaen. Tilaa yksisarvisviesti ilostuttamaan sinua itseäsi.
  34.90 
Go to Top