Numerologinen parisuhdetulkinta on laaja ja syvällinen numerologinen tulkinta. Tulkintaan tulee näkyviin kysyjän ja kumppanin keskinäinen suhde, yhteinen elämänpolku, kummankin persoonallisuus ja yhteensopivuus sekä ulkoinen ilmaisunne. Tulkintaa varten tarvitsen syntymäpäiväsi ja syntymävuotesi sekä etunimesi, sukunimesi, lempinimesi ja aiemman sukunimesi tai aiemmat sukunimesi, jos olet ollut avioliitossa tai vaihtanut nimeäsi. Kumppanin syntymäpäivän ja -vuoden tarvitsen myös, sekä hänen etunimensä, sukunimensä ja lempinimensä.

Numerologian avulla voidaan ottaa selvää siitä, mitä sielu haluaa saavuttaa eli se tie, jota se on päättänyt kulkea tässä inkarnaatiossa ja se kohtalo, joka sitä odottaa, jos se saavuttaa päämääränsä. Jokaisella numerolla on metafyysinen arvo ja oma merkitys. Ne numerot, jotka ihminen saa syntyessään paljastavat sekä hänen tunne- että järkipuoliset luonteenpiirteensä. Ominaisuudet ja lahjakkuus sekä kyky toimia ovat ihmisen sielultaan saamia lahjoja, jotta hän pystyisi elämään omannäköisen elämänsä. Mutta lahjaa on käytettävä, jotta saavutettaisiin ne tulokset, joita sielu kussakin uudessa elämässä haluaa. Koska numerologia osoittaa meille elämämme päämäärän, se auttaa meitä  kehittymään ja luomaan tietoisen yhteyden sieluun. Numerot osoittavat, miten meidän on määrä selviytyä eri elämänvaiheista, ja tuntemalla ne etukäteen voimme valmistautua niin, että hyödynnämme niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Numerologinen tulkinta sisältää luvut 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 9. Mestariluvut ovat 11-2, 22-4, 33-6 ja 44-8. Jokaisella kirjaimella on oma numeroarvonsa. Esim. ihmisen syntymäpäivästä ja -vuodesta laskettu syntymäluku. Se ilmaisee ihmisen perusluonnetta. Esim. henkilö on syntynyt 3.9.1900. Lasketaan 3+9+1+9+0+0 = 22 . Kyseessä on mestariluku, joka antaa resurssit palvella ihmiskuntaa laajalti, mutta tämä pitää saavuttaa itse omalla tekemisellä.

Kirjoitan tietoa kaikista merkityksellisistä numeroista, niiden ydinmerkityksestä ja tietoa kirjainten lukuarvoista. Tulkintaan laitetaan tarkat ja syvälliset tiedot henkilölle tai henkilöille. Numerologinen parisuhdetulkinta auttaa tasapainottamaan asioita elämässä. Etenkin parisuhteeseen liittyen.