Tajunnanvirta-palveluista voit tilata nyt myös kirjalliset tulkinnat. Kirjallinen tulkinta voi antaa suuntaa omalle elämälle. Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta-tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta.

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet. Kirjalliset astrologiset tulkinnat sopivat myös suhteen kartoittamiseen astrologian avulla. Kirjallinen tulkinta on aina tallessa.

Enkelikorttitulkinta

Enkelikorttitulkinta tehdään kauniissa ja puhtaissa enkelienergioissa. Enkelikorttitulkinnat laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan ratkaista vain toisella tasolla, kuin millä ne on luotu. Enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi haasteita.

Tarottulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Tarottulkinta on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen hakattu etukäteen. Saat eniten irti tarottulkinnasta, kun taustoitat lyhyesti tilanteesi. Tarottulkinnat liittyvät tulevaisuuteen, eivät menneisyyteen. Kirjallinen tulkinta on siitä kätevä, että siihen voi aina palata. Sitä voi myös päivittää tarvittaessa.

Unientulkinta

Unientulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden käskystä. Unien tiedettiin kertovan tulevista tapahtumista. Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä ja ajankohtaisia asioita. Unientulkinta on hienovaraista ja edellyttää kokemusta unien tulkinnasta. Unientulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta. Nyt unientulkintaa voi saada myös kirjallisena tulkintana. Kirjallinen tulkinta jää talteen pitkäksi aikaa.

Kirjallinen tulkinta auttaa sinua pääsemään selville asioista ja voi antaa suuntaviittoja omalle elämällesi. Minkälaisen tulevaisuuden haluat luoda yhdessä enkelten kanssa? Mitä unesi viestivät? Mitä tarotkortit kertovat tulevaisuudestasi?

Astrologinen tulkinta taas kertoo synastrian avulla kumppanisi ja sinun tilanteestasi, mutta voit tilata myös henkilökohtaisen ennusteen tai luonneanalyysin. Myös vastasyntyneelle ja lapselle voit teettää tulkinnat lahjaksi.

 • Suhdetulkinta – Aada Ramsu

  Teen tulkinnan Sinusta ja kumppanistasi sekä keskinäisestä yhteensopivuudesta, numeroiden ja intuition avulla. Tarvitsen molempien syntymäajat (vuosi, kk, pvä) sekä etunimet. Näin saat katsauksen mahdollisuuksistanne, karikoista /haasteista. Tulkinta auttaa tutustumista itseesi sekä kumppaniisi syvemmin. Voit esittää myös kysymyksen liittyen tulkintaan.
  44.90 
 • Oma analyysi – Miina Valtonen

  Oma analyysi vahvuuksistasi ja karikoista, esimerkiksi työssäsi, tulevaisuudessasi. Kerron vahvuudet ja sen, mikä vie eteenpäin SINUA. Kerrot vain syntymäaikasi ja -paikkasi, niin katsellaan. Haluaisitko tietää lisää tulevista asioista?
  24.90 
 • Paritulkinta – Miina Valtonen

  Jos olet huolissasi parisuhteestasi, teen analyysin sinulle parisuhteesi tilasta. Sinusta ja hänestä sekä yhteensopivuudestanne. Tarvitsen vain syntymäajat molemmilta ja myös synnyinpaikkakunnat, niin saat ajankohtaisen katsauksen teidän mahdollisuuksistanne ja kenties myös karikoistanne. Haluatko oppia lisää itsestäsi, hänestä?
  24.90 
 • Rukouksia juuri sinulle, valikoitunut tähän hetkeen – Miina Valtonen

  Hei rakas, juuri sinä, jota Valo kutsuu. Ethän ohita tätä. Hanki tästä itsellesi oma rukous, joka on sinua varten kanavoitu. Rukouksella on vahva vaikutus asioiden menemiseen oikeaan suuntaan! Tarvitsen sinulta nimesi ja hiustesi värin. Kanavoin sinulle sinun oman rukouksen.
  34.90 
 • Voimaeläintulkinta – Miina Valtonen

  Kerron sinulle voimaeläimesi ja sen, mitä voimia sillä on tarjota sinulle. Voit vahvistaa näitä ominaisuuksia, kun tiedät ne. Voimaeläin kulkee kanssasi eri elämänvaiheissa. Tiedätkö, mikä on oma voimaeläimesi? Voimaeläintulkinta voi sen kertoa sinulle.
  12.90 
 • Unelmat todeksi – Miina Valtonen

  Haluatko oppia manifestoinnin eli energiatasolta luomisen salat? Unelmat todeksi on tulkinta, joka auttaa sinua ja jossa kerron, miten tämä kaikki oikeastaan toimii. Saat ohjeet kauttani sekä rituaalit, jotka manifestointiisi kuuluvat. Tee unelmista totta. Takaan, että tämä toimii. Ohjelmoidaan yhdessä ajatuksesi uusiksi. Tehdään unelmista totta ja manifestoidaan ne. Kokeile, TOIMII!
  79.90 
 • Energiahoito läheiselle – Miina Valtonen

  Energiahoito on tilattavissa läheiselle ihmiselle. Onko läheisesi väsynyt ja kyllästynyt vellomaan vanhoissa energioissa? Onko hänellä kenties ikuisia rahahuolia? Rakkaushuolia? Onko hänen elämänsä juuttunut paikoilleen? Tarvitseeko hän irti päästämistä vanhoista asioista tai uskomuksista? Lahjoita hänelle energiahoito. Hän todennäköisesti huomaa vaikutuksen heti. Tarvitsen sinulta vain hänen nimensä ja huolensa, joihin energiahoidon aikana keskitymme. Valitse valikosta läheisellesi sopiva päivä. Informoi läheistäsi hoidosta. Teen näitä energiahoitoja ryhmässä, jotka toimivat tiistaina ja torstaina ja lauantaina klo 19:00 alkaen. Joka viikko. Mitä enemmän asiakkaita saamme hoitotilanteeseen, sitä voimallisempi tämä kokemus on.
  44.90 
 • Palaute tiistain, torstain tai lauantain hoidosta – Miina Valtonen

  Jos haluat palautteen aikaisemmin tilaamastasi tiistain, torstain tai lauantain hoidosta, niin tilaa se nyt tästä.
  15.90 
 • Lauantaihoito: Luodaan runsautta elämääsi sen jokaisella osa-alueella – Miina Valtonen

  Lauantaihoito: Luodaan runsautta elämääsi sen jokaisella osa-alueella. Oletko väsynyt ja kyllästynyt vellomaan vanhoissa energioissa? Onko sinulla kenties ikuisia rahahuolia? Entä sitten rakkaushuolia? Onko elämäsi juuttunut paikoilleen, tarvitsetko irti päästämistä vanhoista asioista ja uskomuksista? Tilaa energiahoito (lauantaihoito)! Huomaat sen vaikutuksen heti. Tarvitsen vain nimesi ja lyhyesti sanoitettuna huolesi, johon energiahoidon aikana keskitymme sitä vähentäen. Teen energiahoitoja ryhmässä, jotka toimivat tiistaina ja torstaina ja lauantaina klo 19:00 alkaen. Joka viikko. Mitä enemmän asiakkaita on samaan aikaan, sitä voimallisempi on myös kokemus. Kokeilethan, sillä et tule katumaan, vaan haluat enemmän ja enemmän tätä jumalallista energiaa, joka - niin minulle on sanottu - toimii paremmin kuin yksikään lääke. Huom. Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.
  44.90 
 • Torstaihoito: Vanhoista vapautumiseen ja pelkojen poistoon tarkoitettu hoito – Miina Valtonen

  Torstaihoito. Oletko väsynyt ja kyllästynyt vellomaan vanhoissa energioissa? Onko sinulla kenties ikuisia rahahuolia? Rakkaushuolia? Onko elämäsi juuttunut paikoilleen, tarvitsetko irti päästämistä vanhoista asioista ja uskomuksista? Tule energiahoitoon torstaina. Saatat huomata sen vaikutuksen heti. Tarvitsen vain nimesi ja huolesi, joihin energiahoidon aikana keskitymme huoliasi vähentäen ja turhasta henkisestä painolastista vapautuen. Teen hoitoja ryhmässä, jotka toimivat tiistaina ja torstaina ja lauantaina klo 19:00 alkaen. Joka viikko. Mitä enemmän asiakkaita on ryhmässä, sitä voimallisempi on myös kokemus. Kokeilethan?! Uskon, ettet tule katumaan, vaan haluat enemmän ja enemmän jumalallista energiaa, joka toimii paremmin kuin yksikään lääke. Niin minulle on sanottu, ja siihen itsekin uskon. Huom. Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.
  44.90 
 • Tiistaihoito: Rakkauden virtaukseen elämässäsi – Miina Valtonen

  Tiistaihoito tulee, oletko valmis? Oletko väsynyt ja kyllästynyt vellomaan vanhoissa energioissa? Onko sinulla kenties ikuisia rahahuolia? Rakkaushuolia? Onko elämäsi juuttunut paikoilleen? Tarvitsetko irtipäästämistä vanhoista asioista, uskomuksista? Tilaa energiahoito ja huomaat vaikutuksen heti hoidon alettua. Tarvitsen vain nimesi ja huolesi, johon energiahoidon aikana keskitymme huoltasi pienentäen. Teen näitä hoitoja mieluiten ryhmässä, jotka toimivat tiistaina ja torstaina ja lauantaina klo 19:00 alkaen. Joka viikko. Mitä enemmän asiakkaita on ryhmässä, sitä voimallisempi on myös kokemus. Kokeilethan, etkä tule katumaan, vaan haluat enemmän ja enemmän jumalallista energiaa, joka toimii paremmin kuin yksikään lääke. Niin ainakin itse uskon, koska saat energiahoidosta kirjaimellisesti lisää energiaa (henkistä kapasiteettia). Huom. Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.
  44.90 
 • Tarottulkinta – Miina Valtonen

  Tarottulkinta ajankohtaiseen elämäntilanteeseen juuri sinulle. Teen syntymäaikasi perusteella sinulle tarottulkinnan. Selvitän oman tarotkorttisi syntymäaikasi laskien. Suurten salaisuuksien kortit kertovat mennyttä, tulevaa ja tätä hetkeä. Tarottulkinta on kirjallinen, eli se jää sinulle talteen. Haluaisitko tietää, mitä mahdollisuuksia sinulla nyt on?
  79.90 
Go to Top