Kirjalliset tulkinnat

Kirjalliset tulkinnat

Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Nyt uutuutena myös Intialaisten astrologian tulkintoja. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet yleensä.

Enkelikortti tulkinta

Enkelikorttien tulkinta laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt sinulle tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja aidosti ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi, nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan tiedetysti ratkaista vain korkeammalla, toisella tasolla, kuin jolla ne on luotu, joten enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi mysteerit.

Tarot kortti tulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Kyseessä on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen kirjoitettu. Mitä enemmän tietoa annat tämänhetkisestä tilanteestasi, sitä tarkemmin tulevaisuuttasi koskeviin kysymyksiin myös voidaan vastata.

Unien tulkintaa

Unien tulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden pyynnöstä tai käskystä. Unien tiedettiin kertovan myös tulevista tapahtumista.  Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä asioita. Unientulkinta on hyvin hienovaraista ja edellyttää kokemusta. Unien tulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta.

 • Enkelin viesti Sinulle – Johanna Mäenpää

  Enkelikorteilla nostettuna viesti sinulle. Neuvo, opastus tai kannustava kehotus. Enkelien viestit ovat aina kauniita ja hyvin osuvia. Viesti valikoituu jostakin tietystä syystä. Enkeliviestien pyrkimys on auttaa sinua löytämään mahdollisimman hyvä ratkaisu elämäntilanteeseesi. Esitietoja ei tarvita, viesti itsessään puhuttelee tarkoitetulla tavalla.
  7.90 
 • Viesti menneisyydestä – Hannele Ranta

  Yhden kortin viesti asiaan, joka on jäänyt vaivaamaan mieltäsi. Viesti on lyhyt, muutaman lauseen viesti kysymykseesi.
  Intuition mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai taroteilla nostettuna.
  9.90 
 • Viesti rakkauteen – Hannele Ranta

  Yhden kortin viesti rakkausasiaan, jota pohdit mielessäsi. Viesti on lyhyt, muutama lause. Intuition mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla.
  9.90 
 • Viesti tähän hetkeen – Hannele Ranta

  Yhden kortin viesti tällä hetkellä mielessäsi olevaan asiaan. Lyhyt muutaman lauseen vastaus. Intuition mukaan viesti tulee enkelikorteilla tai tarotkorteilla.
  9.90 
 • Vapaamuotoinen kysymys (suppea) – Carita Eklund

  Voit kysyä Caritalta mieltäsi askarruttavan kysymyksen mistä tahansa elämän osa-alueelta. Carita antaa sinulle rehellisen vastauksen, tutkiskellen asiaasi monelta eri kantilta. Esitä kysymyksesi mahdollisimman tarkasti ja kerro tilanteestasi mahdollisimman laajasti.
  12.90 
 • Enkelikorttitulkinta (yksi kortti) – Siralli Hyvärinen

  Tämä tulkinta välittää enkelien viestin tiiviissä paketissa. Enkelikortin lisäksi kanavoin siihen tilanteeseen välitetyn rakkaudellisen viestin enkeleiltä. Yhden kortin enkeliviestissä voit kysyä yhden kysymyksen miltä tahansa elämäsi osa-alueelta. Kuuntele sisintäsi ja anna sen tärkeimmän kysymyksen nousta pintaan. Enkelit vastaavat aina puhtaalla rakkaudella ja valolla. Enkelit välittävät positiivista energiaa ja ovat aina valmiita auttamaan. Kysy rohkeasti niin sinua autetaan!
  12.90 
 • Tarotkorttien viesti (1 kysymys) – Helena Tiira

  Tarotkorttien viesti yksittäiseen kysymykseesi.
  12.90 
 • Enkelin viesti – Miina Valtonen

  Enkelin viesti, joka tuo lohtua tähän hetkeen ja on aktivoitu voimallisesti kauttani tähän hetkeen.
  12.90 
 • Vapaamuotoinen kysymys (suppea) – Siralli Hyvärinen

  Voit kysyä kysymyksen koskien elämäsi mitä tahansa asiaa. Onko parisuhde solmussa, mietitkö uuden oven avaamista, mutta haluaisit saada vielä varmistusta asiaan tai askarruttaako mieltäsi jokin muu asia? Laita minulle kysymyksesi ja vastaan sinulle katsomalla asiaa korttien avulla sekä kuulostelemalla asiaa intuitiivisesti. Voit halutessasi myös pyytää minua lähettämään Reikienergiaa viestin yhteydessä. Terveisin Siralli
  15.90 
 • Vapaamuotoinen kysymys – Saga Malmi

  Voit kysyä Saga Malmilta vapaamuotoisen kysymyksen, johon saat ns. täsmävastauksen. Aiheena voi olla parisuhde, romantiikka, sinkkuuden päättyminen, uuden suhteen löytyminen, vanhan suhteen jatkuminen, työllistyminen, työelämän muutokset ja niin edelleen. Voit siis kysyä vapaasti siitä, mistä tahdot tietää enemmän.
  Saga käyttää Thoth-tarotkortteja. Hän ei vain käännä niiden merkityksiä sinulle, vaan hän saa usein tietoja korttien ulkopuolelta. Tarotkortit toimivat työskentelyn ja katsomisen apuvälineinä, mutta lopullinen tulkinta tulee tarottulkitsijalta, joka paneutuu asiaasi henkilökohtaisesti, eli kyseessä ei ole koneellinen tulkinta.
  Saga Malmi on enkelivaloselvänäkijä ja Angel Light Hypnosis -oppilas Elämänkehässä (Anu Wyskiel). Hän on opiskellut tarotkortit Elina Kaarteen tarotkurssilla. Tilaa tulkintasi heti tästä, niin pääset pian lukemaan sitä. Kirjalliseen tulkintaan voit palata yhä uudestaan ja myös päivittää sitä jatkossa. Muotoilethan kysymyksesi mahdollisimman tarkasti, kiitos. Kerro mieluummin liikaa kuin liian vähän, niin Saga saa kiinni asiastasi. Hän katsoo ennen kaikkea tulevia kehityskulkuja.
  19.90 
 • Astrologinen vastaus kysymykseesi – Tiina Kallio

  Muutoksia elämässä?
  Kysymyksesi voi liittyä esim. siihen, milloin uusi mahdollinen työpaikka on avautumassa kohdallasi tai milloin on suotuisaa ryhtyä ammatillisesti johonkin uuteen hankkeeseen. Ihmissuhteisiin liittyvät tilanteet ja kunkin ajanjakson vaatimukset ihmissuhteissa ovat myös hyvin näkyvillä astrologian avulla. Eri painotusalueet mitkä vaativat nyt erityishuomiota elämän olosuhteissasi, näkyvät hyvin myös kartalla. Kartan avulla voi tähyillä eri hankkeiden aloittamisia kuin myös lopetuksia.
  JOS HALUAT TULKINNAN KOSKIEN VAIN  PARISUHDETTA, NIIN VALITSETHAN TULKINNAKSI SIINÄ TAPAUKSESSA ASTROLOGISEN PARISUHDEANALYYSIN, KIITOS.
  24.90 
 • Yhden kortin Enkelikorttitulkinta – Saga Malmi

  Katson yhden kortin enkelitulkinnassa vastauksen kysymykseesi. Kanavoin viestejä myös korttien ulkopuolelta, joten kyseessä ei ole mekaaninen vaan sinulle henkilökohtaisesti tehty enkelikorttitulkinta. Voit kysyä mistä tahansa elämän osa-alueelta. Jos haluat tietää parisuhteesi tulevaisuudesta tai työtilanteestasi, niin ne voidaan katsoa.
  Voit tilata kaksi yhden kortin enkelikorttitulkintaa halutessasi vastaukset esimerkiksi ihmissuhde- ja työasiaan. Välitän enkeleiden rakastavat ja näkemykselliset viestit sinulle, ja vapaa valinta jää edelleen sinulle toimia niin kuin parhaaksi katsot.
  Enkelikorttitulkinta voi tuoda uuden näkökulman tilanteeseesi, kenties jotakin sellaista, mitä et ottanut huomioon. Voit kenties muuttaa koko elämäsi toimivammaksi näiden näkökulmien avulla. Tilaa kirjallinen enkelikorttitulkinta.
  24.90