Voit kysyä Saga Malmilta vapaamuotoisen kysymyksen, johon saat ns. täsmävastauksen. Aiheena voi olla parisuhde, romantiikka, sinkkuuden päättyminen, uuden suhteen löytyminen, vanhan suhteen jatkuminen, työllistyminen, työelämän muutokset ja niin edelleen. Voit siis kysyä vapaasti siitä, mistä tahdot tietää enemmän.
Saga käyttää tarotkortteja. Hän ei vain käännä niiden merkityksiä sinulle, vaan hän saa usein tietoja korttien ulkopuolelta. Tarotkortit toimivat työskentelyn ja katsomisen apuvälineinä, mutta lopullinen tulkinta tulee tarottulkitsijalta, joka paneutuu asiaasi henkilökohtaisesti, eli kyseessä ei ole koneellinen tulkinta.
Saga Malmi on enkelivaloselvänäkijä ja Angel Light Hypnosis -oppilas Elämänkehässä (Anu Wyskiel). Hän on opiskellut tarotkortit Elina Kaarteen tarotkurssilla. Tilaa tulkintasi heti tästä, niin pääset pian lukemaan sitä. Kirjalliseen tulkintaan voit palata yhä uudestaan ja myös päivittää sitä jatkossa. Muotoilethan kysymyksesi mahdollisimman tarkasti, kiitos. Kerro mieluummin liikaa kuin liian vähän, niin Saga saa kiinni asiastasi. Hän katsoo ennen kaikkea tulevia kehityskulkuja.