Kirjalliset tulkinnat

Kirjalliset tulkinnat

Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Nyt uutuutena myös Intialaisten astrologian tulkintoja. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet yleensä.

Enkelikortti tulkinta

Enkelikorttien tulkinta laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt sinulle tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja aidosti ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi, nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan tiedetysti ratkaista vain korkeammalla, toisella tasolla, kuin jolla ne on luotu, joten enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi mysteerit.

Tarot kortti tulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Kyseessä on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen kirjoitettu. Mitä enemmän tietoa annat tämänhetkisestä tilanteestasi, sitä tarkemmin tulevaisuuttasi koskeviin kysymyksiin myös voidaan vastata.

Unien tulkintaa

Unien tulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden pyynnöstä tai käskystä. Unien tiedettiin kertovan myös tulevista tapahtumista.  Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä asioita. Unientulkinta on hyvin hienovaraista ja edellyttää kokemusta. Unien tulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta.

 • Astrologinen kartta vastasyntyneelle – Tiina Kallio

  Kasvavan lapsen luonneanalyysi antaa vinkkejä vanhemmille lapsen vahvuuksista ja erityistä huomiota vaativista luonteenpiirteistä. Kartta antaa suuntaa mihin luonteenpiirteisiin olisi hyvä kiinnittää huomiota, jotta kehittyvä lapsi saa sopivia virikkeitä elämän varrelleen. Jokainen lapsi syntyy maailmaan omine vahvuuksineen ja heikkouksineen ja vanhemman voi toisinaan olla vaikeaakin tulkita lapsen ilmeneviä tarpeita. Kartan avulla voidaan välttyä esim. liiallisilta vaateilta tai antaa tukea lapsen vahvuuksien kehittämiselle. Tämä tulkinta on oiva lahja vanhemmille esim. ristiäisissä tai muuten vain lahja lapsen syntymän kunniaksi.
  98.50 
 • Astrologinen luonneanalyysi – Tiina Kallio

  Tämä palvelu avaa tarkan syntymäajan perusteella luonteen piirteitä, niiden vahvuuksia ja heikkouksia. Miksi aika ajoin ihminen törmää saman suuntaisiin ongelmiin, niin ihmissuhteissaan kuin työelämän tai muun elämänpiirin alueella? Kokemukset, jotka toistuvat elämän aikana, voivat olla esteenä katsoa asioita uudelta kantilta. Voiko ihminen vaikuttaa kohtaloonsa ja mitkä avaimet kunkin omassa kartassa ovat olemassa mutta vielä piilotettuina tietoisuuden taakse. Luonneanalyysi voi auttaa ihmistä kohtaamaan itsessään jotain pinnan alla olevaa, jonka tiedostaminen helpottaa elämän kohtaamista. Toisaalta kartan avulla voidaan saada vahvistusta omille aatteilleen omista taipumuksistaan ja luovista voimavaroistaan.
  79.90 
 • Astrologinen parisuhdeanalyysi – Tiina Kallio

  Tähän tulkintaan tarvitaan oman syntymäaikasi lisäksi myös toisen henkilön syntymäaika. Tässä kysymyksessä tarkastellaan suhteen mahdollisuuksia etenemiseen. Miten kunkin osapuolen luonteenpiirteet ja taipumukset sopivat toisilleen ja mitkä piirteet vaativat työstämistä ja tiedostamisia. Voin myös tarkastella kummankin henkilön vaateita elämässään ja kehityksessään ko. ajalle ja mihin on hyvä keskittyä kulloinkin.
  55.00 
 • Astrologinen vastaus kysymykseesi – Tiina Kallio

  Muutoksia elämässä?
  Kysymyksesi voi liittyä esim. siihen, milloin uusi mahdollinen työpaikka on avautumassa kohdallasi tai milloin on suotuisaa ryhtyä ammatillisesti johonkin uuteen hankkeeseen. Ihmissuhteisiin liittyvät tilanteet ja kunkin ajanjakson vaatimukset ihmissuhteissa ovat myös hyvin näkyvillä astrologian avulla. Eri painotusalueet mitkä vaativat nyt erityishuomiota elämän olosuhteissasi, näkyvät hyvin myös kartalla. Kartan avulla voi tähyillä eri hankkeiden aloittamisia kuin myös lopetuksia.
  JOS HALUAT TULKINNAN KOSKIEN VAIN  PARISUHDETTA, NIIN VALITSETHAN TULKINNAKSI SIINÄ TAPAUKSESSA ASTROLOGISEN PARISUHDEANALYYSIN, KIITOS.
  24.90 
 • Astrologinen vuosiennuste – Tiina Kallio

  Tarkan syntymäajan perusteella laskettu henkilökohtainen vuosihoroskooppi. Tähän tulkintaan katson vuoden mittaan vastaan tulevia haasteita ja mahdollisuuksia. Kuukausi kuukaudelta muuttuvat tilanteet joko mahdollistavat edistymistäsi tai vaativat vielä uudelleen harkintoja tai suurempia suunnitelmien muutoksia.
  Joinain vuosina ajanlaatu voi olla rauhoittava ja tasainen, jolloin on mahdollista rauhoittua omien suunnitelmien edistymisiin. Toisina vuosina muutosten tuulet edellyttävät uudelleen arviointeja ja uusien suuntien haltuun ottamisia. Astrologian avulla näitä kulkuja voidaan tarkastella hyvinkin aikatauluja ajoittaen.
  79.00 
 • Enkeleiden kertomaa – Hannele Ranta

  Viiden kortin enkelitulkinta haluamaasi asiaan. Lyhyet taustatiedot asiaan ovat avuksi.
  24.90 
 • Enkeli tai yksisarviskorttien viesti – Helena Tiira

  Enkelikorttien tai yksisarviskorttien viesti haluamaasi tilanteeseen. Korttien viestin mukana lähetän rakkaudellista ja eheyttävää energiahoitoa, lohtua, opastusta ja neuvoa tilanteeseen. Tarvitsen tiedon onko kyseessä yksittäinen tilanne vai ihan yleinen viesti. Autan viestilläni sinua löytämään sisäisen rauhan.
  24.90 
 • Enkelikorttitulkinta (yksi kortti) – Siralli Hyvärinen

  Tämä tulkinta välittää enkelien viestin tiiviissä paketissa. Enkelikortin lisäksi kanavoin siihen tilanteeseen välitetyn rakkaudellisen viestin enkeleiltä. Yhden kortin enkeliviestissä voit kysyä yhden kysymyksen miltä tahansa elämäsi osa-alueelta. Kuuntele sisintäsi ja anna sen tärkeimmän kysymyksen nousta pintaan. Enkelit vastaavat aina puhtaalla rakkaudella ja valolla. Enkelit välittävät positiivista energiaa ja ovat aina valmiita auttamaan. Kysy rohkeasti niin sinua autetaan!
  12.90 
 • Enkelin viesti Sinulle – Johanna Mäenpää

  Enkelikorteilla nostettuna viesti sinulle. Neuvo, opastus tai kannustava kehotus. Enkelien viestit ovat aina kauniita ja hyvin osuvia. Viesti valikoituu jostakin tietystä syystä. Enkeliviestien pyrkimys on auttaa sinua löytämään mahdollisimman hyvä ratkaisu elämäntilanteeseesi. Esitietoja ei tarvita, viesti itsessään puhuttelee tarkoitetulla tavalla.
  7.90 
 • Enkelivalohoito lyhyellä hoidon kuvauksella – Saga Malmi

  Enkelivalohoito kestää noin 15 minuuttia. Se sisältää enkelihoidon ja sen lyhyen kuvauksen. Hoitohetkeä ei tarvitse erikseen sopia. Voit itse päättää, milloin haluat vastaanottaa tilaamasi enkelivalohoidon. Voit istua tai maata lattialla tai sängyssä tai tuolilla, mikä vain parhaalta tuntuu. Voit myös sanoa, että "nyt otan enkelivalohoidon vastaan, kiitos". Ei haittaa, vaikka ottaisit hoitoa vastaan pidemmän ajan kuin vartin. Hoito vain aktivoi parantavat energiat, mikäli olet siihen valmis.
  Parantamista ei voi luvata, koska hoidon tekijä toimii vain välittäjänä parantaville energioille. Parantumiseen vaikuttavat monet tekijät kuten karma ja hoidettavan valmius päästää irti anteeksiantamattomuudesta ja katkeruudesta sekä menneisyyden asioista. Kaikki ajatukset ja tunteet näkyvät tai tuntuvat myös kehossa. Hoito tehdään tavallisesti muutamassa päivässä tilauksesta. Enkelivalohoitoa ei voi tilata toiselle henkilölle, ellei tämä ole täysin estynyt tilaamaan hoitoa itse. Meillä on vapaa tahto, joten energia menee vain sinne, missä se vastaanotetaan.
  Enkelivalohoito tai enkelihoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Parhaimmillaan se käynnistää kehon oman paranemisprosessin, jonka aikana hoidettava voi kokea puhdistumisoireita kuten hetkellistä lämmönnousua, kylmiä väreitä, tarvetta käydä tiheämmin WC:ssä tai muuta vastaavaa. Liikuntaa ei tulisi harrastaa 24 tuntiin enkelihoidosta, jotta kehon kaikki resurssit ovat käytössä. Hoitopäivänä ja sitä seuraavina päivinä vettä tulisi juoda runsaasti (noin 1,5 litraa) muttei liioitellusti.
  Kerrothan tilauksen yhteydessä lyhyesti, mihin vaivaan tai tilanteeseen erityisesti toivot apua. Lähetetään toiveesi paremmasta terveydestä tai taloudesta maailmankaikkeuteen! Keskity itsekin vain positiiviseen aktivoidaksesi positiivisen vetovoiman lain, sillä mitä enemmän annat huomiota kivulle tai ongelmalle, niin sitä enemmän se saa siitä voimaa. Itseä ei saa missään tapauksessa syyttää sairauksista, koska osa asioista on oman vaikutusvaltamme ulottumattomissa. Voimme tehdä vain oman osuutemme parantumistapahtumassa.
  19.90 
 • Henkioppaiden kanavointi – Kaisa Koskinen

  Kanavoin henkioppailta tietoa aiheesta, joka sinua tässä hetkessä mietityttää. Kirjoitan henkioppaiden antaman ohjauksen sinulle ja saat näkökulmaa sekä ohjausta aiheen ratkaisuun. Kerro aihe, mistä haluat saada henkioppailta tietoa ja toimitan saamani viestin ja ohjeet sinulle. Henkioppaat tuntevat sinut parhaiten, toimintatapasi ja mikä on sinulle kussakin tilanteessa parasta. Henkioppailta saadut neuvot ohjaavat sinua kulkemaan polulla, jota sinun on tarkoitus tässä elämässä kulkea.
  74.90 
 • Katse tulevaan – Hannele Ranta

  Tulkinta enintään kolmeen kysymykseen. Taustatiedot kysymyksiin auttavat asiassa. Rakkauskysymyksiin tieto nykytilanteesta, elätkö parisuhteessa vai oletko sinkku.
  Työhön liittyvissä kysymyksissä oletko tällä hetkellä vakituisessa työssä jne. Tulkinta tehdään taroteilla sekä tavallisilla korteilla yhdistettynä intuitiivisesti tuleviin viesteihin.
  44.90