Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Kirjallinen tarottulkinta säilyy pitkään tallessa, ja siihen voikin palata yhä uudestaan. Tilanteiden eläessä tarottulkintaa on myös mahdollista päivittää.

Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Kyseessä on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen kirjoitettu. Mitä enemmän tietoa annat tämänhetkisestä tilanteestasi, sitä tarkemmin tulevaisuuttasi koskeviin kysymyksiin myös voidaan vastata. Tarottulkitsija ei arvuuttele tilannettasi, joten hänelle on hyödyksi, että jos hän esimerkiksi näkee tarotpöydässäsi useita mieshenkilöitä, niin hän tietää, oletko tällä hetkellä vapaa vai varattu. Alustus helpottaa tarottulkitsijaa tulkitsemaan korttien viestit sinulle tarkoituksenmukaisesti. Tarottulkinta ohjautuu heti alussa oikeaan suuntaan.

Tarotkorttien tapana on antaa todella yksityiskohtaisia vastauksia. Kirjallinen tarottulkinta antaa parhaillaan avaimet elämäsi muuttamiseksi mielekkääksi sekä sen suuntaamiseksi. Saatat parhaillaan pohtia, mitä tekisit ihmissuhteesi tai työpaikkasi suhteen. Kirjallinen tarottulkinta voi auttaa sinut uuden elämäsi alkuun. Harjaantunut tarottulkitsija voi antaa ratkaisun avaimet ongelmatilanteessa. Tilaa tarottulkinta sen mukaisesti, mihin asiaan ja kuinka paljon ohjausta tarvitset.

  • Katse tulevaan on tulkinta enintään kolmeen kysymykseen. Taustatiedot kysymyksiin auttavat katsomisessa sinulle. Rakkauskysymyksiin tarvitaan suuntaa-antava tieto nykytilanteesta, sekä tieto siitä, elätkö parisuhteessa vai oletko sinkku.
    Työhön liittyvissä kysymyksissä kerrothan lyhyesti, että oletko tällä hetkellä vakituisessa työssä. Siltä pohjalta katson tulevaisuuteesi, en siis tätä hetkeä. Tulkinta tehdään taroteilla tai tavallisilla korteilla yhdistettynä intuitiivisesti tuleviin viesteihin.
  • Tarottulkinta ajankohtaiseen elämäntilanteeseen juuri sinulle. Teen syntymäaikasi perusteella sinulle tarottulkinnan. Selvitän oman tarotkorttisi syntymäaikasi laskien. Suurten salaisuuksien kortit kertovat mennyttä, tulevaa ja tätä hetkeä. Tarottulkinta on kirjallinen, eli se jää sinulle talteen. Haluaisitko tietää, mitä mahdollisuuksia sinulla nyt on?
  • Viesti menneisyydestä on yhden kortin viesti asiaan, joka on jäänyt vaivaamaan mieltäsi. Viesti on lyhyt, muutaman lauseen mittainen. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai taroteilla nostettuna. Viesti menneisyydestä kertoo, mitä Asiaa menneisyydelläsi on sinulle. Toistuuko jokin kuvio elämässäsi useasti?
  • Viesti tähän hetkeen on yhden kortin viesti tällä hetkellä mielessäsi olevaan asiaan. Lyhyt muutaman lauseen vastaus toimitetaan sinulle vastauksena omaan kysymykseesi. Intuitioni mukaisesti viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Viesti tähän hetkeen voi avata silmät.
Go to Top