Tulkinta on laaja ja syvällinen. Tulkintaan tulee henkilön ja kumppanin keskinäinen suhde, yhteinen elämänpolku, kummankin persoonallisuus ja yhteensopivuus ja ulkoinen ilmaisunne. Tulkintaa varten tarvitsen henkilön syntymäpäivän- ja syntymävuoden, etunimesi, sukunimen, lempinimesi ja aiemman- ja aiemmat sukunimet, jos olet ollut avioliitossa. Kumppanin syntymäpäivän-ja vuoden, etunimen, sukunimen ja lempimen.

Numerologian avulla voidaan ottaa selvää siitä , mitä sielu haluaa saavuttaa eli se tie mitä se on päättänyt kulkea tässä inkarnaatiossa ja se kohtalo mikä sitä odottaa, jos se saavuttaa päämääränsä. Jokaisella numerolla on metafyysinen arvo ja oma merkitys. Ne numerot, jotka ihminen saa syntyessään paljastavat sekä hänen tunne- että järkipuoliset luonteenpiirteensä. Ominaisuudet ja lahjakkuus ja kyky toimia ovat ihmisen sielultaan saamia lahjoja, jotta hän pystyisi elämään elämänsä. Mutta lahjaa on käytettävä, jotta saavutettaisiin ne tulokset, joita sielu kussakin uudessa elämässä haluaa. Kun numerologia osoittaa meille elämämme päämäärän, se auttaa meitä  kehittymään ja luomaan tietoisen yhteyden sieluun. Numerot osoittavat, miten meidän on määrä selviytyä eri elämänvaiheista ja tuntemalla ne etukäteen voimme valmistautua niin, että hyödynnämme niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Numerologisessa tulkinnassa on luvut 1,2,3,4,5,6,7,8 ja 9. Mestariluvut ovat 11-2, 22-4, 33-6 ja 44-8. Jokaisella kirjaimella on oma numeroarvonsa. Esim. ihmisen syntymäpäivästä- ja syntymävuodesta laskettu syntymäluku. Se ilmaisee ihmiseen perusluonnetta. Esim. henkilö syntynyt 3.9.1900. Lasketaan 3+9+1+9+0+0=22 . Kyseessä on mestariluku, joka antaa resurssit palvella ihmiskuntaa laajelmalti, mutta tämä pitää saavuttaa itse omalla työllä.

Kirjoitan henkilölle tietoa kaikista numeroista, niiden ydinmerkityksestä ja tietoa kirjainten lukuarvoista. Tulkintaan tulee tarkat ja syvälliset tiedot henkilölle- ja henkilöille. Tulkinta auttaa tasapainottamaan asioita elämässä.