Kirjalliset tulkinnat

Kirjalliset tulkinnat

Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Nyt uutuutena myös Intialaisten astrologian tulkintoja. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet yleensä.

Enkelikortti tulkinta

Enkelikorttien tulkinta laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt sinulle tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja aidosti ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi, nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan tiedetysti ratkaista vain korkeammalla, toisella tasolla, kuin jolla ne on luotu, joten enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi mysteerit.

Tarot kortti tulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Kyseessä on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen kirjoitettu. Mitä enemmän tietoa annat tämänhetkisestä tilanteestasi, sitä tarkemmin tulevaisuuttasi koskeviin kysymyksiin myös voidaan vastata.

Unien tulkintaa

Unien tulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden pyynnöstä tai käskystä. Unien tiedettiin kertovan myös tulevista tapahtumista.  Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä asioita. Unientulkinta on hyvin hienovaraista ja edellyttää kokemusta. Unien tulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta.

 • Kasvavan lapsen luonneanalyysi antaa vinkkejä vanhemmille lapsen vahvuuksista ja erityistä huomiota vaativista luonteenpiirteistä. Kartta antaa suuntaa mihin luonteenpiirteisiin olisi hyvä kiinnittää huomiota, jotta kehittyvä lapsi saa sopivia virikkeitä elämän varrelleen. Jokainen lapsi syntyy maailmaan omine vahvuuksineen ja heikkouksineen ja vanhemman voi toisinaan olla vaikeaakin tulkita lapsen ilmeneviä tarpeita. Kartan avulla voidaan välttyä esim. liiallisilta vaateilta tai antaa tukea lapsen vahvuuksien kehittämiselle. Tämä tulkinta on oiva lahja vanhemmille esim. ristiäisissä tai muuten vain lahja lapsen syntymän kunniaksi.
 • Tämä palvelu avaa tarkan syntymäajan perusteella luonteen piirteitä, niiden vahvuuksia ja heikkouksia. Miksi aika ajoin ihminen törmää saman suuntaisiin ongelmiin, niin ihmissuhteissaan kuin työelämän tai muun elämänpiirin alueella? Kokemukset, jotka toistuvat elämän aikana, voivat olla esteenä katsoa asioita uudelta kantilta. Voiko ihminen vaikuttaa kohtaloonsa ja mitkä avaimet kunkin omassa kartassa ovat olemassa mutta vielä piilotettuina tietoisuuden taakse. Luonneanalyysi voi auttaa ihmistä kohtaamaan itsessään jotain pinnan alla olevaa, jonka tiedostaminen helpottaa elämän kohtaamista. Toisaalta kartan avulla voidaan saada vahvistusta omille aatteilleen omista taipumuksistaan ja luovista voimavaroistaan.
 • Tähän tulkintaan tarvitaan oman syntymäaikasi lisäksi myös toisen henkilön syntymäaika. Tässä kysymyksessä tarkastellaan suhteen mahdollisuuksia etenemiseen. Miten kunkin osapuolen luonteenpiirteet ja taipumukset sopivat toisilleen ja mitkä piirteet vaativat työstämistä ja tiedostamisia. Voin myös tarkastella kummankin henkilön vaateita elämässään ja kehityksessään ko. ajalle ja mihin on hyvä keskittyä kulloinkin.
 • Muutoksia elämässä?
  Kysymyksesi voi liittyä esim. siihen, milloin uusi mahdollinen työpaikka on avautumassa kohdallasi tai milloin on suotuisaa ryhtyä ammatillisesti johonkin uuteen hankkeeseen. Ihmissuhteisiin liittyvät tilanteet ja kunkin ajanjakson vaatimukset ihmissuhteissa ovat myös hyvin näkyvillä astrologian avulla. Eri painotusalueet mitkä vaativat nyt erityishuomiota elämän olosuhteissasi, näkyvät hyvin myös kartalla. Kartan avulla voi tähyillä eri hankkeiden aloittamisia kuin myös lopetuksia.
  JOS HALUAT TULKINNAN KOSKIEN VAIN  PARISUHDETTA, NIIN VALITSETHAN TULKINNAKSI SIINÄ TAPAUKSESSA ASTROLOGISEN PARISUHDEANALYYSIN, KIITOS.
 • Tarkan syntymäajan perusteella laskettu henkilökohtainen vuosihoroskooppi. Tähän tulkintaan katson vuoden mittaan vastaan tulevia haasteita ja mahdollisuuksia. Kuukausi kuukaudelta muuttuvat tilanteet joko mahdollistavat edistymistäsi tai vaativat vielä uudelleen harkintoja tai suurempia suunnitelmien muutoksia.
  Joinain vuosina ajanlaatu voi olla rauhoittava ja tasainen, jolloin on mahdollista rauhoittua omien suunnitelmien edistymisiin. Toisina vuosina muutosten tuulet edellyttävät uudelleen arviointeja ja uusien suuntien haltuun ottamisia. Astrologian avulla näitä kulkuja voidaan tarkastella hyvinkin aikatauluja ajoittaen.
 • Atlantiksen kultaajan viestejä, myös saatavana rakkaudella kulta aika. Viestit kertovat sinulle miten virittäytyä luontoon ja sen hyvinvointiin omalla panostuksella sekä ohjeita valoisaan matkaan elämässä.
 • Lähetän sinulle energiaa. Lähetän hoidot joka ilta klo 20:00, aktivoin hoidon ja sinun on hyvä varata siten 45 minuuttia aikaa levätä. Tyhjennät vain ajatukset ja sanot: otan vastaan Miina Valtosen lähettämää parantavaa energiaa omaksi korkeaksi parhaakseni ja lausut kolme kertaa kiitos, kiitos, kiitos. Kerrot vain nimesi ja syntymäaikasi minulle, niin niillä toimin.
 • Hei. Onko läheisesi väsynyt, kyllästynyt vanhoissa energioissa vellomaan? Onko ikuisia rahahuolia? Rakkaus huolia? Onko hänen elämä juuttunut paikoilleen, tarvitseeko hän irtipäästämistä vanhoista? Lahjoita hänelle energia hoito, joissa kolme osiota tarjolla. Hän huomaa jo vaikutuksen heti. Tarvitsen vain hänen nimensä ja huolensa, joihin energia hoidon aikana keskitymme. Valitse valikosta läheisellesi sopiva päivä. Tarkoitus olisi tehdä hoitoja ryhmässä, jotka toimivat Tiistaina ja Torstaina ja Lauantaina klo 19:00 eteenpäin. Joka viikko, mitä enemmän asiakkaita saadaan, sitä voimallisempi on kokemus.
 • Viiden kortin enkelitulkinta haluamaasi asiaan. Lyhyet taustatiedot asiaan ovat avuksi.
 • Enkelikorttien tai yksisarviskorttien viesti haluamaasi tilanteeseen. Korttien viestin mukana lähetän rakkaudellista ja eheyttävää energiahoitoa, lohtua, opastusta ja neuvoa tilanteeseen. Tarvitsen tiedon onko kyseessä yksittäinen tilanne vai ihan yleinen viesti. Autan viestilläni sinua löytämään sisäisen rauhan.
 • Tämä tulkinta välittää enkelien viestin tiiviissä paketissa. Enkelikortin lisäksi kanavoin siihen tilanteeseen välitetyn rakkaudellisen viestin enkeleiltä. Yhden kortin enkeliviestissä voit kysyä yhden kysymyksen miltä tahansa elämäsi osa-alueelta. Kuuntele sisintäsi ja anna sen tärkeimmän kysymyksen nousta pintaan. Enkelit vastaavat aina puhtaalla rakkaudella ja valolla. Enkelit välittävät positiivista energiaa ja ovat aina valmiita auttamaan. Kysy rohkeasti niin sinua autetaan!
 • Enkelin viesti, joka tuo lohtua tähän hetkeen ja on aktivoitu voimallisesti kauttani tähän hetkeen.