Tajunnanvirta-palveluista voit tilata nyt myös kirjalliset tulkinnat. Kirjallinen tulkinta voi antaa suuntaa omalle elämälle. Juuri sinulle tai läheisellesi Tajunnanvirta-tietäjän henkilökohtaisesti laatima kirjallinen tulkinta.

Astrologinen tulkinta

Astrologinen luonneanalyysi, astrologinen parisuhdeanalyysi, astrologinen vastaus kysymykseesi ja astrologinen vuosiennuste. Astrologinen ennuste on aina ajan tasalla, koska se tehdään manuaalisesti eikä koneellisesti. Astrologialla voidaan kartoittaa niin ihmissuhteet kuin elämäntilanteet. Kirjalliset astrologiset tulkinnat sopivat myös suhteen kartoittamiseen astrologian avulla. Kirjallinen tulkinta on aina tallessa.

Enkelikorttitulkinta

Enkelikorttitulkinta tehdään kauniissa ja puhtaissa enkelienergioissa. Enkelikorttitulkinnat laaditaan intuitiivisesti enkelikortteja käyttämällä. Viestit eivät ole yksi yhteen korttien kanssa, vaan enkelikorttitulkitsija valikoi viestit ja tulkitsee niiden sisällöt tarkoituksenmukaisesti. Enkelten viestit ovat lohduttavia ja ohjaavia. Ne tukevat henkistä kehitystäsi nostaen ajattelusi uudelle tasolle. Ongelmat voidaan ratkaista vain toisella tasolla, kuin millä ne on luotu. Enkelikorttitulkinta voi auttaa sinua ratkaisemaan elämäsi haasteita.

Tarottulkinnat

Tarottulkinnat tehdään nimensä mukaisesti tarotkorteilla. Jokaisella näkijällä ovat käytössä omat, itselle tutut ja rakkaat kortit, jotka auttavat tulkitsemaan kysyjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tarotkortit kertovat todennäköisen tulevaisuuden; eivät ehdotonta kohtaloa. Tarottulkinta on aina tulkinta; ei ennustus, joka olisi kiveen hakattu etukäteen. Saat eniten irti tarottulkinnasta, kun taustoitat lyhyesti tilanteesi. Tarottulkinnat liittyvät tulevaisuuteen, eivät menneisyyteen. Kirjallinen tulkinta on siitä kätevä, että siihen voi aina palata. Sitä voi myös päivittää tarvittaessa.

Unientulkinta

Unientulkinta on vanha perinne, jota on harjoitettu Egyptissä faaraoiden ja Persiassa kuninkaiden käskystä. Unien tiedettiin kertovan tulevista tapahtumista. Selvänäköisesti toimiva unien tulkitsija voi tunnistaa unestasi teemoja ja muita merkityksellisiä ja ajankohtaisia asioita. Unientulkinta on hienovaraista ja edellyttää kokemusta unien tulkinnasta. Unientulkitsijat ovat tulkinneet Tajunnanvirta-palvelussa unia jo useita vuosia, joten heillä on siitä käytännön kokemusta. Nyt unientulkintaa voi saada myös kirjallisena tulkintana. Kirjallinen tulkinta jää talteen pitkäksi aikaa.

Kirjallinen tulkinta auttaa sinua pääsemään selville asioista ja voi antaa suuntaviittoja omalle elämällesi. Minkälaisen tulevaisuuden haluat luoda yhdessä enkelten kanssa? Mitä unesi viestivät? Mitä tarotkortit kertovat tulevaisuudestasi?

Astrologinen tulkinta taas kertoo synastrian avulla kumppanisi ja sinun tilanteestasi, mutta voit tilata myös henkilökohtaisen ennusteen tai luonneanalyysin. Myös vastasyntyneelle ja lapselle voit teettää tulkinnat lahjaksi.

 • Astrologinen kartta vastasyntyneelle tai lapselle on loistava lahjaidea. Kasvavan lapsen luonneanalyysi antaa vinkkejä vanhemmille lapsen vahvuuksista ja erityistä huomiota vaativista luonteenpiirteistä. Kartta antaa suuntaa, mihin luonteenpiirteisiin olisi hyvä kiinnittää huomiota, jotta kehittyvä lapsi saa sopivia virikkeitä elämän varrelleen. Jokainen lapsi syntyy maailmaan omine vahvuuksineen ja heikkouksineen, ja vanhemman voi toisinaan olla vaikeaakin tulkita lapsen ilmeneviä tarpeita. Kartan avulla voidaan välttyä esim. liiallisilta vaateilta tai antaa tukea lapsen vahvuuksien kehittämiselle. Tämä tulkinta on oiva lahja vanhemmille esim. ristiäisissä tai muuten vain lahja lapsen syntymän kunniaksi. Sen voi teettää toki myös omalle lapselle. Astrologinen kartta vastasyntyneelle tai lapselle laaditaan aina henkilökohtaisesti.
 • Astrologinen luonneanalyysi. Tämä tulkinta paljastaa tarkan syntymäajan perusteella luonteenpiirteitä, ihmisen vahvuuksia ja heikkouksia. Miksi aika ajoin ihminen törmää samansuuntaisiin ongelmiin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässään, tai muun elämänpiirin alueella? Kokemukset, jotka toistuvat elämän aikana, voivat olla esteenä katsoa asioita uudelta kantilta.
  Voiko ihminen vaikuttaa omaan kohtaloonsa? Mitkä avaimet kunkin omassa tähtikartassa ovat olemassa, mutta vielä piilotettuina tietoisuuden taakse? Luonneanalyysi voi auttaa ihmistä kohtaamaan itsessään jotain pinnan alla olevaa, minkä tiedostaminen helpottaa elämäntapahtumien kohtaamista. Toisaalta kartan avulla voidaan saada vahvistusta omille aatteille omista taipumuksista ja luovista voimavaroista.
 • Tulkinnassa katsotaan teidän: Aurinko merkit, Nousevat merkit, Kuu merkit, Venus, Mars, Merkurius. Näiden merkkien vaikutukset ja Planeettojen liikkeet teidän Astrologisella Kartalla. Parisuhde tulkinnassa katsotaan henkilöiden Luonteiden yhteensopivuus, Planeettojen liikkeet ja vaikutukset Astrologisella kartalla kuluvana vuonna. Tulkintaa varten tarvitsen kummankin nimen, syntymäajat ja kellonajat ja syntymä paikkakunnat.
 • Astrologinen parisuhdeanalyysi. Tähän tulkintaan tarvitaan oman syntymäaikasi lisäksi myös toisen henkilön, kumppanin, syntymäaika. Tässä kysymyksessä tarkastellaan suhteen mahdollisuuksia etenemiseen. Miten osapuolten luonteenpiirteet ja taipumukset sopivat toisilleen ja mitkä piirteet vaativat työstämistä ja tiedostamisia? Voin myös tarkastella kummankin henkilön vaateita elämässään ja kehityksessään ko. ajalle ja sitä, mihin on hyvä keskittyä kulloinkin. Astrologinen parisuhdeanalyysi voi auttaa tiedostamaan suhdeasiat.
 • Tulkinnassa katsotaan sinun: Aurinko merkit, Nousevat merkit, Kuu merkit, Venus, Mars, Merkurius. Näiden merkkien vaikutukset ja Planeettojen liikkeet sinun Astrologisella Kartalla. Saat tietoa luonteestasi, vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Myös miten Planeettojen liikkeet ja missä merkissä ne ovat ja miten ne vaikuttavat kuluvana vuonna. Tulkintaa varten tarvitsen sinulta nimen, syntymäajan ja kellonajan ja syntymä paikkakunnan.
 • Astrologinen vastaus kysymykseesi.
  Muutoksia elämässä?
  Kysymyksesi voi liittyä esim. siihen, milloin uusi mahdollinen työpaikka on avautumassa kohdallasi tai milloin on suotuisaa ryhtyä ammatillisesti johonkin uuteen hankkeeseen. Ihmissuhteisiin liittyvät tilanteet ja kunkin ajanjakson vaatimukset ihmissuhteissa ovat myös hyvin näkyvillä astrologian avulla.
  Eri painotusalueet, jotka vaativat nyt erityishuomiota elämän olosuhteissasi, näkyvät myös kartalla. Kartan avulla voit tähyillä eri hankkeiden aloittamisia kuin myös lopetuksia.
  Huom. Jos haluat tulkinnan koskien vain parisuhdetta, niin valitsethan tulkinnaksi siinä tapauksessa astrologisen parisuhdeanalyysin tästä, kiitos!
 • Astrologinen vuosiennuste on tarkan syntymäajan perusteella laskettu henkilökohtainen vuosihoroskooppi.
  Tähän tulkintaan katson vuoden mittaan vastaan tulevia haasteita ja mahdollisuuksia. Kuukausi kuukaudelta muuttuvat tilanteet joko mahdollistavat edistymistäsi tai vaativat vielä uudelleenharkintoja tai suunnitelmienmuutoksia.
  Joinain vuosina ajanlaatu voi olla rauhoittava ja tasainen, jolloin on mahdollista rauhoittua omien suunnitelmien edistymisiin. Toisina vuosina muutosten tuulet edellyttävät uudelleen arviointeja ja uusien suuntien haltuun ottamisia.
  Astrologian avulla näitä kulkuja voidaan tarkastella hyvinkin aikatauluja ajoittaen. Astrologinen vuosiennuste on hyvä väline erilaisten siirtojen ajoittamisiin.
 • Energiahoito on energialähetys. Lähetän sinulle energiaa. Lähetän hoidot joka ilta ennen nukkumaanmenoa ja aktivoin hoidon. Sinun on hyvä varata 45 minuuttia aikaa levätä noin kello kahdeksalta ilta-aikaa. Tyhjennät vain ajatukset ja sanot: "Otan vastaan Miina Valtosen lähettämää parantavaa energiaa omaksi korkeimmaksi parhaakseni". Sen jälkeen lausut kolme kertaa "kiitos, kiitos, kiitos". Kerro vain nimesi ja syntymäaikasi minulle, niin niillä toimin. Palautetta voit pyytää erikseen (katso Miina Valtosen tulkinnat kohdasta palaute energiahoidosta). Energiahoito voi sysätä liikkeelle parantumisen sen kaikilla tasoilla. Huom. Parantumista ei voi luvata. Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.
 • Energiahoito on tilattavissa läheiselle ihmiselle. Onko läheisesi väsynyt ja kyllästynyt vellomaan vanhoissa energioissa? Onko hänellä kenties ikuisia rahahuolia? Rakkaushuolia? Onko hänen elämänsä juuttunut paikoilleen? Tarvitseeko hän irti päästämistä vanhoista asioista tai uskomuksista? Lahjoita hänelle energiahoito. Hän todennäköisesti huomaa vaikutuksen heti. Tarvitsen sinulta vain hänen nimensä ja huolensa, joihin energiahoidon aikana keskitymme. Valitse valikosta läheisellesi sopiva päivä. Informoi läheistäsi hoidosta. Teen näitä energiahoitoja ryhmässä, jotka toimivat tiistaina ja torstaina ja lauantaina klo 19:00 alkaen. Joka viikko. Mitä enemmän asiakkaita saamme hoitotilanteeseen, sitä voimallisempi tämä kokemus on.
 • Enkeleiden kertomaa on viiden kortin enkelikorttitulkinta haluamaasi asiaan. Lyhyet taustatiedot asiaasi ovat avuksi. Enkelikorttitulkinta ohjaa sinua tulevissa askeleissasi.
 • Enkelivalohoito kestää noin 15 minuuttia. Hoitohetkeä ei tarvitse erikseen sopia. Voit itse päättää, milloin haluat vastaanottaa tilaamasi enkelivalohoidon. Voit istua tai maata lattialla tai sängyssä tai tuolilla, mikä vain parhaalta tuntuu. Voit sanoa, että "otan nyt enkelivalohoidon vastaan, kiitos". Ei haittaa, vaikka ottaisit hoitoa vastaan pidemmän ajan kuin vartin.
  Parantamista ei voi luvata, koska hoidon tekijä toimii vain välittäjänä parantaville energioille. Parantumiseen vaikuttavat monet tekijät kuten karma ja hoidettavan valmius päästää irti katkeruudesta ja anteeksiantamattomuudesta itseä tai toisia kohtaan sekä menneisyyden asioista. Kaikki pitkäkestoiset ajatukset ja tunteet näkyvät tai tuntuvat kehossa. Usein ne ilmentyvät kipuina.
  Huom. Enkelivalohoito tai enkelihoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Parhaimmillaan se käynnistää kehon oman paranemisprosessin, jonka aikana hoidettava voi kokea puhdistumisoireita, kuten kuumia tai kylmiä väreitä, tarvetta käydä tiheämmin WC:ssä tai muuta vastaavaa. Hoitopäivänä vettä tulisi juoda vähän tavallista enemmän.
  Lähetetään toiveesi paremmasta terveydestä yhdessä maailmankaikkeuteen ja henkimaailmalle! Itseä ei saa missään tapauksessa syyttää sairauksista. Voimme tehdä vain oman osuutemme parantumistapahtumassa, eli ottaa vastaan. Lue lisää alta.
 • Enkelikorttitulkinta välittää enkelin viestin tiiviissä paketissa. Enkelikortin lisäksi kanavoin siihen tilanteeseen välitetyn rakkaudellisen viestin enkeleiltä. Yhden kortin enkeliviestissä voit kysyä yhden kysymyksen miltä tahansa elämäsi osa-alueelta. Kuuntele sisintäsi ja anna sen tärkeimmän kysymyksen nousta pintaan. Enkelit vastaavat aina puhtaalla rakkaudella ja valolla. Enkelit välittävät positiivista energiaa ja ovat aina valmiita auttamaan sinua. Kysy rohkeasti, niin sinua autetaan!
 • Enkelin viesti tuo lohtua ja on aktivoitu voimallisesti kauttani tähän hetkeen. Enkelin viesti voi auttaa voimaantumaan. Se voi auttaa sinua näkemään elämäsi ikään kuin enkelin silmin.
 • Enkelin viesti Sinulle tehdään enkelikorteilla. Enkelikorteista on nostettuna viesti sinulle. Kyseessä on neuvo, opastus tai kannustava kehotus. Enkelten viestit ovat aina kauniita ja hyvin osuvia. Viesti valikoituu jostakin tietystä syystä. Enkeliviestien pyrkimys on auttaa sinua löytämään mahdollisimman hyvä ratkaisu elämäntilanteeseesi. Esitietoja ei tarvita, viesti itsessään puhuttelee tarkoitetulla tavalla. Enkelin viesti Sinulle on ihana minienkelikorttitulkinta.
 • Karman katselmus on karmatulkinta. Kanavoin tulkintaan tietoa omasta karmastasi. Käyn myös läpi entisiä elämiäsi. Mikä sieltä vaikuttaa tähän hetkeen, ja mihin tulisi kiinnittää huomiota, ettei kerää karmaa tulevaan lisää? Karmatulkinta voi auttaa askeleen eteenpäin ottamalla askeleen taaksepäin!
 • Katse tulevaan on tulkinta enintään kolmeen kysymykseen. Taustatiedot kysymyksiin auttavat katsomisessa sinulle. Rakkauskysymyksiin tarvitaan suuntaa-antava tieto nykytilanteesta, sekä tieto siitä, elätkö parisuhteessa vai oletko sinkku.
  Työhön liittyvissä kysymyksissä kerrothan lyhyesti, että oletko tällä hetkellä vakituisessa työssä. Siltä pohjalta katson tulevaisuuteesi, en siis tätä hetkeä. Tulkinta tehdään taroteilla tai tavallisilla korteilla yhdistettynä intuitiivisesti tuleviin viesteihin.
 • Kirjallinen kanavointi opastaa sinua etsimään vastaukset sieltä, mistä ne todella voivat löytyä. Sisimmästäsi. Saat tukea tai stoppia tietyille asioille sen mukaisesti, mikä palvelee sinua tässä hetkessä. Välitän sinulle viestit, jotka auttavat sinua näkemään tilanteesi uudessa ja "todellisessa" valossa. Siihen eivät vaikuta muiden mielipiteet tai tulkinnat sinun elämästäsi. Kirjallinen kanavointi voi johdattaa sinut todellisen itsesi äärelle kuulemaan sydämesi äänen. Sen tarkoituksena on tuoda tietoisuuteesi tiettyjä piilossa olleita ja käsittelemättömiä asioita. Kirjallinen kanavointi voi purkaa rajoittavia uskomuksia ja toimia ponnahduslautana uudelle, entistä vapaammalle elämälle. Viestejä kanavoidaan valonauttajilta sen mukaisesti, mitä kanavoinnissa halutaan toisilta energiatasoilta sinulle välittää. Kanavointi on aina kannustava ja kohottava sekä rakkaudella tehty. Sen tehtävä on saada sinut tuntemaan olevasi elossa jokaisella solullasi.
  Kirjallinen kanavointi on ajankohtainen katsaus tiettyyn tilanteeseen. Se voi toimia muutosvoimana elämässäsi tai inspiroida sinussa uusia ajatuksia. Muistathan kuitenkin sen, että sinulla on aina vapaa tahto.
  Kanavointi ei ole ennustus, koska teet itse jatkuvasti valintoja. Vaihtoehtoja on valtavasti. Kanavointi on kuvaus elämäsi perusenergioista sekä siitä polusta, joka eteesi voi avautua, kunhan alat kuunnella itseäsi. Mikä polku olisi paras sinulle? Valonauttajat tuntevat sinut ja haluavat, että elämäsi on runsasta ja valontäyteistä.
  Tilaa oma kirjallinen kanavointisi Saga Malmilta.
 • Kirjallinen kanavointi antaa sinulle työkaluja asoihin, jotka askarruttavat mieltäsi. Tunnetko olevasi tienhaarassa ja tarvitsetko pientä rohkaisua omilta henkioppailtasi ja auttajiltasi, jotta uskaltaisit ja osaisit tehdä päätöksiä näissä tilanteissa?
  Kirjallinen kanavointi on konkreettinen apu, ja voit palata kanavoinnin pariin aina kun siltä tuntuu. Sitä on myös hyvä tarkastella jälkikäteen ja tehdä oivalluksia siitä, miten ihanasti ja valoisasti auttajat ovat olleet tukenasi.
  Kirjallinen kanavointi tukee sinun omia ajatuksiasi ja sydämesi ääntä, joka voi nyt tässä hetkessä olla jossain niin syvällä, ettet saa sisäistä ääntäsi kuuluviin. Kaikki vastaukset löytyvät kyllä sinulta itseltäsi, mutta toisinaan ne on vaikea saada kuuluviin varsinkin, jos elämäntilanne on hankalassa ja haastavassa vaiheessa. Kanavointi auttaa sinua uskomaan ja luottamaan itseesi ja tekemään juuri oikeat valinnat itseäsi ja sydäntäsi kuunnellen. Minä autan sinua viestien välittäjänä näissä tilanteissa. Välitän ja kanavoin asioita, joiden avulla sinä itse teet päätöksiä elämässäsi. En anna valmiita vastauksia tai ennustuksia, vaan sinä itse työstät asoita yhdessä henkimaailman auttajien kanssa. Käytän kanavoinneissa apuna myös kortteja, mutta pääsääntöisesti minulle kerrotaan asiat, jotka kanavoin sinulle kirjallisessa muodossa. Sinulta en tarvitse kuulla elämäntarinaa. Voit lähestyä minua muutamalla tärkeällä kysymyksellä, ja voisit myös kertoa nimesi, kiitos. Oikeastaan muuta tietoa en tarvitse. Istu siis alas. Hengitä syvään. Pyydä oppaasi ja enkelisi paikalle. Pohdi rakkaudella kysymykset ja ota minuun yhteyttä. Kirjallinen kanavointi toimitetaan sinulle mahdollisimman pian, mutta aina oikeaan aikaan universumissa. Rakkaudella Siralli
 • Kolme kysymystä (laaja) on tulkinta, jossa esität täsmäkysymykset tai kerrot aihealueen sitä pohjustaen nykytilanteestasi. Voit kysyä Sannalta mitä vain. Esim. työ, rakkaus, lapset, terveys jne. Voit valita eri elämän osa-alueet kolmeen eri kysymykseen, kuten työ, rakkaus, terveys. Muotoilethan asiasi kysymyksiksi, kiitos!
 • Kolme kysymystä. Kysy mitä tahansa!
  Saga Malmi on katsonut korteista toistakymmentä vuotta ja työskennellyt Tajunnanvirrassa jo vuodesta 2014 aluksi puhelimitse ja sen jälkeen vain kirjallisesti. Hän on saanut hyvää palautetta ja toivoo nyt, että asiakkaat, myös kanta-asiakkaat, tavoittavat hänet tätä kautta.
  Kolme kysymystä voivat olla miltä tahansa elämän osa-alueelta. Saga pyrkii tarjoamaan sinulle ratkaisun avaimia, jotta teet parhaat mahdolliset päätökset. Tee valinta tietää ja olla tyytyväinen omiin valintoihisi.
  Esitä nyt kolme kysymystä Sagalle.
 • Atlantiksen viesti tai Kultaisen Atlantiksen viesti on nyt saatavissa. Saamasi viestit kertovat, miten virittäytyä luontoon ja vaikuttaa sen hyvinvointiin omalla panostuksella. Saat ohjeita valoisampaan matkaan elämässäsi. Atlantiksen viesti on voimaannuttava. Viehättääkö Atlantiksen kulta-aika myös sinua?
 • Lauantaihoito: Luodaan runsautta elämääsi sen jokaisella osa-alueella. Oletko väsynyt ja kyllästynyt vellomaan vanhoissa energioissa? Onko sinulla kenties ikuisia rahahuolia? Entä sitten rakkaushuolia? Onko elämäsi juuttunut paikoilleen, tarvitsetko irti päästämistä vanhoista asioista ja uskomuksista? Tilaa energiahoito (lauantaihoito)! Huomaat sen vaikutuksen heti. Tarvitsen vain nimesi ja lyhyesti sanoitettuna huolesi, johon energiahoidon aikana keskitymme sitä vähentäen. Teen energiahoitoja ryhmässä, jotka toimivat tiistaina ja torstaina ja lauantaina klo 19:00 alkaen. Joka viikko. Mitä enemmän asiakkaita on samaan aikaan, sitä voimallisempi on myös kokemus. Kokeilethan, sillä et tule katumaan, vaan haluat enemmän ja enemmän tätä jumalallista energiaa, joka - niin minulle on sanottu - toimii paremmin kuin yksikään lääke. Huom. Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.
 • Lemmikkitulkinta liittyy sinun omaan lemmikkieläimeesi. Eläimet ilmaisevat itseään normaalielämässä eleillä, äänillä ja teoilla. Ne kykenevät myös ajatuksilla (ts. sanoilla) ilmaistuun viestintään. Tässä lemmikkitulkinnassa pyritään selvittämään perusasiat oman lemmikkieläimesi arkihyvinvoinnista. Tulkinta on yleensä lyhyt, sillä energiaansa säästääkseen eläimet eivät käy "keskustelua”. Tulkinta tehdään intuitiivisesti käyttäen apuna italialaisen Bardálin eläinkortteja. Kerro minulle, mikä eläin sinulla on ja myös eläimen nimi. Eläinkommunikaatio tai lemmikkitulkinta on kirjallinen.
 • Mustalaispöytä korteilla. Hauska ja monipuolinen pöytä! Voidaan käyttää täsmäkysymyksen tai tietyn aihealueen kanssa. Pieni pohjustus asian nykytilasta on paikallaan, etenkin mitä laajempi on kysymyksesi, kiitos.
 • Muutoksen avaimet on nimensä mukaisesti tulkinta, joka keskittyy antamaan sinulle avaimia tähän hetkeen ja siihen, mihin ehkä toivot muutosta. Usein toivomme ja odotamme jotain niin paljon, että meiltä jäävät huomaamatta tämän hetken mahdollisuudet. Asiat eivät aina tapahdu siinä järjestyksessä kuin itse toivomme. Mitä nämä tilanteet pyrkivät meille opettamaan? Mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota itsessämme, toisissa ja tässä tilanteessa? Tulkintaa varten tarvitsen mahdollisimman tarkan kuvauksen tilanteesta, jonka kanssa kamppailet. Muutoksen avaimet on tulkinta, joka voi auttaa sinut muutokseen. Uudenlainen ajanjakso saattaa tehdä tuloaan. Mitä on tiedossa?
 • Numerologinen parisuhdetulkinta on laaja ja syvällinen numerologinen tulkinta. Tulkintaan tulee näkyviin kysyjän ja kumppanin keskinäinen suhde, yhteinen elämänpolku, kummankin persoonallisuus ja yhteensopivuus sekä ulkoinen ilmaisunne. Tulkintaa varten tarvitsen syntymäpäiväsi ja syntymävuotesi sekä etunimesi, sukunimesi, lempinimesi ja aiemman sukunimesi tai aiemmat sukunimesi, jos olet ollut avioliitossa tai vaihtanut nimeäsi. Kumppanin syntymäpäivän ja -vuoden tarvitsen myös, sekä hänen etunimensä, sukunimensä ja lempinimensä. Numerologian avulla voidaan ottaa selvää siitä, mitä sielu haluaa saavuttaa eli se tie, jota se on päättänyt kulkea tässä inkarnaatiossa ja se kohtalo, joka sitä odottaa, jos se saavuttaa päämääränsä. Jokaisella numerolla on metafyysinen arvo ja oma merkitys. Ne numerot, jotka ihminen saa syntyessään paljastavat sekä hänen tunne- että järkipuoliset luonteenpiirteensä. Ominaisuudet ja lahjakkuus sekä kyky toimia ovat ihmisen sielultaan saamia lahjoja, jotta hän pystyisi elämään omannäköisen elämänsä. Mutta lahjaa on käytettävä, jotta saavutettaisiin ne tulokset, joita sielu kussakin uudessa elämässä haluaa. Koska numerologia osoittaa meille elämämme päämäärän, se auttaa meitä  kehittymään ja luomaan tietoisen yhteyden sieluun. Numerot osoittavat, miten meidän on määrä selviytyä eri elämänvaiheista, ja tuntemalla ne etukäteen voimme valmistautua niin, että hyödynnämme niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Numerologinen tulkinta sisältää luvut 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 9. Mestariluvut ovat 11-2, 22-4, 33-6 ja 44-8. Jokaisella kirjaimella on oma numeroarvonsa. Esim. ihmisen syntymäpäivästä ja -vuodesta laskettu syntymäluku. Se ilmaisee ihmisen perusluonnetta. Esim. henkilö on syntynyt 3.9.1900. Lasketaan 3+9+1+9+0+0 = 22 . Kyseessä on mestariluku, joka antaa resurssit palvella ihmiskuntaa laajalti, mutta tämä pitää saavuttaa itse omalla tekemisellä. Kirjoitan tietoa kaikista merkityksellisistä numeroista, niiden ydinmerkityksestä ja tietoa kirjainten lukuarvoista. Tulkintaan laitetaan tarkat ja syvälliset tiedot henkilölle tai henkilöille. Numerologinen parisuhdetulkinta auttaa tasapainottamaan asioita elämässä. Etenkin parisuhteeseen liittyen.
 • Oma analyysi vahvuuksistasi ja karikoista, esimerkiksi työssäsi, tulevaisuudessasi. Kerron vahvuudet ja sen, mikä vie eteenpäin SINUA. Kerrot vain syntymäaikasi ja -paikkasi, niin katsellaan. Haluaisitko tietää lisää tulevista asioista?
 • Onnenpöytätulkinta. Tässä tulkitaan Länsimaisilla ja Kultaisilla Tarot-korteilla. Tulkinta on syvällinen, ja tulkitsen asiat vahvalla intuitiolla. Oma henkiopas ja enkelit ovat auttamassa tulkinnassa. Onnenpöytätulkinnassa tulkitaan: 1. Henkilön sylissä olevat asiat 2. Sydämellä olevat asiat 3. Nämä asiat saat 4. Näitä asioita toivot 5. Nämä asiat tulevat tietämättäsi 6. Nämä asiat ovat totta 7. Nämä asiat rauhoittavat sydämen 8. Loppuratkaisu asiaan Voit kysyä ihmissuhteista, kotiin, terveyteen ja/tai työhön liittyviä asioita. Tämä tulkinta antaa sinulle tarkkoja vastauksia kysymyksiisi.
 • Jos haluat palautteen aikaisemmin tilaamastasi tiistain, torstain tai lauantain hoidosta, niin tilaa se nyt tästä.
 • Parisuhdetulkinta pelikorteilla. Kerro oma nimesi ja kumppanisi etunimi tai kutsumanimi, sekä kerro pieni tilannekatsaus nykytilanteestanne. Kiitos.
  Tämä pöytä kertoo vähän menneestä, nykyisyydestä, mahdollisista varoituksista tai neuvoo, ja valottaa tulevaa — siis sitä, mihin ollaan menossa.
 • Jos olet huolissasi parisuhteestasi, teen analyysin sinulle parisuhteesi tilasta. Sinusta ja hänestä sekä yhteensopivuudestanne. Tarvitsen vain syntymäajat molemmilta ja myös synnyinpaikkakunnat, niin saat ajankohtaisen katsauksen teidän mahdollisuuksistanne ja kenties myös karikoistanne. Haluatko oppia lisää itsestäsi, hänestä?
 • Enkelitulkinta tarkastelee rakkaudellisesti mennyttä, tätä hetkeä ja tulevaa. Teen tulkinnan enkelikortteja käyttäen. Saat tietää, mitä enkelit haluavat sinun tietävän elämäsi polusta. Tähänkin tulkintaan kanavoin sinulle voimaa. Kanavointi sisältää kaikkea sitä, mitä ylhäältä halutaan sinulle kertoa. Joskus esim. joku edesmennyt ihminen voi tulla kertomaan jotain tärkeää kauttani. Koskaan ei ennalta tiedä, mitä viestiä sieltä tulee, mutta tiedät, että saamasi viesti on vain sinulle tarkoitettu. Rakkaudellinen enkelitulkinta tuo rakkaudellisuutta elämääsi.
 • Rakkaustulkinta kolmella kortilla on ajankohtainen parisuhdetulkinta enkelikorteilla tai tarotkorteilla. Kerro tulkintaa tilatessasi, mitä kortteja haluat käytettävän. Kerro myös toisen henkilön etunimi, jos se on tiedossasi. Taustoita, oletko suhteessa vai sinkku, kiitos, niin katsellaan! Rakkaudella Saga Malmi
 • Hei rakas, juuri sinä, jota Valo kutsuu. Ethän ohita tätä. Hanki tästä itsellesi oma rukous, joka on sinua varten kanavoitu. Rukouksella on vahva vaikutus asioiden menemiseen oikeaan suuntaan! Tarvitsen sinulta nimesi ja hiustesi värin. Kanavoin sinulle sinun oman rukouksen.
 • Seitsensakarainen tähtitulkinta kolmelle viikolle. Tässä tulkitaan Länsimaisilla ennustuskorteilla. Kortit ovat minun omat, henkilökohtaiset. Käytän niitä ainoastaan ennustamiseen. Seitsensakaraisessa tähtitulkinnassa tulkitaan henkilön: 1. Tämänhetkiset olosuhteet 2. Tilanne kotona 3.Toiveet ja tavoitteet 4. Odotukset 5. Odottamattomat tapahtumat 6. Välitön tulevaisuus 7. Pitkäaikainen tulevaisuus Tulkinta on syvällinen, ja tulkitsen asiat vahvalla intuitiolla. Oma henkiopas ja enkelit ovat auttamassa tulkinnassa. Voit kysyä asioita kaikilta elämänalueilta. Tämä tulkinta antaa sinulle tarkkoja vastauksia kysymyksiisi.
 • Teen tulkinnan Sinusta ja kumppanistasi sekä keskinäisestä yhteensopivuudesta, numeroiden ja intuition avulla. Tarvitsen molempien syntymäajat (vuosi, kk, pvä) sekä etunimet. Näin saat katsauksen mahdollisuuksistanne, karikoista /haasteista. Tulkinta auttaa tutustumista itseesi sekä kumppaniisi syvemmin. Voit esittää myös kysymyksen liittyen tulkintaan.
Go to Top