Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Kirjallinen tarottulkinta säilyy pitkään tallessa, ja siihen voikin palata yhä uudestaan. Tilanteiden eläessä tarottulkintaa on myös mahdollista päivittää.

Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Kyseessä on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen kirjoitettu. Mitä enemmän tietoa annat tämänhetkisestä tilanteestasi, sitä tarkemmin tulevaisuuttasi koskeviin kysymyksiin myös voidaan vastata. Tarottulkitsija ei arvuuttele tilannettasi, joten hänelle on hyödyksi, että jos hän esimerkiksi näkee tarotpöydässäsi useita mieshenkilöitä, niin hän tietää, oletko tällä hetkellä vapaa vai varattu. Alustus helpottaa tarottulkitsijaa tulkitsemaan korttien viestit sinulle tarkoituksenmukaisesti. Tarottulkinta ohjautuu heti alussa oikeaan suuntaan.

Tarotkorttien tapana on antaa todella yksityiskohtaisia vastauksia. Kirjallinen tarottulkinta antaa parhaillaan avaimet elämäsi muuttamiseksi mielekkääksi sekä sen suuntaamiseksi. Saatat parhaillaan pohtia, mitä tekisit ihmissuhteesi tai työpaikkasi suhteen. Kirjallinen tarottulkinta voi auttaa sinut uuden elämäsi alkuun. Harjaantunut tarottulkitsija voi antaa ratkaisun avaimet ongelmatilanteessa. Tilaa tarottulkinta sen mukaisesti, mihin asiaan ja kuinka paljon ohjausta tarvitset.

 • Katse tulevaan – Hannele Ranta

  Katse tulevaan on tulkinta enintään kolmeen kysymykseen. Taustatiedot kysymyksiin auttavat katsomisessa sinulle. Rakkauskysymyksiin tarvitaan suuntaa-antava tieto nykytilanteesta, sekä tieto siitä, elätkö parisuhteessa vai oletko sinkku.
  Työhön liittyvissä kysymyksissä kerrothan lyhyesti, että oletko tällä hetkellä vakituisessa työssä. Siltä pohjalta katson tulevaisuuteesi, en siis tätä hetkeä. Tulkinta tehdään taroteilla tai tavallisilla korteilla yhdistettynä intuitiivisesti tuleviin viesteihin.
  44.90 
 • Onnenpöytätulkinta – Angelika Rosewood

  Onnenpöytätulkinta. Tässä tulkitaan Länsimaisilla ja Kultaisilla Tarot-korteilla. Tulkinta on syvällinen, ja tulkitsen asiat vahvalla intuitiolla. Oma henkiopas ja enkelit ovat auttamassa tulkinnassa. Onnenpöytätulkinnassa tulkitaan: 1. Henkilön sylissä olevat asiat 2. Sydämellä olevat asiat 3. Nämä asiat saat 4. Näitä asioita toivot 5. Nämä asiat tulevat tietämättäsi 6. Nämä asiat ovat totta 7. Nämä asiat rauhoittavat sydämen 8. Loppuratkaisu asiaan Voit kysyä ihmissuhteista, kotiin, terveyteen ja/tai työhön liittyviä asioita. Tämä tulkinta antaa sinulle tarkkoja vastauksia kysymyksiisi.
  79.90 
 • Rakkaustulkinta kolmella kortilla – Saga Malmi

  Rakkaustulkinta kolmella kortilla on ajankohtainen parisuhdetulkinta enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Kerro tulkintaa tilatessasi, mitä kortteja haluat käytettävän. Kerro myös toisen henkilön etunimi, jos se on tiedossasi. Taustoita, oletko suhteessa vai sinkku, kiitos, niin katsellaan! Rakkaudella Saga Malmi
  59.90 
 • Tarottulkinta – Miina Valtonen

  Tarottulkinta ajankohtaiseen elämäntilanteeseen juuri sinulle. Teen syntymäaikasi perusteella sinulle tarottulkinnan. Selvitän oman tarotkorttisi syntymäaikasi laskien. Suurten salaisuuksien kortit kertovat mennyttä, tulevaa ja tätä hetkeä. Tarottulkinta on kirjallinen, eli se jää sinulle talteen. Haluaisitko tietää, mitä mahdollisuuksia sinulla nyt on?
  79.90 
 • Viesti menneisyydestä – Hannele Ranta

  Viesti menneisyydestä on yhden kortin viesti asiaan, joka on jäänyt vaivaamaan mieltäsi. Viesti on lyhyt, muutaman lauseen mittainen. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai taroteilla nostettuna. Viesti menneisyydestä kertoo, mitä Asiaa menneisyydelläsi on sinulle. Toistuuko jokin kuvio elämässäsi useasti?
  9.90 
 • Viesti tähän hetkeen – Hannele Ranta

  Viesti tähän hetkeen on yhden kortin viesti tällä hetkellä mielessäsi olevaan asiaan. Lyhyt muutaman lauseen vastaus toimitetaan sinulle vastauksena omaan kysymykseesi. Intuitioni mukaisesti viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Viesti tähän hetkeen voi avata silmät.
  9.90 
 • Vuositulkinta enkelikorteilla – Saga Malmi

  Vuositulkinta tehdään enkelikorteilla tässä tulkinnassa. Viestit kanavoidaan korteista ja korttien ulkopuolelta.
  Enkelikorttitulkinta sisältää enkelikortin kullekin kuukaudelle tilaushetkestä alkaen. Se kattaa 12 kuukautta antaen yksityiskohtaisen viestin jokaiselle kuukaudelle, kysymääsi asiaan. On suotavaa, että kerrot, mihin elämän osa-alueeseen tulkinnan haluat ja mielellään mainitset nykyisen tilanteen lyhyesti, kuten sen, oletko parisuhteessa vai sinkku, jos kysyt ihmissuhteista tai oletko nyt työssä vai et, jos kysyt työstä.
  Enkelikorttitulkinta on mahdollista tehdä myös ns. puhtaalta pöydältä, jos niin haluat, mutta mikäli haluat tarkkoja vastauksia, niin kysymysten on oltava hyvin muotoiltuja. Et voi paljastaa liikaa kertomalla nykytilanteestasi, koska enkelikorttitulkinta kertoo tulevaisuudestasi.
  Enkelikorttitulkinta voi kohdistua tietylle kuukaudelle tai tiettyyn vuodenaikaan. Siten esimerkiksi kesäkuulle noussut enkelikortti voi sävyttää koko kesän tunnelmaa, joten eri kuukausien viestit voivat olla limittäisiä.
  Vuositulkinta enkelikorteilla voi tuoda sinulle iloa pitkäksi aikaa. Voit palata siihen yhä uudestaan ja saada enkelikorteilta ajankohtaista ohjausta ympäri vuoden.
  64.90 
 • Vuositulkinta tarotkorteilla – Saga Malmi

  Vuositulkinta tarotkorteilla sisältää viestit jokaiselle kuukaudelle. Saat ennakoivat tiedot tulevan vuoden tapahtumista lineaarisena ja kirjallisena tulkintana. Huom. Kuitenkin elämän syklisestä luonteesta johtuen viestit voivat kohdistua myös koko vuodelle, erityisesti, jos kyse on jostain teemasta, jota parhaillaan työstät.
  Vuositulkintaa kannattaakin tarkastella aina kokonaisuutena, eikä odottaa jotakin tapahtuvaksi tiettynä kuukautena. Kyseessä on sinulle henkilökohtaisesti ja manuaalisesti laadittu kirjallinen tarottulkinta, koko vuodelle.
  Haluatko tietää, mitä kannattaa ottaa huomioon seuraavien 12 kuukauden aikana?
  Vuositulkinta tarotkorteilla sisältää tulevaisuuttasi ennakoivia asioita. Samaan aikaan tulee pitää mielessä, että tarotkortit näyttävät mahdollisuudet ja lukevat energiat, mutta ne eivät tee päätöksiä puolestasi.
  69.90 
 • Yhden kortin enkelikorttitulkinta – Saga Malmi

  Enkelikorttitulkinta antaa suoran ja yksityiskohtaisen vastauksen yhteen kysymykseesi. Kanavoin viestejä myös korttien ulkopuolelta, joten kyseessä ei ole mekaaninen tulkinta, vaan sinulle henkilökohtaisesti tehty enkelikorttitulkinta. Voit kysyä mistä tahansa elämän osa-alueesta. Jos haluat tietää parisuhteesi tulevaisuudesta tai työtilanteestasi, niin ne voidaan katsoa. Tee mahdollisimman selkeä ja yksityiskohtainen kysymys, sillä muutoin vastauskin on yleisluontoinen.
  Välitän enkelikortein rakastavat ja näkemykselliset viestit sinulle, ja vapaa valinta jää edelleen sinulle toimia niin kuin parhaaksi katsot.
  Yhden kortin enkelikorttitulkinta voi tuoda uuden näkökulman tilanteeseesi ja saattaa paljastaa jotain sellaista, mitä et ole vielä ottanut huomioon.
  24.90 
 • Yhden kortin tarottulkinta – Saga Malmi

  Yhden kortin tarottulkinta. Nostan sinulle yhden kortin kysymykseesi. Tarkoituksena on sallia kaikista korkeimman näkökulman nousta esiin vastauksena kysymykseesi.
   Saga Malmi on tehnyt tarottulkintoja toistakymmentä vuotta, joten tarotkortit ovat hänelle hyvin tutut ja rakkaat. Hän toivoo, että kysyjä tekee mahdollisimman tarkan ja yksityiskohtaisesti muotoillun kysymyksen sekä kertoo lyhyesti lähtötilanteen.
  Usein asiakkaat kysyvät aikoja, ja niitä on hyvin vaikea antaa, koska henkimaailmassa ei ole aikaa. Aika liittyy maanpäällisiin asioihin. Joskus Saga Malmi antaa kuitenkin aikoja, jotka toimivat viitteellisinä.
  Yhden kortin tarottulkinta kertoo lähitulevasta. Kyse on seuraavasta elämänvaiheesta tai tietystä tilanteesta sekä sen ratkaisusta.
  15.90 
Go to Top