Tajunnanvirta-palveluista voit tilata nyt myös kirjalliset tulkinnat. Kirjallinen tulkinta voi antaa suuntaa omalle elämälle. Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta-tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta.

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet. Kirjalliset astrologiset tulkinnat sopivat myös suhteen kartoittamiseen astrologian avulla. Kirjallinen tulkinta on aina tallessa.

Enkelikorttitulkinta

Enkelikorttitulkinta tehdään kauniissa ja puhtaissa enkelienergioissa. Enkelikorttitulkinnat laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan ratkaista vain toisella tasolla, kuin millä ne on luotu. Enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi haasteita.

Tarottulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Tarottulkinta on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen hakattu etukäteen. Saat eniten irti tarottulkinnasta, kun taustoitat lyhyesti tilanteesi. Tarottulkinnat liittyvät tulevaisuuteen, eivät menneisyyteen. Kirjallinen tulkinta on siitä kätevä, että siihen voi aina palata. Sitä voi myös päivittää tarvittaessa.

Unientulkinta

Unientulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden käskystä. Unien tiedettiin kertovan tulevista tapahtumista. Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä ja ajankohtaisia asioita. Unientulkinta on hienovaraista ja edellyttää kokemusta unien tulkinnasta. Unientulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta. Nyt unientulkintaa voi saada myös kirjallisena tulkintana. Kirjallinen tulkinta jää talteen pitkäksi aikaa.

Kirjallinen tulkinta auttaa sinua pääsemään selville asioista ja voi antaa suuntaviittoja omalle elämällesi. Minkälaisen tulevaisuuden haluat luoda yhdessä enkelten kanssa? Mitä unesi viestivät? Mitä tarotkortit kertovat tulevaisuudestasi?

Astrologinen tulkinta taas kertoo synastrian avulla kumppanisi ja sinun tilanteestasi, mutta voit tilata myös henkilökohtaisen ennusteen tai luonneanalyysin. Myös vastasyntyneelle ja lapselle voit teettää tulkinnat lahjaksi.

 • Yksisarvisviesti – Miina Valtonen

  Yksisarvisviesti katsotaan yksisarviskorteilla. Viestit kertovat sinulle, miten virittäytyä luontoon ja vaikuttaa sen hyvinvointiin omalla panostuksella. Saat yksisarvisten ohjeita valoisampaan matkaan tässä ainutlaatuisessa elämässä. Luontoa ja itseäsi kunnioittaen. Tilaa yksisarvisviesti ilostuttamaan sinua itseäsi.
  34.90 
 • Voimaeläintulkinta – Miina Valtonen

  Kerron sinulle voimaeläimesi ja sen, mitä voimia sillä on tarjota sinulle. Voit vahvistaa näitä ominaisuuksia, kun tiedät ne. Voimaeläin kulkee kanssasi eri elämänvaiheissa. Tiedätkö, mikä on oma voimaeläimesi? Voimaeläintulkinta voi sen kertoa sinulle.
  12.90 
 • Villit kortit -tulkinta – Johanna Mäenpää

  Villit kortit -tulkinta auttaa näkemään oman ympäristömme itsemme lisäksi.
  Elämä on täynnä erilaisia haasteita. Olemme usein keskittyneet vain siihen, mikä meitä parhaillaan koettelee. Tällöin emme huomaa muita tapahtumia ympärillämme.
  Tämä tulkinta ilmaisee viestit, jotka halutaan tuoda sinulle huomioitavaksi. Se sopii myös yleiseen tarkasteluun siitä, mitä universumi haluaa sinulle viestittää.
  Tulkinta tehdään Marie-Anne Lenormandin (1772-1843), ”Pariisin Sibyllan”, mystisillä ennustuskorteilla. Tulkinnassa ei tarvita tilanteesi esitietoja, vaan pyritään saamaan informaatiota vapaasti.
  Villit kortit on tulkinta, joka sopii henkilölle, joka ei oikein tiedä, mitä hänen tulisi kuulla. Haluamme tietyt vastaukset, mutta se, mitä saamme, on se, mitä tarvitsemme. Uskallatko kokeilla?
  54.90 
 • Viisas neuvo -korttitulkinta – Sanna Kujanen

  Viisas neuvo -korttitulkinta. Tämä viiden pelikortin pöytä antaa neuvon tai opastusta käsillä olevaan asiaan.
  Voit esittää täsmäkysymyksen tai antaa aihealueen, mihin neuvoa haemme.
  Pieni pohjustus nykytilanteesta auttaa asiaa, kiitos.
  54.90 
 • Viesti tähän hetkeen – Hannele Ranta

  Viesti tähän hetkeen on yhden kortin viesti tällä hetkellä mielessäsi olevaan asiaan. Lyhyt muutaman lauseen vastaus toimitetaan sinulle vastauksena omaan kysymykseesi. Intuitioni mukaisesti viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Viesti tähän hetkeen voi avata silmät.
  9.90 
 • Viesti rakkauteen – Hannele Ranta

  Viesti rakkauteen on yhden kortin viesti rakkausasiaan, jota pohdit mielessäsi. Viesti on lyhyt, muutama lause. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Voit halutessasi lyhyesti kertoa, mikä tilanteesi on nyt. Mitä haluat tietää omasta rakkauselämästäsi?
  9.90 
 • Viesti menneisyydestä – Hannele Ranta

  Viesti menneisyydestä on yhden kortin viesti asiaan, joka on jäänyt vaivaamaan mieltäsi. Viesti on lyhyt, muutaman lauseen mittainen. Intuitioni mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai taroteilla nostettuna. Viesti menneisyydestä kertoo, mitä Asiaa menneisyydelläsi on sinulle. Toistuuko jokin kuvio elämässäsi useasti?
  9.90 
 • Vapaamuotoinen kysymys (suppea) – Siralli Hyvärinen

  Vapaamuotoinen kysymys sisältää kirjallisen vastauksen. Voit kysyä kysymyksen koskien elämäsi mitä tahansa asiaa tai tilannetta. Onko parisuhteesi solmussa? Mietitkö uuden oven avaamista, mutta haluaisit saada vielä varmistusta asiaan? Vai askarruttaako mieltäsi jokin muu asia, mikä? Laita minulle kysymyksesi ja vastaan sinulle katsomalla asiaa korttien avulla sekä kuulostelemalla asiaasi intuitiivisesti. Voit halutessasi myös pyytää minua lähettämään Reiki-energiaa viestin yhteydessä. Terveisin Siralli
  15.90 
 • Unientulkinta – Sanna Kujanen

  Unientulkinta. Tulkitsen unesi tarkoituksen ja viestin. Kerro minulle unesi. *Millainen yleistunnelma unessa oli? *Mitä tapahtui? *Ketä muita unessa oli? *Unen tapahtumapaikka: millainen se oli? *Jäikö jokin esine/asia erityisesti mieleesi?
  *Mikäli uni liittyi esim. työhösi tai suhteeseesi, niin pieni pohjustus työsi tai suhteesi nykytilanteesta helpottaisi ymmärtämään unen viestiä.
  Vastaus on mahdollisimman avartava, unestasi.
  Unientulkintaa on harjoitettu jo tuhansia vuosia.
  44.90 
 • Unien tulkinta – Hannele Ranta

  Unien tulkinta on ajankohtainen tulkinta. Kerrothan mahdollisimman tarkasti unestasi. Mikä on unesi tunnelma? Entä paikat ja tapahtumat? Tai tuoksut? Jos unessasi oli henkilöitä, olivatko he sinulle ennestään tuttuja? Tämänhetkisestä elämäntilanteestasi antamasi pieni kuvaus auttaa saamaan tarkemman vastauksen. Vain yksi uni per tulkinta.
  34.90 
 • Unelmat todeksi – Miina Valtonen

  Haluatko oppia manifestoinnin eli energiatasolta luomisen salat? Unelmat todeksi on tulkinta, joka auttaa sinua ja jossa kerron, miten tämä kaikki oikeastaan toimii. Saat ohjeet kauttani sekä rituaalit, jotka manifestointiisi kuuluvat. Tee unelmista totta. Takaan, että tämä toimii. Ohjelmoidaan yhdessä ajatuksesi uusiksi. Tehdään unelmista totta ja manifestoidaan ne. Kokeile, TOIMII!
  79.90 
 • Torstaihoito: Vanhoista vapautumiseen ja pelkojen poistoon tarkoitettu hoito – Miina Valtonen

  Torstaihoito. Oletko väsynyt ja kyllästynyt vellomaan vanhoissa energioissa? Onko sinulla kenties ikuisia rahahuolia? Rakkaushuolia? Onko elämäsi juuttunut paikoilleen, tarvitsetko irti päästämistä vanhoista asioista ja uskomuksista? Tule energiahoitoon torstaina. Saatat huomata sen vaikutuksen heti. Tarvitsen vain nimesi ja huolesi, joihin energiahoidon aikana keskitymme huoliasi vähentäen ja turhasta henkisestä painolastista vapautuen. Teen hoitoja ryhmässä, jotka toimivat tiistaina ja torstaina ja lauantaina klo 19:00 alkaen. Joka viikko. Mitä enemmän asiakkaita on ryhmässä, sitä voimallisempi on myös kokemus. Kokeilethan?! Uskon, ettet tule katumaan, vaan haluat enemmän ja enemmän jumalallista energiaa, joka toimii paremmin kuin yksikään lääke. Niin minulle on sanottu, ja siihen itsekin uskon. Huom. Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.
  44.90 
Go to Top