profiili_nainen1-01

Erikoisosaaminen

Saga Malmin Henkilökuva

Saga Malmi on EnkeliValo Selvänäkijä ja Tarottulkitsija sekä Enkelihoitaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus selvänäköisistä tarottulkinnoista. Oppinsa hän on saanut käytännön työssä puhelintulkitsijana sekä Elina Kaarteen tarotkurssilla.

Saga kertoo selkeästi tulevista tapahtumista ja auttaa sinua löytämään ratkaisut ongelmiisi ja vastaukset kysymyksiisi. Hän on työskennellyt useita vuosia Tajunnanvirrassa auttajana ja kirjoittajana. Saga on erikoistunut kirjallisiin tulkintoihin ja haluaa auttaa sinua niissä esiin tulevien korkeampien näkökulmien kautta.

Haluatko kysyä Saga Malmilta? Voit kysyä häneltä mitä tahansa. Kirjoita Sagalle mieltäsi painavasta asiasta, koska ratkaisut löytyvät aivan varmasti. Valitse joko enkelikorttitulkinta tai tarottulkinta ja kuvaile mahdollisimman tarkasti tilannettasi tai esitä yksityiskohtainen kysymys, jos haluat saada siihen täsmävastauksen. Saga Malmin katsomista helpottaa se, että olet itse mahdollisimman avoin. Silloin hän pääsee parhaiten kiinni energioihisi. Saga ei katso vain tätä hetkeä vaan myös tulevaa, joten et voi paljastaa liikaa. Energiat virtaavat vaivattomasti ja niin sanotusti toimivat välillänne, kun olet itse avoin ja sanoitat omin sanoin parisuhde- tai työtilannettasi.

Tilaa heti tarottulkinta tai enkelikorttitulkinta sen mukaisesti, mikä kirjallinen tulkinta sinua eniten vetää puoleensa. Saga keskittyy tulkinnoissaan aina positiivisiin ja luoviin ratkaisuihin kysyjän parhaaksi käyttämällä enkeli- tai tarotkortteja (valitse tilatessasi, kumpia kortteja haluat käytettävän).

Katso rajatieto.org profiilisivu

Saga Malmi työskentelee myös rajatieto.org sivuston puhelinpalvelussa

Saat huomattavasti enemmän irti kirjallisista tulkinoistasi kun keskustelet tulkinnan laatijan kanssa kun tulkintasi on valmistunut. Keskustelu täydentää kirjallista tulkintaa ja saat tietoosi ne lähtökohdat jonka perusteella tulkitsija on tulkintansa tehnyt.
Katso rajatieto.org profiilisivu

Esimerkkituotteita verkkokaupassa